Samo postani ako smes :) nedugo posle toga bi doziveo taj tvoj potpis :))) Inace moram da napomenem ljude koji su jedinstveni na ovom forumu i nezamenljivi u pozitivnom smislu Imarkovic, Snoopy, Gile23.... Ima ih jos ali su ovi po meni najupecatljiviji. Inace neznam sta je sa Pufi-jem, takodje zanimljiv lik ? Nema ga dosta dugo na forumu
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb MSI 6850 Cyclone, Power edition
:: Ja se kandidujem za Moderatora i obecavam vam da ste svi redom nahebali :: :: Štangliranje :: :: :: ::
Gliga poznavajuci tebe ja znam da bi ti za svog drugara uvek uskocio pogotovu kada je nepravda u pitanju!Tako da se ne brinem.Plasim se da ne bude obrnuto onima koji bi se u to upustili :) Ima da,ima dosta pozitivnih likova,neke sam i licno upoznao..Mogla bi i tema da se otvori pa da se jednom pokaze da je greska sto mnogi imaju predrasude jedni izmedju drugih!
Štangliranje
:: Samo postani ako smes : :: nedugo posle toga bi doziveo taj tvoj potpis :)) :: Inace moram da napomenem ljude koji su jedinstveni na ovom forumu i nezamenljivi u pozitivnom smisl :: Imarkovic, Snoopy, Gile23.... Ima ih jos ali su ovi po meni najupecatljiviji :: Inace neznam sta je sa Pufi-jem, takodje zanimljiv decak :: Nema ga dosta dugo na forumu :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma :: Asus P5QL- :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: MSI 6850 Cyclone, Power editio :: :: :: Ja se kandidujem za Moderatora i obecavam vam da ste svi redom nahebali :: :: :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: :: :: ::
Sve si rekao i sve znas .) Ako gine drugar, ginemo zajedno, a oni nek se zamisle :))))
:: Gliga poznavajuci tebe ja znam da bi ti za svog drugara uvek uskocio pogotovu kada je nepravda u pitanju!Tako da se ne brinem.Plasim se da ne bude obrnuto onima koji bi se u to upustili : :: Ima da,ima dosta pozitivnih likova,neke sam i licno upoznao..Mogla bi i tema da se otvori pa da se jednom pokaze da je greska sto mnogi imaju predrasude jedni izmedju drugih :: :: Štangliranje :: :: ::
:: Ne treba mesati PCBerzu sa Bencmarkom, jer berza je berza a bencmark je bencmark :: I ne bi valjalo da Berza lici ili bude kao Bencmark, jer to i nije :: Ovde je dozvoljena prevelika sloboda i to je ono sto zblizava ljude ili ih odaljava, a ujedno vuce da dolazis na isti :: Jednostavno forum ima `Dusu`, kao ni jedan koji ja poznajem. Kada bi nekim slucajem ne daj boze propao ovaj forum, nikad se ne bi ponovio. To tvrdim!! :: Evo posle toliko godina na forumu i dan danas kad ustanem ujutro, prvo pogledam sta se desava na berzi, jednostavno to je jace od mene: :: Ja garantujem da je najposeceniji sajt kod nas. Ne pise trenutna posecenost kao na Bencu, ali tvrdim da u svakom trenutku ima vise posetioca od Benca :: Nocu i da ne pominjem : :: Sto se tice izgleda meni je sasvim u redu, ne mora nista da se menja :: Sto se tice znanja, cisto sumnjam da su tamo kvalitetniji. Cak sam video i citao raznorazne budalastine koje nema ni ovde da vidis : :: Sto se tice Moderatora, prica je posebna. Vecina je skroz ok, ali u tolikom broju istih ima i kompleksasa, kojih mora da se cuvas. :: To su oni hrabri preko tastature !!! :: Imao sam iskustvo i sa njima, ali nebitno :: Iskreno mi ne delujes kao da si ovde 5 god, ili se vodis ovde a ne posecujes forum :: Imas neke kontradiktorne izjave, koje nisu bas karakteristicne za ovaj forum :: U svakom slucaju dobrodoso si . :: Pozdra :: :: :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma :: Asus P5QL- :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: MSI 6850 Cyclone, Power editio :: ::
Sugestija : Da se one `vesti` sa glavne strane sklone, jer su jako stare, a i to retko ko cita, tako da mislim da je to sasvim bespotrebno. Bilo bi korektno da ovi testovi, vidim da se ipak pojavljuju sa vremena na vreme organizuju na drugi nacin, da se napravi odredjeni prostor 200x200 (lupam) i da se tu smesti recimo fotka neki preview test, ako hoce neko da vidi sledeci test, da se stavi neki button koji ce da promeni,... Nzm koliko je ovo komplikovano da se uradi.
Ovaj deo pod Info - trziste bi mogao da se podeli u nekoliko kolona, tu bi ostalo prostora pa bi onaj link za kataloge mogao da dobije veci prostor itd. Mozda bi se naslo i mesto za neku reklamu na dnu :).
Forum je sasvim korektan ali fali par stvari : recimo taj thumb za fotku, ubacivanje youtube klipa (da moze direktno odavde da se gleda sa foruma) i kao najbitniji feature privatne poruke, znam da je ovo sve muzicka zelja, ali i bez svega ovoga moze da se zivi :). Takodje da ima privatnih poruka, ja ne bih imao mail od pola ljudi odavde :).
Inace berza u svojoj specijalnosti nema neku konkurenciju, bench je pre nesto pokusao pa su failovali samo tako, itsvet ima tonu informacija ali slabo sta je azurirano, tako da je berza barem za mene mama i tata :).
I sto rece gliga ovaj forum ima dusu, svi useri su jednaki (koliko god bilo smesno :)), ali odnos je isti i prema nekome sa 500 poruka i prema nekome sa 10 poruka. Kada je zezanje zezanje je do bola, a kada je izuvanje, onda je izuvanje :), a kada nekome treba pomoc, uvek se neko javi.
Nema potrebe za moderatorom, eventualno da se neke psovke malo smanje, koliko je to moguce, ili da se za pojedine reci uvedu *, naravno i to je jos jedna muzicka zelja :).
Kad ste me napali za one kablove kad sam izbacio sliku kulera (a kablovi nisu bili tema), moro sam da sredjujem zbog vas, pa zamalo napajanje da pregorim jer mi upala zica u ventilator od napajanja i zaustavila ga i pocelo da dismr a ja nisam ni provalio da je to jedno pola sata sigurno kad sam ustao, a celu noc shljakalo. Idle, pa mu zato nije ni smetalo :)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte 6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
Filter za psovke. Kada se otkuca psovka umesto toga da izadje mešavina znakova tipa `#%!%! ili recimo crveni uzvičnici !!!
Podforum testovi koji bi stajao u odvojenoj sekciji ispod 10 najnovijih odgovora. Povećanje poslednjih odgovora i najnovijih tema sa 10 na 20 ili da user može da selektuje.
Nisam citao sve postove ali nemora ni dinar da se da za forum jedino mora malo vremena da se ulozi da se postovi odavde prebace na neki free forum.Posto ovaj forum nije u komercialne svrhe moze da bude na bilo kom free forumu i da ne krsi ni jedno pravilo tamo:
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte 6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: :: :: :: Nisam citao sve postove ali nemora ni dinar da se da za forum jedino mora malo vremena da se ulozi da se postovi odavde prebace na neki free forum.Posto ovaj forum nije u komercialne svrhe moze da bude na bilo kom free forumu i da ne krsi ni jedno pravilo tamo :: :: :: :: :: http://www.forumotion.com :: :: http://www.freeforums.org :: :: http://www.lefora.com :: :: http://www.invisionfree.com :: :: http://www.makeforum.org :: :: imao bi sve sto imaju ostali forumi a pravi se za 30 min do 1 dana zavisi od truda i sminke.
Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!
Ma najbolja osobina PC Berze je upravo nedostatak moderatora. To joj daje slobodu kakve nema na drugim forumima. Naravno, cena jeste gomila off-topica, ali je uvek dobro zezanje :) i uvek se na kraju dobiju potrebne informacije... Naravno, moglo bi se štošta poraditi na funkcionalnosti foruma, ali dva čoveka ne mogu sve da stignu - a funkcioniše i ovako. Mic po mic, bitno je da funkcioniše - a verovatno je najposećeniji forum ovog tipa kod nas :) To sve govori - dobitnu taktiku ne treba menjati :) Živela PCBerza!
A što se Bencha tiče, tužna je to priča. Nisu forum i sajt propali zbog adolescenata, već zato što se ekipa ljudi koja je taj sajt gurala napred raspala. Ključni ljudi su se razišli, neki i posvađali međusobno, svako je otišao na svoju stranu... U jednom trenutku su bili No.1, mogli su mnogo više, čak i van granica Srbije... sada je ostalo par kvalitetnih ljudi, a u nedostatku boljih, forum su zaposeli neki koji tome sigurno nisu dorasli, pogotovo zbog nedostatka objektivnosti - a tu je kraj...
Ovo nikada nece biti forum, a i ne treba da bude...
26.04.2011. 02:18
status: user broj poruka: 4515
Sto se tice moderatora, ne treba to... Mislim da je Sale, skeletor jedini koji je banovan 5 puta :-) @Administracija Zeljko, daj neku statistiku na mesecnom nivou, koliko poseta ima sajt...
Treba biti konstruktivan. Niko nije reko da pcberza ne valja, niti da je bench bolji. Ovde sigurno fali preview slike(na klik da se uveca), youtube video da se direktno gleda i ono hvala dugme, ili + i - na neciiji odgovor(kao na blicovom sajtu kod komentara)... Nece forum izgubiti dusu sa tim, dobice je! :) Admini su potrebni, kad tad ce ih i biti, ili ce forum da umre! Pre x vremena sam i rekao da admini treba da budu ljudi koji imaju dosta iskustva, koji su mnogima pomogli itd... Od kako sam ja ovde 2004(pre nego sto sam se registrovao) procitao sam vise tema o ovome. Cim se te teme iznova postavljaju, znaci da treba neka promena da se desi, nista strasno to nije. Da je vise ljudi ukljuceno u rad i odrzavanje foruma, verovatno bi se vise i uradilo...
Svi bi da neko nesto promeni ali po njihovim instrukcijama... tj, da bude bas onako kako bi njima odgovaralo, `S` POSEBNIM AKCENTOM NA `NEKO NESTO` I `PO NJIHOVIM` !!!
Sta ti je srbin u `Paradajz Republiki Srbiji` nista manje nista vise nego pravi pravcati lezileb...
Sta bre fali ovome sto je sada, ne shvatam zasto neki kukaju da je malo 10 novih tema i 10 poslednjih odgovora... pa ja cim pristupim berzi odmah imam 100 poslednjh tema i uz samo jedan klik dobijem isto toliko poslednjih odgovora a takodje i moje teme ili moje odgovore.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.