Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Yandex! Internet Browser - ruski kvalitet.
STRANA 3 OD 3
SkyFire ... 22.09.2014. 15:45 #564077

status: user
broj poruka: 18472
Strasno je brz ovaj browser samo danas nesto brlja ne znam zasto. Malo zabode pa moras da sacekas da otvori stranu. Ali juce sam ceo dan uzivao, prosto kao da imas novu supersonicnu masinu :)

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Guest re 22.09.2014. 15:53 #564079

broj poruka: 583
meni nestale extenzije.sve .lol

ramzesIII ha, ha, ha... 22.09.2014. 16:41 #564088

broj poruka: 1017
Sta ce im browser kad nemaju internet?

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/496785/Putin-planira-da-UGASI-INTERNET-u-celoj-Rusiji?ref=fbblic

Elem, nije se meni Yandex instalirao lose, nego sam prilikom upotrebe drp driver pack popio nezeljeni program sa sve extenzijama...
Od tada kad radim instalaciju drivera ugasim internet pa onda nastavim gde sam stao.
micika988 Re: ha, ha, ha... 22.09.2014. 21:01 #564105

broj poruka: 2091
vazno da nasem `predsedniku`, yandex radi lipo. Lakse ce mu leci:

Nitara (Blood Thirst): Press Up(2), Toward, Square
https://www.youtube.com/watch?v=_Bs4QTn66QA

p.s.

`L`État, c`est moi` - „Država to sam ja“ :)

:: Sta ce im browser kad nemaju internet
::
:: http://www.blic.rs/Vesti/Svet/496785/Putin-planira-da-UGASI-INTERNET-u-celoj-Rusiji?ref=fbbli
:: Elem, nije se meni Yandex instalirao lose, nego sam prilikom upotrebe drp driver pack popio nezeljeni program sa sve extenzijama...
:: Od tada kad radim instalaciju drivera ugasim internet pa onda nastavim gde sam stao
DarkDawn Radio fino do danas... 27.09.2014. 20:53 #565037

broj poruka: 697
I sad poceo na gomilu sajtova koje redovno posecujem da izbacuje malware warning, cak i za yandex.com.

komshaa probao,mada 27.09.2014. 20:57 #565038

broj poruka: 350
nije nesto brz, kao chrome otprilike, i malo konfuzan dok se ne navikne , mada kod mene instalacija trajala nesto dugo,
spasic87 re:Radio fino do danas... 27.09.2014. 21:44 #565046

broj poruka: 393
I kod mene ista situacija

imarkovic Re: re:Radio fino do danas... 27.09.2014. 22:18 #565047

broj poruka: 19072
meni radi perfektno, ne znam šta je to kod vas u pitanju..

:: I kod mene ista situacij
nenika2009 Kod mene leti 28.09.2014. 09:45 #565066

broj poruka: 1083
Kod mene se vidi da je barem duplo brzi od opere,i od chrome

duqp isto 28.09.2014. 10:03 #565067

broj poruka: 3466

izbacuje mw warning a radio je do jaja 100ak dana
sashai Ništa vas ne razumem, govorite glasnije? 28.09.2014. 10:09 #565068

broj poruka: 417

Pozdrav svima. Pratim ovu temu i ništa ne razumem. Čime merite brzinu pretraživača? Koristim Operu još od slavnih dana Lelekom zujanja iz modema, zadnjih 5 godina plaćam harač SBB-u i stranice se učitavaju trenutno. Kako da izmerim da li je Opera sporija od tog Jadexa trenutak ili dva? Neću ga koristiti, samo bih da mi neko objasni te sulude brzine i čime ih merite. Mislim, Jadex u trenu, Opera u dva?

Antilohije Re: Ništa vas ne razumem, govorite glasnije? 28.09.2014. 11:34 #565075

broj poruka: 689
Da izvines, sviraju k..cu sa tim yandeksom.

:: Pozdrav svima. Pratim ovu temu i ništa ne razumem. Čime merite brzinu pretraživača? Koristim Operu još od slavnih dana Lelekom zujanja iz modema, zadnjih 5 godina plaćam harač SBB-u i stranice se učitavaju trenutno. Kako da izmerim da li je Opera sporija od tog Jadexa trenutak ili dva? Neću ga koristiti, samo bih da mi neko objasni te sulude brzine i čime ih merite. Mislim, Jadex u trenu, Opera u dva
imarkovic Re: Ništa vas ne razumem, govorite glasnije? 28.09.2014. 11:39 #565076

odokativno.. naravno.

@Antilohije, posle 4god. koriscenja nekog brauzera jednostavno smori, hoces da probas malo drugi.. meni radi fluidnije od opere, malo me podseca na FF(iako volim FF), inace koristim sve te browsere

:: Pozdrav svima. Pratim ovu temu i ništa ne razumem. Čime merite brzinu pretraživača? Koristim Operu još od slavnih dana Lelekom zujanja iz modema, zadnjih 5 godina plaćam harač SBB-u i stranice se učitavaju trenutno. Kako da izmerim da li je Opera sporija od tog Jadexa trenutak ili dva? Neću ga koristiti, samo bih da mi neko objasni te sulude brzine i čime ih merite. Mislim, Jadex u trenu, Opera u dva
sashai Sviraj, al` i za pojas zadeni... 28.09.2014. 16:38 #565106

Pretpostavio sam da se radi o odokativnoj, nadasve subjektivnoj proceni. Pomislih da je do mojih godina i oslabljenih refleksa pa ne mogu više da procenim u nanosekundu ili dve koji otvara brže. No, malo me i naslov podstakao da se javim u Dnevnik. Ruski kvalitet? Mislim, ruski kvalitet je sve samo ne kvalitet. Ha!
imarkovic Re: Sviraj, al` i za pojas zadeni... 28.09.2014. 21:50 #565146

ha i tebi :) ipak su godine u pitanju kad nisi pretpostavio to..
Nije u pitanju samo brzina ucitavanja sajta, vec fluidnost u skrolovanju, tab-ovanju, nacinu ucitavanja sadrzaja itd.. kako god, sirom interneta se prica o i pise o njemu kao nekoj unapredjenoj stvari, ako ti kazes da ne valja, tj. da ti se ne svidja, nemoj da ga koristis

:: Pretpostavio sam da se radi o odokativnoj, nadasve subjektivnoj proceni. Pomislih da je do mojih godina i oslabljenih refleksa pa ne mogu više da procenim u nanosekundu ili dve koji otvara brže. No, malo me i naslov podstakao da se javim u Dnevnik. Ruski kvalitet? Mislim, ruski kvalitet je sve samo ne kvalitet. Ha!
sashai Meni to sve Kurta i Murta. 29.09.2014. 07:49 #565172

Fluidnost u skrolovanju valjda zavisi od utrobe u kucistu? Nacin ucitavanja sadrzaja? Meni Opera odmah otvori sadrzaj pa opet ne mogu da procenim kako to odradjuje. Valjda su opet godine u pitanju i spori refleksi. Nisam probao niti planiram bilo koji drugi pretrazivac osim Opere, ali pretpostavljam da su unapredjenja minimalna. Sve je vec izmisljeno i samo se vrse kozmeticki pomaci `napred`, nesto kao sa hardverom. Valjda sa godinama konzervativnost prevlada i teznja ka promenama slabi, te ostajem veran Operi.

Zivela slobodna Ukrajina!

imarkovic Re: Meni to sve Kurta i Murta. 29.09.2014. 08:21 #565173

Posto nisi ni probao, ne mozes ni da znas, tako da pricas napamet..

:: Fluidnost u skrolovanju valjda zavisi od utrobe u kucistu? Nacin ucitavanja sadrzaja? Meni Opera odmah otvori sadrzaj pa opet ne mogu da procenim kako to odradjuje. Valjda su opet godine u pitanju i spori refleksi. Nisam probao niti planiram bilo koji drugi pretrazivac osim Opere, ali pretpostavljam da su unapredjenja minimalna. Sve je vec izmisljeno i samo se vrse kozmeticki pomaci `napred`, nesto kao sa hardverom. Valjda sa godinama konzervativnost prevlada i teznja ka promenama slabi, te ostajem veran Operi
:: Zivela slobodna Ukrajina
count Rusi i kvalitet ??? 29.09.2014. 08:35 #565175

broj poruka: 1367
To nikako ne ide zajedno.

imarkovic Re: Rusi i kvalitet ??? 29.09.2014. 09:34 #565180

Kako bre ne ide, sve što Rusi naprave, to traje doživotno

:: To nikako ne ide zajedno
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647665.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs