Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Cevapi.....:))
STRANA 3 OD 5  
mixer93 @skyfire 12.04.2011. 17:46 #314085

status: user
broj poruka: 4187
koje si godiste? ako nije tajna? gledao sam neke teme od ranije, pa me cisto interesuje...

AthlonII x4 640
MSI 770-C45
2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl9
Gainward HD4850 GS
LC6650GP3 V2.3

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
aco Re 12.04.2011. 17:58 #314089

broj poruka: 2788
@sky
A sa cim palacinke i kolkog precnika. Pljeskavice od kolko cevapa? Pitam da bih imao vizualnu predstavu kolki si covek, jer 25 palacinki nije malo. Ja 5 krem i plazma i samo lezanje me spasava.
https://www.sljivovica.iz.rs

bosh juuu 12.04.2011. 18:00 #314090

broj poruka: 1332
ja isto aco 5 palacinki-max
cevapa mogu 10 20-normala...
banana 1 kg ladno...to najvise volim..
hleb-ceo:)))1 kg
pljeske 2-taman....
to je otprilike to..

moja azdaja!!!
biostar 8600gt 512 ddr2
ga m52s s3p rev 2.0
4x1gb ddr2
amd athlon x2 5000+ 2.6ghz
atx 400w

KalifNS Re: Re: Re: brate!! 12.04.2011. 18:02 #314091

broj poruka: 1017

He he he, dobra, svaka cast!

:: Kako bi jedan kalif i mogao da zna za ćevape od svinje.
::
:: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: ::
:: :: Cevapi se ne prave od svinje, barem vecina kojih ja znam, Leskovacki, Banjalucki, Novopazarski, Sarajevski, Turski..
aco @bosh 12.04.2011. 18:23 #314098

Kad bi hleb imao 1kg, ako ima 500g strajkujem gladju :)

Stripy Re 12.04.2011. 18:38 #314106

broj poruka: 4163
Auuu jeee, savetujem svima da (ako to do sada nisu učinili) pogledaju film Watch Out, We`re Mad sa Bud Spencer-om i Terence Hill-om. Da vidite opklade u izjedanju viršli i pijenju piva

SkyFire ... 12.04.2011. 18:53 #314108

broj poruka: 18472
@mixer93
Sad sam na prekretnici zivota..Gazim tri banke
@aco
Palacinke jedem i sa kremom mada po starom receptu volim sa secerom.
Znaci domacinski palacinak(deblji).Tiganj osrednjeg precnika,ne onaj velicine teflona za pravljenje pice :D
A koliki je ko covek se ne gleda po kolicini hrane.
Ja sam oko 183cm i tu oko 95kg-a.Nisam debeo sto bi u narodu rekli nabijen sam.Bavim se sportom,redovno idem u teretanu a nekad sam bio aktivniji u karateu.

E zasto je ovo bitno.Ljudi koji se bave sportom imaju ubrzan metabolizam i vise se trose.Samim tim mogu da unesu vecu kolicinu hrane.Takojde to zavisi i od genetskih predispozicija.Ja sam jos kao dete mogao da pojedem dosta a nikad nisam bio debeo.

Oni gojazni imaju problem sa usporenim metabolizmom i svaka kolicina hrane (cak i u manjoj meri) se lepi i stvara masne naslage.

Inace znam dosta ljudi,drugara sa kojima ne mogu da se takmicim u hrani a mrsavi su i tanki,da ih nosim u zubima kao pojave.Kod njjih je metabolizam izuzetno ubrzan u sve sto unesu od kalorija to izgori za kratko vreme.Mogu da jedu po ceo dan i nikad da se ne ugoje!

Štangliranje

raic Brr, tačno me podseti 12.04.2011. 19:07 #314115

broj poruka: 9006
Ortak ima dva metra i 75 kila, suv je ko kuka,. A jede da ne poveruješ, i mnogo i često, pečeno pile za ručak sa prilozima i slatkišem, sat vremena kasnije vadi konzervu mesnog nareska od 250g i čitav lebac, raseče po pola, nareže nareska, našljopa senfa i udri, a onda za sat vremena nanovo, uvek mu pored kompa neke prazne kutije od keksa, grickalica... ma groblje slonova. Na roštiljima moraš da ga napijaš da bi prestao da jede pa i ostali ponešto da uvate, na letovanje nosi odavde salame i šunke jer bi mu tamo sve pare otišle na klopu.

