Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
SoulFood Serbia
STRANA 3 OD 4  
Hyper Re: Re: !!! 14.11.2011. 17:37 #376661

status: user
broj poruka: 563
Meni su mnogi razneti,nisam dosao u Srbiju sto sam hteo nego ato sto me je Srbija izdala,sve je trebalo biti gotovo 91 ali neko kaze stop i desilo se sto se desilo!Dodjem u tvoju Srbiju i opet mobilizacija ae na Kosovo,nisam se bunio isao sami dolje i za mene je dovoljno ratovanja ali sam i Srbin i ne mogu to mirno prihvatiti!

::
:: I ti bi bio lud da ti je najbolji drug na tri metara raznesen od granate u `tudjoj` državi gde si navodno poslat da braniš `MAJKU SRBIJU`. I na kraju ti kažu da si tamo otišao `dobrovoljno` i to ti upišu u vojnu knjižicu. Vratiš se u Srbiju sav sjeban, nesrećan što si živ i otkriješ da su ljudi iz tamošnjih sela po hrvatskoj koja si branio, u srbiji, žive u srbiji. Dok se još nisi načudio, otkriješ da im država sve donira, danas im je sagradila kuće i podelila stanove dž. A mi služimo kao pioni za još neku mobilizaciju
:: I sada da gajimo patriotska osećanja prema majci srbiji na Kosovu? Teritoriji gde žive gotovo samo albanci? Treba i tamo da ratujem kako veli naš dalmatinac
:: ::
:: :: Jebote forum pun ludak
:: :: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
RamizBoy Za ciciju 14.11.2011. 17:44 #376665

broj poruka: 128
brate svaka ti je na mestu
brdo je onih izbeglica koje zive ne visokoj nozi a primaju pomoc.
koliko je jadnih mladih vojnika stradala za sta?
zna se za sta za danasnje bogatase sirom bivse juge samo tim bogatasima je dobro sto je rat bio.
tio je tako. kosovo nije nase od 99 a dao bog bice opet nase al se nadam da nece padati krv kao sto neki zele.
cicija Re: @cicija 14.11.2011. 17:44 #376666

broj poruka: 411
Krivi smo mi. To ti ne shvataš.
Kada je onaj zlotvor od Miloševića trebao da potpiše sa predsednicima YU repubulika dokument o konfederaciji nezavisnih republika, niko nije hteo da napusti JUGOSLAVIJU. Samo je nama Srbima JUGOSLAVIJA bila `majka`, drugima je to bilo samo ime zajedničke države. To niko od mladih danas ne shvata. Nisu ti krivi amerikaci, bla, bla, ... krivi smo mi jer smo podržali stav naše vlade i vojske o `separatizmu` drugih republika koje bi da otcepe jugoslaviju. Znaš ono, Srbija je u stvari JUGOSLAVIJA!!! Svi ostali su nacionalne manjine? Srbi nisu hteli da budi stanovnici Hrvatske a živeli su stotinama godina u istoj toj hrvatskoj?!? I krivi drugi?!?
To je problem koji smo mi zakuvali i zato nas i svet ne ceni. Nismo hteli mirno razdvajanje republika i u tome smo bili JEDINA STRANA. Čak smo na silu i Crnu Goru hteli da zadrživo u okviru z. države. Samo da mi vladamo da budemo vladari i vodje ... e pa to niko ne želi.
To je problem, SRBI i Srbija su krivi ma koliko zamaskirali činjenice.
Šteta što je moj drug pod ožiljcima ceo život zbog tudjih interesa i opet je ta teritorija danas hrvatska zemlja. Još ispadosmo da smo tamo bili okupatori. I sada me ti teraju da ratujem za kosovo?
Pa što prodaše srbende na kosovu svoju imovinu? Što ne ostaše tamo da je brane do zadnjeg potomka? Mi da tamo odemo da ratujemo a oni da nam otkupljuju zemlju po srbiji?
I opet su krivi drugi?
Ne, mislim da su se mnogi opametili, zato ih baš zabole za Kosovo i svete zemlje natopljene krvlju

:: prijatelju, stvarno mislim da se i ti i Hyper ljutite na pogresne ljude
:: govorite ruzne reci jedan drugom, a u sebi znate da je za sve grozote na nasim prostorima kriv neko drugi. a taj neko ima vec nekoliko generacija `Guzonjinih sinova
:: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W
cokla hmmm 14.11.2011. 17:47 #376671

broj poruka: 760
sad je vec lepo razgovarati sa tobom.
vrlo je moguce da si u pravu za mnoge stvari.
mozemo li prestati da pravimo strasne greske?

Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W

gliga79 Cicija 14.11.2011. 19:02 #376700

broj poruka: 4641
Manje vise svi to znaju, samo napominjem da nije ovde mesto za takve price !!!
IT Forum je za mene neka sasvim druga prica i zelim da pobegnem od: politike, pinka i raznoraznih zaludjivanja i isiranja mozga.
Prema tome mislim da je vreme za Lock.

Reklama je fenomenalna. Slazem se da je malo kraca.
Vojvodina je malo `zakinuta`, ali moze se oprostiti.
Vecinska ciljna grupa je pogodjena. Evropa i svet sanjaju ovo sto mi u srbiji jedemo i proizvodimo, ali na zalost mnogi to ne razumeju.
Ali kome to objasniti, kad smo zatvoreni i ograniceni !!!

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

codeus ... 14.11.2011. 19:15 #376703

broj poruka: 4054

na stranu ova Rambo sesija .. ho hoce da puca neka skuplja petarde ..

ja sam samo ubogi lala koji se pomirio sa svojim neprijateljem ..

nego ...

kad ste zadnji put jeli nesto sa snimka ? ... neku dobru sarmu ili kakvo prasence sa raznja ..

uh kad se setim zlatiborske lepinje sa kajmakom pokidao bi pola nato-a

gliga79 Re: ... 14.11.2011. 19:24 #376706

broj poruka: 4641
@Codeus
Ne stigoh da ispravim tekst.
Sad ce da vaskrsne banovani `rasta84` i da kaze kako sam nepismen :)
Kad pominjes kajmak sa lepinjom, zaboravljas da ide i celo jaje :)
Ima jos dosta specijaliteta koje sam probao a nisu pomenuti u reklami, ali na kraju krajeva ne moze sve ni da se pomene.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

:: na stranu ova Rambo sesija .. ho hoce da puca neka skuplja petarde .
:: ja sam samo ubogi lala koji se pomirio sa svojim neprijateljem .
:: nego ...
:: kad ste zadnji put jeli nesto sa snimka ? ... neku dobru sarmu ili kakvo prasence sa raznja .
:: uh kad se setim zlatiborske lepinje sa kajmakom pokidao bi pola nato-
RamizBoy HD... 14.11.2011. 19:41 #376715

Smatram da je snimak trebao da se postavi u boljem kvalitetu makar u 720p.
ctrl ako 14.11.2011. 19:44 #376716

broj poruka: 779
zanemarimo svu onu hranu koja se uvozi,Vojvodina hrani barem pola Srbije a oni spominju samo futoški kupus

Tristram Re: ... 14.11.2011. 19:44 #376717

broj poruka: 1872
Redovno, svake godine domaći ajvar, kiseo kupus, džemove i turšiju. Sir uzimam od neke gospođe što dolazi na pijacu samo subotom i moraš da je zoveš telefonom da naručiš jer donese jako malo i sve ode ekspresno, med od rođaka pčelara a od drugog vino i rakiju.

@ctrl: U vezi toga što su neki krajevi manje pomenuti od ostalih, kažu da su u video snimku predstavljeni oni proizvodi koji su geografski zaštićeni ili su u procesu.

:: kad ste zadnji put jeli nesto sa snimka ? ... neku dobru sarmu ili kakvo prasence sa raznja .
:: uh kad se setim zlatiborske lepinje sa kajmakom pokidao bi pola nato-
ctrl Re: Re: ... 14.11.2011. 19:51 #376722

broj poruka: 779
e to je kvalitet pa još šunke,švargle,čvaraka,domaće paštete,kobasice,pihtije,...

:: Redovno, svake godine domaći ajvar, kiseo kupus, džemove i turšiju. Sir uzimam od neke gospođe što dolazi na pijacu samo subotom i moraš da je zoveš telefonom da naručiš jer donese jako malo i sve ode ekspresno, med od rođaka pčelara a od drugog vino i rakiju
:: @ctrl: U vezi toga što su neki krajevi manje pomenuti od ostalih, kažu da su u video snimku predstavljeni oni proizvodi koji su geografski zaštićeni ili su u procesu
:: :: kad ste zadnji put jeli nesto sa snimka ? ... neku dobru sarmu ili kakvo prasence sa raznja .
:: :: uh kad se setim zlatiborske lepinje sa kajmakom pokidao bi pola nato-
solaja777 ... 14.11.2011. 20:26 #376731

broj poruka: 3278
za vojvodinu samo kupus e jbg...

Daum ... 14.11.2011. 21:20 #376736

broj poruka: 12805
Sad vidim cicija što si prsao na forumu u svakoj temi i što si uvek postovao sa nekim gnevom, i iskreno, najiskrenije, ne da te prozivam sad nešto, žao mi te stvarno, ali trebaš da pokušaš da gledaš na život malo veselije inače ćeš ceo život da provedeš u besu što te država slala u rat...

Moguće, nemoguće, na tebi je to da uradiš, samo savet...

Tema je za lock i brisanje kompletno stvarno, IT forum nije za ovakve stvari...

MaliAbner Svejedno... 15.11.2011. 01:20 #376784

broj poruka: 7779
Ja i dalje tvrdim da je reklama kerin Q...
Zasticeno geografsko poreklo ovo, ono i tako to...
Aha, ali malo juce...

A ovaj sto uzima sir od jedne gospodje samo jedno pitanje da li i ona muze mleko u vedro kojim je prvo napojila goveda, nahranila brave itd... naravno nakon svega toga ga je oprala ladnom izvorskom vodom sa bunara...

Koj razume, razume... a koj ne razume on neka kaze `JA SAM PATRIJOTA`...

Tomato Republic Of Serbia !!!

H-nitro re 15.11.2011. 10:17 #376826

broj poruka: 1980
Ja sam sad u italiji i mi ne da smo gostoprimljivi nego mozemo bukvicu da im odrzimo, ovde u jebenoj evropi su sve roboti i debili koji sednu u kola i dodju na posao kad se vrate obuku pidzamu niti ko kod koga ide nti se ko sa kim druzi, srbija je zlato sto se toga tice

sto se same reklame tice nasminkana je ali o5 sve ovo ima kod nas samo im ljuto zameram sto nisu ubacili pecenje jer mislim da je to jedno od stvari koje krasi nasu hranu jagnje praase pecenje

a sto se kosova tice tacno je da beogradjani nisu imali mnogo udela, celoj srbiji su delili oruzije i slali ih na granice ove nije mnogo zanimalo, ali sta ces ovi odozdo ako krenu ima da bas sateraju u suboticu

T.S.A.R. Nuclear fire power

My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp0

Tristram Re: Svejedno... 15.11.2011. 10:28 #376827

broj poruka: 1872
Sir joj je preterano dobar za ovu grešnu zemlju a čim još nisam krepao od njega znači da je pripremljen u zadovoljavajućim sanitarnim uslovima. Neće ništa da ti bude od malo bakterija, bitno da je svež i da joj se ne provlači po kačicama nedelju dana.

:: A ovaj sto uzima sir od jedne gospodje samo jedno pitanje da li i ona muze mleko u vedro kojim je prvo napojila goveda, nahranila brave itd... naravno nakon svega toga ga je oprala ladnom izvorskom vodom sa bunara..
:: Koj razume, razume... a koj ne razume on neka kaze `JA SAM PATRIJOTA`..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
H-nitro re 15.11.2011. 10:32 #376830

a sto se tice izbeglica oni su imali najvece povlastice vise nego bilo ko u ovoj zemlji, i najbolje su i prosle, a sad se o5 raspisuje ratni popis i treba da idemo dole o5 a?Samo ne znam za koga bi se borili da li za ono djubre od tadica i pojedni srbe odozdo sto su ga prodali ili za lepe oce da ginem, EJ BRE pa nije niko nasao zivot pod sljivom

JOSILENKO ... 15.11.2011. 11:27 #376839

broj poruka: 1013
Nego nema ga leskovacki rostilj. A to je, tvrd vam stojim, najbolje sto ova zemlja ima. Sarme ima po celoj Turskoj, pršute i rakije gde hoces u evropi i šire, vino nam je osrednje, kupusa ima po celom svetu. Ali leskovacka pljeka (i recimo sprža i čvarci) su vrh vrhova. Stranci se dave u tome. Možda ne izgledaju atraktivno za kameru pa su ih izostavili.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
RamizBoy Re: ... 15.11.2011. 13:16 #376860

Ih civece cvarci, slavina, so, paradaiz prste da pojedeš

:: Nego nema ga leskovacki rostilj. A to je, tvrd vam stojim, najbolje sto ova zemlja ima. Sarme ima po celoj Turskoj, pršute i rakije gde hoces u evropi i šire, vino nam je osrednje, kupusa ima po celom svetu. Ali leskovacka pljeka (i recimo sprža i čvarci) su vrh vrhova. Stranci se dave u tome. Možda ne izgledaju atraktivno za kameru pa su ih izostavili.
H-nitro re 15.11.2011. 14:56 #376875

nije tacno prsuta je svak na svoj nacin ja vilim i inu dalmatinsku ali nasa je ipak po meni najbolja jer je bitna tehnika
a pecenje ima ga svuda ali o5 tehnika je vrhunska

JOSILENKO ... 15.11.2011. 15:46 #376879

broj poruka: 1013
imas u Crnoj Gori njegosevsku prsutu koja je vrh vrhova, u italiji da ne pominjem koliko ih ima itd. Jeste, nasa je dobra i to stoji.
Kajmak je recimo prilicno unikatan za Srbiju. U ostalim zemljama uglavnom prave pavlake i maslac.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: ... 15.11.2011. 18:24 #376930

broj poruka: 7779
Idi begaj prijatelju ta Njeguseva je ko da zvaces zvaku sa ukusom mesa... nikad da je sazvaces dovoljno za progutati... sto se mene tice preskocicu to kad god mi se ukaze prilika...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: imas u Crnoj Gori njegosevsku prsutu koja je vrh vrhova, u italiji da ne pominjem koliko ih ima itd. Jeste, nasa je dobra i to stoji.
:: Kajmak je recimo prilicno unikatan za Srbiju. U ostalim zemljama uglavnom prave pavlake i maslac.
Mikishon89 Re: 15.11.2011. 19:08 #376937

broj poruka: 2416
zasto se uvek neko nadje da kenja nesto?

http://www.speedtest.net/result/1592544302.png

Dexter013 @Mishko 15.11.2011. 20:03 #376958

broj poruka: 17098
Od kad je otisao odavde
Ono sta stvarno valja ovde, njemu cak i to nevalja...

Bolje su
pice
habmurgeri(od ko zna kakvog mesa)
rolvirsle-hotdogovi

i ko zna kakva sranja koja se uglavnom jedu preko.

Ko voli nek izvoli.

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Philips 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mikishon89 Re: 16.11.2011. 00:26 #377025

broj poruka: 2416
Kad sam bio u mekdonaldsu kada sam video onaj hamburger nije mi dobro ona hemija mrtva kao guma neka,ovako lepo jedes prasetinu,svinjetinu i da te bog vidi.xD
Mislim ovo je IT forum nije kulinarski ,otidjite na kulinarski forum pa se tamo raspravljajte.
Covek postavi temu a na kraju ispade svadja kako su nas prikazali na videu.

http://www.speedtest.net/result/1592544302.png

STRANA 3 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647683.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs