Najbolji trening ti je kad odma s vrata teretane legneš na benč i na ladne mišiće izbaciš seriju iz stomaka pa grokneš `daj još` i kad ne možeš da završiš odšunjaš se a da nisi obrisao klupu.
@Ostali nemo pisete o suplementima kao o hemiji, jer hemija se ne odnosi na kreatine, proteine, i ostale proizvode koji su prirodno izvuceno iz hrane i ostalih namirnica, to su samo kao dodaci ishrani i treningu, a prava hemija sadrzi hormone i ostale vestacke u laboratoriji proizvedene supstance koje uticu na rapidno povecanje mase ili snage, koja je neprirodna..... mada ko zna i to da koristi moze izbeci negativne nuspojave kao ovi likovi sa youtuba kojima su ruke eksplodirale, ili izbile ih akne zbog preteranog koriscenja raznih vestackih hemikalija.....
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: u gotta mail . :: :: @Ostali nemo pisete o suplementima kao o hemiji, jer hemija se ne odnosi na kreatine, proteine, i ostale proizvode koji su prirodno izvuceno iz hrane i ostalih namirnica, to su samo kao dodaci ishrani i treningu, a prava hemija sadrzi hormone i ostale vestacke u laboratoriji proizvedene supstance koje uticu na rapidno povecanje mase ili snage, koja je neprirodna..... mada ko zna i to da koristi moze izbeci negativne nuspojave kao ovi likovi sa youtuba kojima su ruke eksplodirale, ili izbile ih akne zbog preteranog koriscenja raznih vestackih hemikalija..... :: :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: ::
Ja sam licno protiv bilo kakve `hemije` iz jednostavnog razloga sto niko od nas nije pro bilder ili slicno, tako da nema potrebe da se bilo sta vestacki a ne kroz ishranu ubacuje u telo.
Moj licni primer,
bio sam mrsav ko metla 190 cm sa 64 kg , pravi ponosni logoras.
Drugar koji ide vec par godina u teretanu me je nagovorio da krenem.
5 dana nedeljno trening , 2 dana pauza i tako u krug dve godine, lagano...
Program svaki dan po 1-2 grupe misica.
Nikad nista od bilo cega prirodnog ili neprirodnog nisam uzimao , samo sam poceo vise da jedem jer se logicno, vise i trosim.
Nakon dve godine teretane ugojio sam se (u misicima, ne salu) sa 64 kg na 90 kg .
Ne idem vise u teretanu ,neke 3-4 godine, ne zelim da ulazim na vrata , kant varijantom, imam kuci neke tegove pa se cimam 1x2 nedeljno cisto reda radi da se ucrvljam za kompom na poslu i za kompom kod kuce.
Dakle te price ja moram da uzmem , ja ne mogu to kroz ishranu , batalite... Samo lagano radi koliko ti treba da se osecas lepo , zdravo i aktivno sto je i cilj , a ne izgled, i da se iscrpljujes do maximuma.
Cim dodjes u situaciju da moras da pijes neke praskove bili oni teska ili slaba hemija smanji malo trening,smanji tempo, ocigledno preterujes i zuris.
Ne moze nikad zuti ili narandzasti prasak u plasticnoj tegli da bude zdraviji i prirodniji od hrane...
Svaka cast kad si nabacio 25kg misica za 2god, mada nesto ne verujem, ali ajde :) Mora da si neki specijalan ako uspe toliku kolicinu hrane da konvertuje telo u protein pa da se ne ugojis nego samo da nabacujes misicnu masu...... :)
Ja evo 2god treniram, i uvek sam tu izmedju 80 i 85 kg i izgleda da sam netolerantan prema uglj. hidratima jer ako krenem da unosim vise uglj. hidrata sve se talozi na stomaku :( Pa izbegavam vecu kolicinu hrane koja nema dovoljno proteina i sada sam eto od 85 spao na jedva 80kg...... samim tim sto sam ovo napisao u ovakvom slucaju suplementi dosta pomognu oko dopune ishrane......
p.s. ne vredi ti to vezbanje kod kuce, vratices se na pocetak.....