... dobro malo sam se zaneo negde oko pola, al svejedno, mislim da ni on ne bi mogao da smaže 100 ćevapa iz cuga.

Ne, nema pantljičaru ili slične podstanare, izgleda ima metabolizam ko kamaz.

Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.

Scyter Re: 12.04.2011. 19:39 #314133

broj poruka: 8138
Sky je dobar, ali ja sam bolji

98 kg, 184 cm. Uglavnom sve misici, jedino mi se malo izdvaja stomak. Posledica od previse unosenja hrane, do pre 2 god., kad sam resio da se bavim sportom. Trenutno - teretana.

Inace, 100 cevapa ne bih mogao da pojedem, najvise 10. Mogu dve pljeske, treca tesko. Jogurt svaki dan po 1l, sok takodje (trudim se da to bude barem NEXT), slatkise slabo, uglavnom izbegavam gazirano, hranu sa puno masti, manje hleba, puno mesa itd.

Malo sam zalutao, ali to je to Ionako je cela tema u off-u.

vladapsd Re: Re: 12.04.2011. 19:54 #314147

broj poruka: 1017
a gde je 20 belanca dnevno i kilo pirinca na vodi ? :)

:: Sky je dobar, ali ja sam bolji
:: 98 kg, 184 cm. Uglavnom sve misici, jedino mi se malo izdvaja stomak. Posledica od previse unosenja hrane, do pre 2 god., kad sam resio da se bavim sportom. Trenutno - teretana
:: Inace, 100 cevapa ne bih mogao da pojedem, najvise 10. Mogu dve pljeske, treca tesko. Jogurt svaki dan po 1l, sok takodje (trudim se da to bude barem NEXT), slatkise slabo, uglavnom izbegavam gazirano, hranu sa puno masti, manje hleba, puno mesa itd
:: Malo sam zalutao, ali to je to
bosh ma 12.04.2011. 19:59 #314150

ma ja rokam sve redom i gazirano i..... ma sve bre...::)))imam 176cm i 72kg...mali stomak....:)))sad sam poceo da trcim...i trudim se znaci trudim se :) da ne jedem posle 6 7.....inace nisam probirljiv sto se tice hrane...ali najvise jedem kad mama stavi na sto kulen ili pecenih krompircica i naravno vekna hleba...onda se ubijem...:P

moja azdaja!!!
biostar 8600gt 512 ddr2
ga m52s s3p rev 2.0
4x1gb ddr2
atx 400w

Vaskev re 12.04.2011. 20:00 #314151

broj poruka: 1673
Čuj stotinu, pa do sada sam ih pojeo na hiljade...

mixer93 Bas smo u offsajdu! 12.04.2011. 20:09 #314157

broj poruka: 4187
Kako god... Tri pljeske nije toliki problem pojesti. Desilo se par puta. Problem je sto nisu svugde iste velicine,ni pljeske, ni cevapi! Uglavnom ja imam malo vise kg nego sto treba,evo upravo sam se vratio sa ``trcanja``.oko 185cm sam i tu sam kod stotke! jeste da sam nabijen dosta,takve sam gradje,ali imam viska! A da jedem,mogu...sve! Jos kad se nesto radi,pa posle jedes pa legne pivo...Sportski,nema sta!

AthlonII x4 640
MSI 770-C45
2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl9
Gainward HD4850 GS
LC6650GP3 V2.3

bosh re 12.04.2011. 20:38 #314179

AJMO BARCA!!!!:))))

moja azdaja!!!
biostar 8600gt 512 ddr2
ga m52s s3p rev 2.0
4x1gb ddr2
atx 400w

aco Re 12.04.2011. 20:43 #314180

Ova tema me je naterala da se opkladim sa drugom koji drzi pecenjaru. Ako ja dobijem casti pecenje za vikend, tako da cu znati kolko mogu da pojedem i u ovoj kategoriji :D.
@ Sky
A jel jedes sa secerom i orasima? Moj cale ne moze da se zaustavi kad krene :D

Vaskev Re: Re 12.04.2011. 20:48 #314182

broj poruka: 1673
Ja samo takve i jedem (šećer i orasi), kakav eurokrem, kad sam ja bio mali to nije ni postojalo...

:: Ova tema me je naterala da se opkladim sa drugom koji drzi pecenjaru. Ako ja dobijem casti pecenje za vikend, tako da cu znati kolko mogu da pojedem i u ovoj kategoriji :D
:: @ Sk
:: A jel jedes sa secerom i orasima? Moj cale ne moze da se zaustavi kad krene :
:: https://www.sljivovica.iz.rs
aco Re: Re: Re 12.04.2011. 20:52 #314184

Ja volim odmah da stavim secer i orase, dok moj cale ako nije kuci zove tj naruci da mu se nafiluju 15ak da mu odstoji par sati (3-4) da mu se secer istopi i onda mu takve lepse.

:: Ja samo takve i jedem (šećer i orasi), kakav eurokrem, kad sam ja bio mali to nije ni postojalo...
Wlada011 ... 12.04.2011. 21:29 #314202

broj poruka: 851
Pa dobro 2 pljeskavice mogu i ja ako zakasnim malo da rucam ali 50-100 cevapa. Kojih???
To je nekoliko kg mesa. Te 2 pljeskavice sto bi ja mogao da pojedem daj boze da imaju 10 dobrih pravih velikih cevapa.
Mozda moze ako je sumo-rvac oni zderu kao svinje i riknjavaju u 40 godina.
Ma 100 nema sanse to ni oni na takmicenjima po Americi sto zderu ne mogu toliko.
To je mnogo teze pojesti nego istu kolicinu teletine recimo. Ja uopste to mleveno meseo ne preferiram. Cak i spagete vise jedem sa prelivima, pecurkama i mrvom tog mlevenog mesa. Jedem cevape ali to je 10 mozda najvise. Ja volim piletinu, rolovanu, punjenu, kackavaljem, glupostima, belo meso, punjeni batak na rostilju, pilece raznjice, teletinu, biftek,...

OOOOOOO Zasto ste SVIIII
COOLERMASTER, SAPHIRE, MSIII.
pored Corsair-EVGA tako jadniiii...
Zasto samo Srbi nevideeeee,
misle da sa Kinom imaju High END, la la la
Kina, Taiwan alea, aleeee...Serbian High End.

Mixx Re: Re: Re: Cevapi... 12.04.2011. 21:36 #314203

broj poruka: 2931
kod bosanca preko puta hitne, banjalucki sa kajmakom, MMMMMMMM!!!!!

:: pa, pocinje na a, i blizu je sindikalnog :
:: :: @vladaps
:: :: a gde to u sd-u ima da se jede tako dobro
ribolovac Dobra je tema 12.04.2011. 21:38 #314204

broj poruka: 1305
Jos samo da neko razjasni direktnu povezanost i uticaj cevapa na IT industriju i sve ce biti ok.
Uspeo sam da pojedem jednom 18 cevapa, sa garnirungom, salatom, 1/2 lepinje i jedno zajecarsko pivo. Tada sam bio ekstremno gladan, nisam jeo nista celog tog dana. Pa kad sam se uvece bacio na cevape, bilo je cudo.
Od tada se to vise nije ponovilo.
Palacinke mogu da pojedem 2sa kremom, tri sa secerom.
Pljeskavice mogu jednu od 250 grama sa prilozima. Ali mogu da popijem gajbu piva( 0.33 flasice)

Wlada011 ... 12.04.2011. 21:46 #314207

broj poruka: 851
Te od 250gr i ja jedem to su gurmanske obicno, samo ne volim ljuto mnogo, izgubi mi hrana ukus ako mi se kaslje od ljutine. Malo samo da se oseca cisto da se preznojis. :):):)
Koliko je nasa ishrana nezdrava u odnosu na Spansku, Japansku,..
Italijanska i Spanska kuhinja su mi najlepse. Spanci mnogo povrca, morske plodove( ne volim skoljke, hobotnice,) ali ostalo jedem.
I salatu najvise volim, salata mi je najbolji deo jela.
Kod mene ima jedan supermarket gde prodaju najbolje stvarno ali salatu ima kao i na pijaci ali ima i spakovana u kese. Vec je iseckana i zove se mediteranska i tu ima najbolji delovi zelene, samo ono korenje zuckasto i crvenskasta salata i tanmnko iseckana srgarepa. To samo operes i zacinis zacinima koji se tu pored kupe ondmah prelivi i ima boemska e tu ima kukuruz, crveni kupus, zelena salata, crvena salata, paprika sveza. To u vanglu jednu stavim malkice samo sirceta i ulja i ne postoji nista lepse meni uz jelo od tog zelenisa. Ne moras nista da seckas da peres, poludim dok cupam listove sa ovih s apijace. E ovo je sve iseceno i samo najbolji delovi, kao jedna trecina sa cele salate one, samo ono u sredini, e to kupujem, hermeticki zatvoreno i ima za 2-3 puta. Kosta oko 150 din.

