Iz pouzdanih izvora znam da je Ejmi bila 100% trezna 5 minuta pre koncerta, ali kad je videla ko se sve nagurao u VIP ložu, stukla je litar loze na eks.
`Vratio ti se Wlada, uzivaj...` `El se to vratio necijom zaslugom il` to ne funkcionise navodjenje `projektila` iz `bratske` nam Vojvodine..? `Sinovi moji...`
`Upravo mi se javio Zeljko mejlom , BANOVAO GA JE!`
1. volim sto se ovde prdi o Amy, a da niko ne zna ni jednu pesmu, pored stanja u nasem drustvu. kao `ajmo srati o drogiranoj Amy, onda mi ispadnemo bolji
2. da je neko pogledao bilo sta LIVE njeno, nikad ne bi otisao na koncert. mnogo je bolje slusati je u nekom klubu
3. ja mislio da ovaj forum posecuju ljudi koji su OPEN MINDED, a ne samo open source
Licno je ne slusam ali moja devojka je bas gotivi tako da ne mogu a da je ne slusam... Cenim i postujem takvu vrstu muzike ali licno mi ne lezi.
U nekom klubu nije LIVE?
Open minded u fazonu ok je napiti se i nadrogirati ko stoka na poslu?
Jer joj je posao da peva i nista vise...
Inace ovo joj nije prvi put da je pripita i malko nadrogirana(sta vec) ali je prvi put da je odjebala publiku jr nije sposobna da bilo kako otpeva, u fazonu, ja nisam sposobna, cao i nema koncerta...To je problem.
:: 1. volim sto se ovde prdi o Amy, a da niko ne zna ni jednu pesmu, pored stanja u nasem drustvu. kao `ajmo srati o drogiranoj Amy, onda mi ispadnemo bolj :: :: 2. da je neko pogledao bilo sta LIVE njeno, nikad ne bi otisao na koncert. mnogo je bolje slusati je u nekom klub :: :: 3. ja mislio da ovaj forum posecuju ljudi koji su OPEN MINDED, a ne samo open sourc :: :: ulsi ::
Ko je ta Ejmi? Daj da je napljujemo, majku joj njenu, ona da se napije a nama ništa ccc..
:: 1. volim sto se ovde prdi o Amy, a da niko ne zna ni jednu pesmu, pored stanja u nasem drustvu. kao `ajmo srati o drogiranoj Amy, onda mi ispadnemo bolj :: :: 2. da je neko pogledao bilo sta LIVE njeno, nikad ne bi otisao na koncert. mnogo je bolje slusati je u nekom klub :: :: 3. ja mislio da ovaj forum posecuju ljudi koji su OPEN MINDED, a ne samo open sourc :: :: ulsi ::
Ne pričamo mi ništa o njenim nesumnjivim umetničkim kvalitetima.
Ova je priča o odgovornost i poštovanju publike. Ne čini velikog izvođača samo to što dobro peva, svira i tome slično.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: 1. volim sto se ovde prdi o Amy, a da niko ne zna ni jednu pesmu, pored stanja u nasem drustvu. kao `ajmo srati o drogiranoj Amy, onda mi ispadnemo bolj :: 2. da je neko pogledao bilo sta LIVE njeno, nikad ne bi otisao na koncert. mnogo je bolje slusati je u nekom klub :: 3. ja mislio da ovaj forum posecuju ljudi koji su OPEN MINDED, a ne samo open sourc ::
Ima nešto i u plastičnoj hirurgiji :: :: Ova je priča o odgovornost i poštovanju publike. Ne čini velikog izvođača samo to što dobro peva, svira i tome slično ::
Ma mi smo bre stoka, i ovako je ovaj narod prebogat pa ima para za bacanje, sta ima veze sto nije mogla dve recenice da sastavi (i to bez pevanja) sta se mi bunimo...
Mislis da se Nemci ili Englezi ne bi bunili i pljuvali je?
:: Ne pričamo mi ništa o njenim nesumnjivim umetničkim kvalitetima :: :: Ova je priča o odgovornost i poštovanju publike. Ne čini velikog izvođača samo to što dobro peva, svira i tome slično :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: 1. volim sto se ovde prdi o Amy, a da niko ne zna ni jednu pesmu, pored stanja u nasem drustvu. kao `ajmo srati o drogiranoj Amy, onda mi ispadnemo bolj :: :: 2. da je neko pogledao bilo sta LIVE njeno, nikad ne bi otisao na koncert. mnogo je bolje slusati je u nekom klub :: :: 3. ja mislio da ovaj forum posecuju ljudi koji su OPEN MINDED, a ne samo open sourc :: :: ::
Obzirom na kakav smo muzički program navikli, da je pijana većina ne bi ni primetila da to nije vizuelno prikazala svojom gestikulacijom Ali eto poslužiće za nauk našim organizatorima, koga treba dovoditi i kako se postavlja bina.
:: Ma mi smo bre stoka, i ovako je ovaj narod prebogat pa ima para za bacanje, sta ima veze sto nije mogla dve recenice da sastavi (i to bez pevanja) sta se mi bunimo.. :: :: Mislis da se Nemci ili Englezi ne bi bunili i pljuvali je ::
ja znam napamet sve njeno, pa nisam hteo ici na koncert, medju desetine hiljada SPLAVARA, koji ce posle da kenjaju: VIDI OVU DROGIRANU, NE MOZE DA STOJI
a u klubu je bolja, pred manje ljudi, a i moze da sedne, horse hoce tako da deluje na ljude
Najpre treba da `odgodi` puteshestvije, pa `ondak` da `zauzda` jagnjad... `Poslije` ce vec biti lakse svim `izvodjacima`... Ako ne piju, malo je `vjerovatno`, da ne `jedu`... ... Sviraju..? Vrlo `vjerovatno`...
`Ide *ish po `polici`, nosi `tikvu`, na guzici...
*ish prdne, tikva pukne, `urotci` se rastusise...`
`Upravo mi se javio Zeljko mejlom , BANOVAO GA JE!`
Kako nije crkla na bini... mamicu joj. Sto si veci debil to vise zaradjujes. Ja joj za ovo sranje ne bi ni dinara dao. Kakav bedak od ribe..... Narkomansko alkoholicarska posla... Kretencina....
Hajde što je ostatak Serbistana glupaw, ali što ste se i vi na forumu ispalili, nije mi svejedno... neću iz inata sad da vas častim prasećinom. Za kaznu.
Zar ne kužite kakav je ovo marketinški trenutak bio - i propao? Eeeeeeeeejjjjj... ta `riba` sa predivnim glasom iz studija, ta je trpala u sebe sve i svašta, što nama ni na pamet ne pada, pogotovo ne u kombinaciji... i pevala, čagala, i slično... ali, brate, kad je pomirisala pravu šljivovicu (P.S. samo da nije zozovača...), kljoknula skroz. Ne zna ni gde je bila, ni zašto... ni da pisne. Cvrc! Zaključak: šljivovica rulez, hors i ostale njušne i pušne drogze, dislike.... hahaha. Tuga jedna, nisu mogli da je repariraju ni u klinikama (kako bi onda ponovo došla, doduše...),žalosno ali i slikovito mladim gluperdama koje misle da oni nešto `uzimaju`, dok u stvari, to uzima njih.
:: Hajde što je ostatak Serbistana glupaw, ali što ste se i vi na forumu ispalili, nije mi svejedno... neću iz inata sad da vas častim prasećinom. Za kaznu :: :: Zar ne kužite kakav je ovo marketinški trenutak bio - i propao? Eeeeeeeeejjjjj... ta `riba` sa predivnim glasom iz studija, ta je trpala u sebe sve i svašta, što nama ni na pamet ne pada, pogotovo ne u kombinaciji... i pevala, čagala, i slično... ali, brate, kad je pomirisala pravu šljivovicu (P.S. samo da nije zozovača...), kljoknula skroz :: Ne zna ni gde je bila, ni zašto... ni da pisne. Cvrc :: Zaključak: šljivovica rulez, hors i ostale njušne i pušne drogze, dislike.... hahaha :: Tuga jedna, nisu mogli da je repariraju ni u klinikama (kako bi onda ponovo došla, doduše...),žalosno ali i slikovito mladim gluperdama koje misle da oni nešto `uzimaju`, dok u stvari, to uzima njih :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.