Glupi Firefox nije promenio njegov avatar, i dalje je stajao onaj čuveni nVIDIA SLI. Onda otvorim u Internet Exploreru prvu stranu i vidim sliku ali ga ipak ne znam. Hvala i laku noć!
:: Imas Sky - evu sliku na pocetku teme, ako te bas zanima. Doduse, mozda se i znate :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me! :: ::
Nesto od kada sam se vrnuo nemam toliko vremena da kao ranije intenzivno ucestvujem u temama na ovom forumu,i samim tim nisam ni u toku trenutnih desavanja i struja koje teku ovom virtuelnom zajednicom. Ono sto me je iznenadilo je to da trenuto srazmerno broju stanovnika imamo neverovatano visok procenat budala, cak se usled nase lose organizovanosti i lenjosti da mu prebrojimo svih 207 kostiju ponaosob i ovaj inbred maestro razmaho,pa mu je vec vidim toliko narastao taj zakrzljali izgovor za polni organ da je vec poceo on nekog da proziva? E sad ovo je i dobrim delom nemar od strane Mise i Zeljka,ali veoma bitno pitanje za njih je: Da li vi usled svega ovoga imate ikakvog motiva da ovog avlijanera nosite na dusi???,jer to ce upravo da se desi ako ga i dalje budete pustali da sa njegovim negativnim IQ-em kefce po ovom forumu.
Ali sam 100% siguran da sam ovaj tvoj nik i ranije vidjao ovde,pa mi tek sada nije jasno kako je moguce da imas samo jedan post.
Ako nisi skontao, nedonosce na koje alaudiram prvi put se pojavio ovde sa nick-om MaestroBG,a zatim su se redjali: Maestro/Ultras1991/Skeletor9/Corei7...i ko zna koliko jos drugih duplih naloga. Doduse kod tako mentalno ugrozenih individua uvek postoji jasno uocljiv sablon,u njegovom slucaju to je gotovo uvek avatar FK Crvena Zvezda,visok nivo ne kulture i prostakluka u postovima,potpis masine koju bi ZELEO da ima i neverovatno debilne teme,tek toliko da cak i pocetnik na ovom forumu moze odmah da nasluti o kakvom se tu mentalnom rastrojstvu radi.
Da zabuckas taj rasol u glavi,da bi shvatio da ovo prevazilazi forumska prepucavanja i da moze da eskalira u nesto sto cak ni ja nebih voleo.
Covece znam ti ime i prezime/broj telefon/a uskoro i tacnu adresu prebivalista,a kada se to desi neka ti je bog u pomoci i nek ima milosti,posto znam da ja necu.
šta PCBeast uradi ovom temom. Ranije smo se prepirali sa njim, a sada kad je otišao između sebe i pravimo se da je prisutan. Koji vam je ljudi đavo??? Admini bolje da zaključaju i/ili obrišu ovu i slične besmislene teme. Ako više ne želim da posećujem forum, ne postoji razlog da obaveštavam druge o svojoj odluci.
AMD Phenom II X3 720BE @3,4GHz, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, F3 HD502HJ, F4EG HD204UI, Gigabyte HD4870 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647684. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.