Prvo trebaš u ogledalo da se pogledaš pa onda da razmisliš zašto svako sranje koje ovde odvališ ispada `samo šala, proveravao si nas sve ovde`
Postoji lepa izreka: ako se raspravljaš sa budalom, ko je onda tu budala, tako da ne mogu da srozavam više svoj IQ u pokušaju da se spustim na tvoj nivo i crtam ti stvari, mali si još pa ćeš verovatno to sve da `pokupiš` kao na buvljaku, ipak si ti 10 godina ispred svih. __________________ Scourge of PCBerza
Rekao sam da sam 10 godina ispred sebe. Ne zelim da se raspravljam sa tobom. Ako mislis da ti je IQ prosecan ili veci onda prestani da pises glupe komentare koje nisu vezane za temu.
:: Prvo trebaš u ogledalo da se pogledaš pa onda da razmisliš zašto svako sranje koje ovde odvališ ispada `samo šala, proveravao si nas sve ovde :: :: Postoji lepa izreka: ako se raspravljaš sa budalom, ko je onda tu budala, tako da ne mogu da srozavam više svoj IQ u pokušaju da se spustim na tvoj nivo i crtam ti stvari, mali si još pa ćeš verovatno to sve da `pokupiš` kao na buvljaku, ipak si ti 10 godina ispred svih :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
:: Nije stvar da li je neko mladji ili stariji, mentol je mentol. Medju starijima i medju mladjima. Do dana danasnjeg, u zivotu, toliko sam se nagledao mentola, da to nije normalno. Treba postovati dobre ljude, sve ostalo, cao-zdravo :: :: ____________________________ :: http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jp :: :: :: Nije ti ovo Fejsbuk. Tacno znas ko je kakav I sta? Sa 19 godina? Vazi.. :: :: Tu pricu mozes da prodas svojim vrsnjacima, ovde ima ljudi koji roditelji mogu da ti budu po godinama :: :: Mi smo u tvojim godinama bili, a ti nisi u nasim, prema tome, spusti malo loptu I ako nista drugo, postuj starije I druge, kako bi drugi postovali tebe :: :: :: ::
lordača, eto ti si naučio psihologiju iz knjiga, sad sve to što si tamo pročitao možeš da vidiš i u praksi ovde na forumu, evo na primer imaš Dauma koji misli da je superiorniji od tebe samo zato što je više godina spuco u guzicu, možda i jeste pametniji ali to svakako ne dolazi do izražaja :D
Ja nisam pročitao niti jednu knjigu iz oblasti psihologije, ali samo analizirajući ljude dosta stvari možeš da zaključiš :)
BTW aj baci tog slobu i meni na mail. Imao sam 10000 tih fleš igrica pre i onda sam morao sve da ih obrišem jer su bile pune virusa xD
:: lordača, eto ti si naučio psihologiju iz knjiga, sad sve to što si tamo pročitao možeš da vidiš i u praksi ovde na forumu, evo na primer imaš Dauma koji misli da je superiorniji od tebe samo zato što je više godina spuco u guzicu, možda i jeste pametniji ali to svakako ne dolazi do izražaja : :: :: Ja nisam pročitao niti jednu knjigu iz oblasti psihologije, ali samo analizirajući ljude dosta stvari možeš da zaključiš : :: :: BTW aj baci tog slobu i meni na mail. Imao sam 10000 tih fleš igrica pre i onda sam morao sve da ih obrišem jer su bile pune virusa xD
@markozutic, slaba ti grafa.:( Kupi model sa 2GB GDDR5, po mogucstvu 384bit pa na gore. Instaliraj najnoviji DX11. Drajveri ne bi trebali da budu stariji od mesec dana i radice na medium 1024x768 na 25-30 frame-ova, tj. koliko toliko igrivo.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Zaduzen da lupa do iznemoglosti... Posle samo 10-15 postova (poprilicno debilnih) bot napravi temu i jos joj Admin dade Sticky Malo mu hitovi sto dobija ovako nego i ovo mora da radi?
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647668. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.