Pre neki dan legao sam da odmorim i navio sat na 12 da me probudi.Sanjao sam da je 11:57 i da trebam da ustanem,naravno probudio sam se i rekao nema sanse da je toliko,pogledam u mobilni i vidim da je tacno 11:57!Noge mi se odsekle! Isto tako mi se desilo da sedim u garazi sam,zapalio cigaru,i razmisljam gde je ovo moje kuce otislo kad treba da mu dam da jede.Posle 3 sekunde cujem grebanje noktiju i ker se stvori ispred mene kao da sam ga zvao i sto je najcudnije gleda me i kao da se smeje!Isto mi se noge odsekle! Postoje jos mnogo neobjasnjenih stvari koje su mi se desile!Da razresimo prvo misteriju ljudski mozak pa cemo lako sa vanzemaljcima posle!
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
Cuti, ja sam se na ovo, kada sam prvi put gledao i to jos sa sluskama po mrklom mraku, odsekao. I to na onu scenu kada se `iskobeljao na vrata` A posle sam se sam sebi smejao.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.