Strasno je brz ovaj browser samo danas nesto brlja ne znam zasto. Malo zabode pa moras da sacekas da otvori stranu. Ali juce sam ceo dan uzivao, prosto kao da imas novu supersonicnu masinu :)
Elem, nije se meni Yandex instalirao lose, nego sam prilikom upotrebe drp driver pack popio nezeljeni program sa sve extenzijama... Od tada kad radim instalaciju drivera ugasim internet pa onda nastavim gde sam stao.
Pozdrav svima. Pratim ovu temu i ništa ne razumem. Čime merite brzinu pretraživača? Koristim Operu još od slavnih dana Lelekom zujanja iz modema, zadnjih 5 godina plaćam harač SBB-u i stranice se učitavaju trenutno. Kako da izmerim da li je Opera sporija od tog Jadexa trenutak ili dva? Neću ga koristiti, samo bih da mi neko objasni te sulude brzine i čime ih merite. Mislim, Jadex u trenu, Opera u dva?
:: :: Pozdrav svima. Pratim ovu temu i ništa ne razumem. Čime merite brzinu pretraživača? Koristim Operu još od slavnih dana Lelekom zujanja iz modema, zadnjih 5 godina plaćam harač SBB-u i stranice se učitavaju trenutno. Kako da izmerim da li je Opera sporija od tog Jadexa trenutak ili dva? Neću ga koristiti, samo bih da mi neko objasni te sulude brzine i čime ih merite. Mislim, Jadex u trenu, Opera u dva :: ::
@Antilohije, posle 4god. koriscenja nekog brauzera jednostavno smori, hoces da probas malo drugi.. meni radi fluidnije od opere, malo me podseca na FF(iako volim FF), inace koristim sve te browsere
:: :: Pozdrav svima. Pratim ovu temu i ništa ne razumem. Čime merite brzinu pretraživača? Koristim Operu još od slavnih dana Lelekom zujanja iz modema, zadnjih 5 godina plaćam harač SBB-u i stranice se učitavaju trenutno. Kako da izmerim da li je Opera sporija od tog Jadexa trenutak ili dva? Neću ga koristiti, samo bih da mi neko objasni te sulude brzine i čime ih merite. Mislim, Jadex u trenu, Opera u dva :: ::
Pretpostavio sam da se radi o odokativnoj, nadasve subjektivnoj proceni. Pomislih da je do mojih godina i oslabljenih refleksa pa ne mogu više da procenim u nanosekundu ili dve koji otvara brže. No, malo me i naslov podstakao da se javim u Dnevnik. Ruski kvalitet? Mislim, ruski kvalitet je sve samo ne kvalitet. Ha!
ha i tebi :) ipak su godine u pitanju kad nisi pretpostavio to.. Nije u pitanju samo brzina ucitavanja sajta, vec fluidnost u skrolovanju, tab-ovanju, nacinu ucitavanja sadrzaja itd.. kako god, sirom interneta se prica o i pise o njemu kao nekoj unapredjenoj stvari, ako ti kazes da ne valja, tj. da ti se ne svidja, nemoj da ga koristis
:: :: :: Pretpostavio sam da se radi o odokativnoj, nadasve subjektivnoj proceni. Pomislih da je do mojih godina i oslabljenih refleksa pa ne mogu više da procenim u nanosekundu ili dve koji otvara brže. No, malo me i naslov podstakao da se javim u Dnevnik. Ruski kvalitet? Mislim, ruski kvalitet je sve samo ne kvalitet. Ha!
Fluidnost u skrolovanju valjda zavisi od utrobe u kucistu? Nacin ucitavanja sadrzaja? Meni Opera odmah otvori sadrzaj pa opet ne mogu da procenim kako to odradjuje. Valjda su opet godine u pitanju i spori refleksi. Nisam probao niti planiram bilo koji drugi pretrazivac osim Opere, ali pretpostavljam da su unapredjenja minimalna. Sve je vec izmisljeno i samo se vrse kozmeticki pomaci `napred`, nesto kao sa hardverom. Valjda sa godinama konzervativnost prevlada i teznja ka promenama slabi, te ostajem veran Operi.
Posto nisi ni probao, ne mozes ni da znas, tako da pricas napamet..
:: :: Fluidnost u skrolovanju valjda zavisi od utrobe u kucistu? Nacin ucitavanja sadrzaja? Meni Opera odmah otvori sadrzaj pa opet ne mogu da procenim kako to odradjuje. Valjda su opet godine u pitanju i spori refleksi. Nisam probao niti planiram bilo koji drugi pretrazivac osim Opere, ali pretpostavljam da su unapredjenja minimalna. Sve je vec izmisljeno i samo se vrse kozmeticki pomaci `napred`, nesto kao sa hardverom. Valjda sa godinama konzervativnost prevlada i teznja ka promenama slabi, te ostajem veran Operi :: :: Zivela slobodna Ukrajina :: ::
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647665. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.