:: Ja sam licno protiv bilo kakve `hemije` iz jednostavnog razloga sto niko od nas nije :: pro bilder ili slicno, :: tako da nema potrebe da se bilo sta vestacki a ne kroz ishranu ubacuje u telo :: :: Moj licni primer, :: :: bio sam mrsav ko metla 190 cm sa 64 kg , pravi ponosni logoras :: :: Drugar koji ide vec par godina u teretanu me je nagovorio da krenem :: :: 5 dana nedeljno trening , 2 dana pauza i tako u krug dve godine, lagano.. :: :: Program svaki dan po 1-2 grupe misica :: :: Nikad nista od bilo cega prirodnog ili neprirodnog nisam uzimao , :: samo sam poceo vise da jedem jer se logicno, vise i trosim :: :: Nakon dve godine teretane ugojio sam se (u misicima, ne salu) sa 64 kg na 90 kg ::
To se zove dobra genetika, nema to veze sa radom. Kao ono kad neko jede normalno a goji se ko lud, dok neko ko da ima pantljicaru. Sve je relativno
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Ja sam licno protiv bilo kakve `hemije` iz jednostavnog razloga sto niko od nas nije :: pro bilder ili slicno, :: tako da nema potrebe da se bilo sta vestacki a ne kroz ishranu ubacuje u telo :: :: Moj licni primer, :: :: bio sam mrsav ko metla 190 cm sa 64 kg , pravi ponosni logoras :: :: Drugar koji ide vec par godina u teretanu me je nagovorio da krenem :: :: 5 dana nedeljno trening , 2 dana pauza i tako u krug dve godine, lagano.. :: :: Program svaki dan po 1-2 grupe misica :: :: Nikad nista od bilo cega prirodnog ili neprirodnog nisam uzimao , :: samo sam poceo vise da jedem jer se logicno, vise i trosim :: :: Nakon dve godine teretane ugojio sam se (u misicima, ne salu) sa 64 kg na 90 kg :: :: Ne idem vise u teretanu ,neke 3-4 godine, ne zelim da ulazim na vrata , kant varijantom :: imam kuci neke tegove pa se cimam 1x2 nedeljno :: cisto reda radi da se ucrvljam za kompom na poslu i za kompom kod kuce :: :: Dakle te price ja moram da uzmem , ja ne mogu to kroz ishranu , :: batalite.. :: Samo lagano radi koliko ti treba da se osecas lepo , zdravo i aktivno sto je i cilj , :: a ne izgled, i da se iscrpljujes do maximuma :: :: Cim dodjes u situaciju da moras da pijes neke praskove bili oni teska ili slaba hemija :: smanji malo trening,smanji tempo, ocigledno preterujes i zuris :: :: Ne moze nikad zuti ili narandzasti prasak :: u plasticnoj tegli da bude zdraviji i prirodniji od hrane.. :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: ::
Imao sam 64 kg , kost i koza, nece da me mrzi, bacim vam sliku da vidite da se malo smejete ,
sa te pocetne kilaze toliko se ugojiti nije nista posebno. Sada bi naravno bilo nemoguce bez hemije da sa normalnih 90 kg napucam na 115 i to u misicima.
Sada imam 85-90 (tu mi varira kilaza, nikad ispod 85 nikad iznad 90) nikad nista nisam pio od tih zdavih i nezdravih hemija. Nije mi cilj definicija nikad bila ,nego da izgledam normalno za svoju visinu, nisam masan-debeo ali naravno nemam trbusnjake niti mi trebaju. Nije bukvalno 25 kg misica ali poenta je bila da se nisam usvinjio i da se nisam u masnom smislu ugojio , nego pozitivno u misicima + naravno i mali procenat u masti.
Nakon 3-4 godine koliko ne idem u teretanu smrsao sam nekih 5 kila i na tome stojim vec par godina. To mi je i bio cilj da se osecam zdravije jace i da izgledam normalno a ne kao logoras.
Kuci se cimam i to mi dovoljno za zdravlje ne za neko mega aktivno vezbanje.
:: Svaka cast kad si nabacio 25kg misica za 2god, mada nesto ne verujem, ali ajde :) :: Mora da si neki specijalan ako uspe toliku kolicinu hrane da konvertuje telo u protein pa da se ne ugojis nego samo da nabacujes misicnu masu...... : :: :: Ja evo 2god treniram, i uvek sam tu izmedju 80 i 85 kg i izgleda da sam netolerantan prema uglj. hidratima jer ako krenem da unosim vise uglj. hidrata sve se talozi na stomaku : :: Pa izbegavam vecu kolicinu hrane koja nema dovoljno proteina i sada sam eto od 85 spao na jedva 80kg...... samim tim sto sam ovo napisao u ovakvom slucaju suplementi dosta pomognu oko dopune ishrane..... :: :: p.s. ne vredi ti to vezbanje kod kuce, vratices se na pocetak.... ::
Lepo deluje al nije praktično, ako nemaš bar malo sala na stomaku u opasnosti si da prehladiš creva. Na proliv se nekako i navikneš, al ako krenu da kašlju kad imaš društvo zna da bude jako neprijatno.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Lepo deluje al nije praktično, ako nemaš bar malo sala na stomaku u opasnosti si da prehladiš creva :: Na proliv se nekako i navikneš, al ako krenu da kašlju kad imaš društvo zna da bude jako neprijatno :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647683. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.