OOOOOOO Zasto ste SVIIII
COOLERMASTER, SAPHIRE, MSIII.
pored Corsair-EVGA tako jadniiii...
Zasto samo Srbi nevideeeee,
misle da sa Kinom imaju High END, la la la
Kina, Taiwan alea, aleeee...Serbian High End.

SkyFire ... 12.04.2011. 23:07 #314245

@Scyter
A da nisi malo lagio ,mislim to uglavnom sve misici.
Covek tvoje visine sa tom kilazom je ekstremno krupan ako je suva misicna masa.
Pre bih rekao da imas malo vise od tog malo na stomaku

Cika Sky-u retko ko je mogao da obori ruku (genetska predispozicija) te bih voleo da se nadjemo i upustimo u okrsaj :)
Ima da platis i te cevape a Boga mi i palacinke :D

@Aco
Jedem i sa orasima kako da ne..Uglavnom samo sa secerom ali i sa orasima .Uh..Gde me i potseti..Poslednjih mesec dana nista slatko ne jedem,najveca slast mi je plazma i to ponekad :(

@vladapsd

Belanci i riza (pirinac) je obavezno u proteinskoj ishrani.
Belo meso,teletina,riba ..

Štangliranje

Scyter Re: ... 12.04.2011. 23:18 #314253

Kao sto rekoh, skoro sve suvi misici. Ebe me malo stomak, ali i to ce da se resi. Malo vezbanja, sidjem na 90 kg, i meni super

Znas i sam da sam krupan dosta. Uostalom, ne bih nosio broj patika 47 No, da se ne hvalim sada, nego da se pokazemo lepo u real life-u, a ne k`o mudonje iza tastature

Sto da ne, jednom cemo da ukrstamo ruke. Gubitnik casti cevape i pivo

Ovo me podseti na mog ortaka... Ne bi mi verovao kolika je on strivna. 195 cm i 148 kg. Ali, nisu u pitanju samo misici, vec sve po malo. Ladno bi mogao da prodje u kategoriju sumo rvaca

:: @Scyte
:: A da nisi malo lagio ,mislim to uglavnom sve misici
:: Covek tvoje visine sa tom kilazom je ekstremno krupan ako je suva misicna masa
:: Pre bih rekao da imas malo vise od tog malo na stomaku
:: Cika Sky-u retko ko je mogao da obori ruku (genetska predispozicija) te bih voleo da se nadjemo i upustimo u okrsaj :
:: Ima da platis i te cevape a Boga mi i palacinke :
:: Štangliranje
SkyFire Re: Re: ... 12.04.2011. 23:35 #314259

Cuti bre debeli.Meni si nasao da pricas o misicnoj masi.Jao bre..`Aj da to ne pratim pa da covek kaze,ne znam i nasednem u tu tvoju pricu o salcu na stomaku :)
Jos posle kazes do 90 i miran si.Pa tako je,to i jeste tvoja kilaza,taman tih 8 kg-a masti da skines .)

Malo vezbanja?Mnooogo vezbanja prijatelju.Nema od toga preko noci nista.Ima da se naradis kao konj da bi skinuo nesto malo a 6 meseci da rintas kao budala da se poznaje.

Ja i ti cemo se druziti a sam znas ko su ovde lokalne berzanske picke koje samo laju iza tastature a mudlica nemaju nigde.

Spremi ti ipak dzeparac za te cevape,mislim da cu posle toga bas da ogladnim :)

Inace velicina coveka ne igra ulogu.Ima tu mnogo faktora uticaja.
Natezao sam se sa likovima koji su profi bilderi (obim ruke 52cm) ekspolzija od snage pa sam ih dobijao ,jos posle jaucu kako sam im povredio ligamente :D Bruka.. :D

Štangliranje

:: Kao sto rekoh, skoro sve suvi misici. Ebe me malo stomak, ali i to ce da se resi. Malo vezbanja, sidjem na 90 kg, i meni super
:: Znas i sam da sam krupan dosta. Uostalom, ne bih nosio broj patike 47 No, da se ne hvalim sada, nego da se pokazemo lepo u real life-u, a ne k`o pickice iza tastature
:: Sto da ne, jednom cemo da ukrstamo ruke. Gubitnik casti cevape i pivo
:: Ovo me podseti na mog ortaka... Ne bi mi verovao kolika je on strivna. 195 cm i 148 kg. Ali, nisu u pitanju samo misici, vec sve po malo. Ladno bi mogao da prodje u kategoriju sumo rvaca
:: :: @Scyte
:: :: A da nisi malo lagio ,mislim to uglavnom sve misici
:: :: Covek tvoje visine sa tom kilazom je ekstremno krupan ako je suva misicna masa
:: :: Pre bih rekao da imas malo vise od tog malo na stomaku
:: :: Cika Sky-u retko ko je mogao da obori ruku (genetska predispozicija) te bih voleo da se nadjemo i upustimo u okrsaj :
:: :: Ima da platis i te cevape a Boga mi i palacinke :
:: :: Štangliranje
Scyter Re: Re: Re: ... 12.04.2011. 23:51 #314263

Ma cuti bre, imao sam ja i vise kg-a, skinuo sam dosta vezbanjem.

Pre 2 god. sam bio k`o bumbar. Srecom sam se izvukao vezbanjem i skoro svo salo sam pretvorio u misice. Naravno, smrsao sam, ali taj stomak nikako da skinem. Kazu da je najteze njega skinuti. I nekako, sto sam vise mrsavio, sve je teze bilo skidati. 1 kg je bila misaona imenica na kraju dijete Prestao sam odavno sa dijetom, ali planiram da opet pocnem. Da skinem napokon taj stomak. Bice ebeno, ali sta je, tu je. Smrsao sam tada 12 kg, mogu i sada ovih 8.

Nije uvek u velicini, ali uglavnom je masa keva. Mada, tehnika je isto tako veoma bitna. Slazem se da je dosta toga utice. Nisam profi bilder, niti to zelim, ali zato kad me neka pudlica iznervira, zelim da mu stavim do znanja ko je tu tata

Ja vec razmisljam gde da te vodim, po BG-u bas i nemaju cevapi od kojih ces se najesti

:: Cuti bre debeli.Meni si nasao da pricas o misicnoj masi.Jao bre..`Aj da to ne pratim pa da covek kaze,ne znam i nasednem u tu tvoju pricu o salcu na stomaku :
:: Jos posle kazes do 90 i miran si.Pa tako je,to i jeste tvoja kilaza,taman tih 8 kg-a masti da skines .
:: Malo vezbanja?Mnooogo vezbanja prijatelju.Nema od toga preko noci nista.Ima da se naradis kao konj da bi skinuo nesto malo a 6 meseci da rintas kao budala da se poznaje
:: Ja i ti cemo se druziti a sam znas ko su ovde lokalne berzanske picke koje samo laju iza tastature a mudlica nemaju nigde
:: Spremi ti ipak dzeparac za te cevape,mislim da cu posle toga bas da ogladnim :
:: Inace velicina coveka ne igra ulogu.Ima tu mnogo faktora uticaja
:: Natezao sam se sa likovima koji su profi bilderi (obim ruke 52cm) ekspolzija od snage pa sam ih dobijao ,jos posle jaucu kako sam im povredio ligamente :D Bruka.. :D
:: Štangliranje
:: :: Kao sto rekoh, skoro sve suvi misici. Ebe me malo stomak, ali i to ce da se resi. Malo vezbanja, sidjem na 90 kg, i meni super
:: :: Znas i sam da sam krupan dosta. Uostalom, ne bih nosio broj patike 47 No, da se ne hvalim sada, nego da se pokazemo lepo u real life-u, a ne k`o pickice iza tastature
:: :: Sto da ne, jednom cemo da ukrstamo ruke. Gubitnik casti cevape i pivo
:: :: Ovo me podseti na mog ortaka... Ne bi mi verovao kolika je on strivna. 195 cm i 148 kg. Ali, nisu u pitanju samo misici, vec sve po malo. Ladno bi mogao da prodje u kategoriju sumo rvaca
:: :: :: @Scyte
:: :: :: A da nisi malo lagio ,mislim to uglavnom sve misici
:: :: :: Covek tvoje visine sa tom kilazom je ekstremno krupan ako je suva misicna masa
:: :: :: Pre bih rekao da imas malo vise od tog malo na stomaku
:: :: ::
:: :: :: Cika Sky-u retko ko je mogao da obori ruku (genetska predispozicija) te bih voleo da se nadjemo i upustimo u okrsaj :
:: :: :: Ima da platis i te cevape a Boga mi i palacinke :
:: :: :: Štangliranje
STRANA 3 OD 5  
Broj postavljenih tema: 60439. Broj poslatih odgovora: 647799.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs