Te pickice sto su izbegli vojsku ili otisli u civile ce da se zajebavaju po Beogradu a ti ces da ides da ratujes za ovu raspalu drzavu lopovsku koja nam nista nije pruzila a sve nam je uzela prezivljavamo ko bednici zivimo jedva sklapamo kraj s krajem `ljudi` samo gledaju sebe okrecu jedni drugima ledja mrze se zavide sve prslo neko je ocigledno hteo da upropasti Srbiju i to mu je uspelo itekako od ove drzave nikad nista nece biti jedno govno sidje s vlasti dodje drugo govno sve zivo je potkupljeno podmiceno korumpirano sve za pare i debele veze! Izmisljaju hiljadu nekih zakona samo da bi uzimali pare i da narod nebi razmisljao o zivotnom standardu i stanju u drzavi samo da skrenu misli ovom jadnom narodu, dok se mi patimo i nerviramo ovde neki ocigledno ispisaju za noc po 30 000 din sampanjca i uzivaju vozikaju se sa dzipovima od 150 000e karaju najbrutalnije ribe u gradu nose telefone od po 1000e a ti ces da ides da branis Srbiju jer si posten a od toga nemas nista imas da najebes samo ko crva ima da te skine neko sa snajperom da te zakopaju 3 coveka i vise se nece znati za tebe! Koliko je ljudi ginulo u Hrvatskoj ostali invalidi i sta im je drzava pruzila ? nemaju za hleba zive ko poslednji bednici, kakve povlastice oni imaju u zivotu sto su se borili za smrdljivu Srbiju ??? Za koga da se borim otero bi ih u p.m kada bi me pozvali u rat pedercine sede u koznim foteljama i jebu se tamo cuvaju svoju decu a sirotinja i dobri momci da ginu!
:: Imam pravo da prozivam ljude koji su lupali u lonce i serpe jer su naseli na pricu lopova i lazova i napravili nam jos vece sranje.Nadam se da cemo uskoro SVI zajedno izaci na ulice i skinuti olos i svakog sledeceg ko pokusa da nas je#e u zdrav mozak!Ali oni koji i dalje brane ove lopove i oni koji bi se odrekli Kosova,Raske,Vojvodine...za clanstvo u EU?Gde je mozak?Sta je sa novim konkursom za Vojsku Srbije?Prijavila se masa kandidata koja je civilno odsluzila vojsku ,a sada kad je vojni rok uslov za neke poslove odma nema prigovora savesti?!Dok nam takve pi#ke truju omladinu nece se dizati ni omladina ni niko drugi. :: http://www.youtube.com/watch?v=ojJUzv88Els&feature=topvideos :: :: ::
Srbima mozes da ogulis kozu s ledja da dignu cene benzina 300 din po litru , hleb da bude 150 din svi ce da cute i da jedu govna a da cuju da pederi treba da prodju centrom grada skupice se stotine hiljada budala koji ce da naprave nerede po gradu, isto kao i za kosovo ti sto su se bunili kada bi ih mobilisali u kamione i na kosovo da ratuju plakali bi ko pickice i bezali samo a vamo se kurce u gomili budale koje ne znaju istoriju a sve sto znaju je da naprave sranje porazbijaju pola grada to sve odvaljeno od zivota budale teske! Meni nebi smetalo da pederi paradiraju gradom da imam platu 2-3 hiljade eura da imam dobar automobil stan lep zivot nebi obracao paznju na njih ko ih jebe nek idu gde hoce! Sto se tice telekoma zna se vec sta ce biti s tom firmom LOPOVI!
Miskovic prodao Maxi Belgijancima bez da plati Tadicu zute banke poreza Maxi prodat, sada i zvanično
Pre nekoliko dana, objavili smo vest, a sada i ponosno možemo reći pre svih ostalih medija u Srbiji, da je Miroslav Mišković prodao Maxi trgovine. Prethodnih dana bili smo svedoci nezadovoljstva predsednika Tadića poslovanjem offshore kompanija i činjenice da se prodajom ovih kompanija, iako posluju u Srbiji, ne puni naš budžet. Sada je i očigledno o čemu se radi...
Naime, Mišković već neko vreme pregovara sa tri velika trgovinska lanca. Interspar iz Austrije i Carrefour iz Francuske su dali svoje ponude, ali najpovoljnija je došla od belgijskog Delhaize Group koji je vlasnik poznatih trgovinskih lanaca Cora i Match.
Pretpostavlja se da bi novac od prodaje Maxija, Mišković uložio u Delta Agrar i poslovanje sa Rusijom, a državi Srbiji ne mora da plati 10% poreza jer Maxi realno ne prodaje on, već firma Hemslade sa Kipra.
zato je tadic digao frku oko `offshore-a` ne znajuci , jadnik, da Kipar jos od 2005 godine nije offshore poresko utociste , i da je jedan od glavnih uslova za pristupanje Kipra EU 2005 bilo upravo ukidanje offshore poslovanja.
Miskovic je samo iskoristio ono sto mu zakoni medjunarodni omogucavaju. A Instituciji ostaje samo kao uvredjenoj mladi - da place i kuka.
Miskovic je uzeo 932 Miliona Eura a mi mozemo samo da blejimo ko ovce
:: :: `Kako da znam ono prije nego pamti :: U nepamćenom možda počinje mi tra :: Ovog znanog sebe htio bi da skrati :: S vješticom iz bajke da probudim se na :: :: Kako da o svemu kažem od početk :: Da početak spoznam potreban je kra :: Kad naslade se crvi, sjećanja su rijetk :: Kako da ti opišem odlazak u ra :: :: Reci mi kako da zna :: :: Kako da neznanom svoje ime da :: Kako da Boga pretočim u rije :: Znano je naslijeđe, ular i a :: Crv sumnje do mozga izjeo me ve :: :: Hoću l` moći nazad onda kada shvati :: Ivica i Marica označili su pu :: Da l` ću više ikad moći da se vrati :: Umoran od svega zaspim uz tvoj sku :: :: Reci mi kako da znam` :: :: :: VP :: :: :: :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me! :: ::
Ne moze ni predsednik `sve` da zna... Cini mi se da i on postaje sve `neobavesteniji`. Cak ni ruze ne `mirisu` isto... A on, k`o fol to ... `Ruzica si bila, sada vise ...` ... ... To samo dokazuje da svi imaju cenu! Gde se onda denu smisao svega..?
Nadji devojcicu i uzivaj. To ti je moja preporuka :) To je spas od svih gluposti i od ispravljanja krive Drine. Budi svoj i za sebe. Milioneri imaju mnogo vce probleme i kraci vek trajanja, zapamti to. Zivot im je ogranicen:)
Evropljni kad dodju kod nas kazu najbolja drzava za zivot :) Razmisli zasto? A ako ti nije jasno ja cu da ti objasnim
Sto se tice rata, cuo si nesto pa pricas napamet
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb MSI 6850 Cyclone, Power edition
Imam devojcicu, i nije spas od svih za tebe su gluposti npr. meni ne treba niko dovoljan sam sam sebi mislim da nista lose nisam rekao vec istinu Srbije na zalost ne zelim da pobegnem i ne mislim o tome kada je to sve svakodnevnica i ipak mislim i na buducnost ovde je sve gore i gore tako da paljba iz ove govnare poremecene :
Evropljani kada dodju kod nas onda jebo i musko i zensko za male pare pa im se svi cepe i ulizuju gledaju ih kao bogove zato tako pricaju a on kada se vrati u `evropu` tamo je niko i nista obicno govno a ovde kada dodje sa Mercedesom svi samo okrecu bulje i sire picke sa 3 prsta! Ovo ti sve pricam iz iskustva! Voleo bi ja da budem milioner pa neka imam problema :) tesko bi ih resio znam ali bi ipak ziveo nekako s tim.. xaxa Sto se tice rata nebi ratovao za ovu lopovsku drzavu prodali su i izdali sve ovi pederi sto vladaju i za koga ja da se borim ? mogu samo za svoju porodicu i kucu da se borim a napolje sta se desava zabole me
:: Nadji devojcicu i uzivaj. To ti je moja preporuka :) :: To je spas od svih gluposti i od ispravljanja krive Drine :: Budi svoj i za sebe :: Milioneri imaju mnogo vce probleme i kraci vek trajanja, zapamti to. Zivot im je ogranicen: :: :: Evropljni kad dodju kod nas kazu najbolja drzava za zivot : :: Razmisli zasto :: A ako ti nije jasno ja cu da ti objasni :: :: Sto se tice rata, cuo si nesto pa pricas napame :: :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma :: Asus P5QL- :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: MSI 6850 Cyclone, Power editio :: ::
Ako misis da ces jedino kao milioner da izadjes iz krize, onda si ti u dubokoj zabludi. Znam ljude koji zive krajnje umereno, koji su srecniji od bogatasa u mom okruzenju 50%. Nije fora , vec cista istina !!!
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb MSI 6850 Cyclone, Power edition
Moze. Pocnes da se plasis pecata. Vladas se po onim deset zapovestima. I ako vec moras da se na nekog ugledas, onda to budu oni koji prezivljavaju krajnje umereno... Njih 50%, ja bih reko 90%... Koji ce to milionerima kad ih ceka pakao... Stvar je, `dakako` u samokontroli... Pocnes da se navikavas na malo, pa jos manje i na kraju ti za srecu nista i ne treba sem sebe samog. Budes brate `neovisan` o bilo kom...
Imas neke `elemente zivota` u saci i bas mi je drago zbog takvog razmisljanja. Naravno nije to bukvalno, ali sustina zivota je blizu .) Sa time ide i sve ostalo.
Pa ti vec imas jednog prijatelja u glavi tako da vam ne treba niko :-) postujem boga i crkvu, obijace al nisam neki zaludjenik, tako da price o djavolu i bogu su totalna glupost za mene ti sto veruju u satane i ostala sranje treba da se lece kakvi crni zigovi i pecati.. hahaha gledam sta ljudi ovde pisu i ne verujem!
Gde zivite vi ljudi u 15 veku! danas najvise lopova ima medju popovima evo kod mene u kraju par njih voze dzipove od po 100 000e i imaju kuce na 3 sprata to su najveci lazni moralisti kriju se iza te vere misle ako se prekrste da ce bog sve da im oprosti! Ako su oni neki vernici sto se ne zadovoljavaju na vodi i hlebu i trebale bi sve usluge popova da budu dzabe a ne da samaraju ljude samo sa hiljadama!
Bar me ne jure popovi u crnim dzipovima, od 100 000e, sa trospratnim kucama, masuci hiljadarkama. Ne bezim od njihovog `pecata`, nemam stalnu potrebu da ga osporavam, demistifikujem, nemam zelju da ih vidim kako se `zadovoljavaju na vodi i hlebu`... I ne budim se sav u znoju ... Iskreno, ne znam kako bi im i utekao... Pozdravlja te moj prijatelj, i zeli ti lagan san...
Skromnost je uvek bila vrlina, a i jako je praktično s ekonomske strane, nemam ja ništa protiv da ljudi imaju mnogo ako misle da ih to čini srećnim ali granica bezobrazluka ipak postoji. Zato sam za govnjivu motku, a ne zato što po supermarketu moram da špartam ko pedofil oko vrtića i sve vreme sabiram u glavi.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647687. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.