trio paket, sinoc resetovao ruter i sa 60/4 sad imam 100/6...mereno laptopopm kaze 88/5 , telefonom kaze 82/4 a kablom kaze 94/5 .. tako da je to tu negde..mada meni je bitnije da ima i 20/2 a da je stabilno nego hiljadu mega brzine a da prekida pozdrav, CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
:: :: Sto se SBB-a tice dobri su oni ali non-stop dizu cenu usluga bez prethodnog pitanja da li je korisnik saglasan... i za obnovu ugovora ne nude nikakve povoljnosti tipa popust na pretplatu i sl.. ::
Ovde nisi u pravu koliko ja znam, prilikom obnove ugovora imaš nekoliko mogućnosti, recimo ja sam obnovio paket trio-gold osnovni i kao poklon dobio prvi sledeći, a pošto sam tu zatekao i poznanika, paket je dodatno povećan (mislim na najjači).
Da ne bude da ih hvalim, imam silnih problema sa D3 uređajem koji stalno baguje (žalio se više puta), usporeno primanje komandi sa daljinca, očajno premotavanje u nazad,...
Broj postavljenih tema: 60420. Broj poslatih odgovora: 647660. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.