Za ovu nasu pudlicu sa berze sam pripremio nesto.. Odstampao sam nVidia logo nalepnicu i kad odlepis ostane samo kalup da preko toga moze da se prefarba.Nabavio sam zeleni sprej pa kad uhvatim pudlicu za gusu na ledjima cu da mu istetoviram nVidia. Kad ljudi mogu toliko da zastrane i sire mrznju ja sam vrlo rad da im izadjem u susret
Nemas fotoapart sa takvim zumom da bi ista videli!
:: Jel treba da slikam :: :: http://www.youtube.com/watch?v=fpIlNouCDH :: :: 3:16 :: :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: Polako sad ce poceti sa dokazivanjem ciji je veci :: :: :: :: :: :: :: :: Mnogo bre interesantna ova internet prezentacija :: :: :: :: :: ::
:: :: ma ne moze da se sam slika bre...ima tolke bicepse da se ne mos ni pocesat po glavi..:)) :: :: :: moja azdaja!! :: biostar 8600gt 512 ddr :: ga m52s s3p rev 2. :: 4x1gb ddr :: amd athlon x2 5000+ 2.6gh :: atx 400 :: ::
:: :: ma ne moze da se sam slika bre...ima tolke bicepse da se ne mos ni pocesat po glavi..:)) :: :: :: moja azdaja!! :: biostar 8600gt 512 ddr :: ga m52s s3p rev 2. :: 4x1gb ddr :: amd athlon x2 5000+ 2.6gh :: atx 400 :: ::
:: Kad smo poceli sa zezanjem..Pogledajte ovu budalu :: :: http://www.youtube.com/watch?v=gh20iuHIR5 :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: :: :: ma ne moze da se sam slika bre...ima tolke bicepse da se ne mos ni pocesat po glavi..:)) :: :: :: :: :: :: moja azdaja!! :: :: biostar 8600gt 512 ddr :: :: ga m52s s3p rev 2. :: :: 4x1gb ddr :: :: amd athlon x2 5000+ 2.6gh :: :: atx 400 :: :: :: ::
Realno ubija mozak bez zezanja.A onda mi znatizelja dozvoli da izdrzim da odgledam do koje granice ljudska glupost moze da ide pa predjem u stanje svesti kada mi to od jada i muke bude smesno pa celukupnu problematiku tako posmatram. Gledam i cudim se budalama tj zgrazam se.. Ovog malenog pacova sto vodi (inace je zavrsio teologiju,tako kazu) bi obesio za mud@ da visi o prvu banderu!
Štangliranje
:: :: Koliko sekundi si u stanju ovo da gledaš :: :: :: Kad smo poceli sa zezanjem..Pogledajte ovu budalu :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=gh20iuHIR5 :: :: :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ma ne moze da se sam slika bre...ima tolke bicepse da se ne mos ni pocesat po glavi..:)) :: :: :: :: :: :: :: :: :: moja azdaja!! :: :: :: biostar 8600gt 512 ddr :: :: :: ga m52s s3p rev 2. :: :: :: 4x1gb ddr :: :: :: amd athlon x2 5000+ 2.6gh :: :: :: atx 400 :: :: :: :: :: ::
Kad već besiš, besi urednika i organizatora...i ostale odgovorne za njegovu pojavu.
:: Realno ubija mozak bez zezanja.A onda mi znatizelja dozvoli da izdrzim da odgledam do koje granice ljudska glupost moze da ide pa predjem u stanje svesti kada mi to od jada i muke bude smesno pa celukupnu problematiku tako posmatram :: Gledam i cudim se budalama tj zgrazam se. :: Ovog malenog pacova sto vodi (inace je zavrsio teologiju,tako kazu) bi obesio za mud@ da visi o prvu banderu :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: :: :: Koliko sekundi si u stanju ovo da gledaš :: :: :: :: :: Kad smo poceli sa zezanjem..Pogledajte ovu budalu :: :: :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=gh20iuHIR5 :: :: :: :: :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ma ne moze da se sam slika bre...ima tolke bicepse da se ne mos ni pocesat po glavi..:)) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: moja azdaja!! :: :: :: :: biostar 8600gt 512 ddr :: :: :: :: ga m52s s3p rev 2. :: :: :: :: 4x1gb ddr :: :: :: :: amd athlon x2 5000+ 2.6gh :: :: :: :: atx 400 :: :: :: :: :: :: :: ::
Ne bi morao da ih besi,sami bi se obesili kad bi poceo da im soli pamet.Stoga ne trebaju mu njegovi bicepsi,njegova snaga je njegov mocni um!
:: :: Kad već besiš, besi urednika i organizatora...i ostale odgovorne za njegovu pojavu :: :: :: Realno ubija mozak bez zezanja.A onda mi znatizelja dozvoli da izdrzim da odgledam do koje granice ljudska glupost moze da ide pa predjem u stanje svesti kada mi to od jada i muke bude smesno pa celukupnu problematiku tako posmatram :: :: Gledam i cudim se budalama tj zgrazam se. :: :: Ovog malenog pacova sto vodi (inace je zavrsio teologiju,tako kazu) bi obesio za mud@ da visi o prvu banderu :: :: :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Koliko sekundi si u stanju ovo da gledaš :: :: :: :: :: :: :: Kad smo poceli sa zezanjem..Pogledajte ovu budalu :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=gh20iuHIR5 :: :: :: :: :: :: :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ma ne moze da se sam slika bre...ima tolke bicepse da se ne mos ni pocesat po glavi..:)) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: moja azdaja!! :: :: :: :: :: biostar 8600gt 512 ddr :: :: :: :: :: ga m52s s3p rev 2. :: :: :: :: :: 4x1gb ddr :: :: :: :: :: amd athlon x2 5000+ 2.6gh :: :: :: :: :: atx 400 :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Pa reko ja nismo mi dorasli tvom intelektu,kad vidim 10 zadnjih tvojih poruka to shvatim i molim se da sam upio bar malo te tvoje mudrosti i znanja :: ::
Pa vec sam mu spremio.Pavijan i ne zna da znam da je to njegov dupli nalog! nVidia logo na ledjima..Sprej ima da riba mesec dana nece spasti.Uzeo sam onaj slicnog sastava kao farba za radijatore.Masan ..
Štangliranje
:: Zezaj ga pa ces upiti i pesnicu! : :: :: :: AthlonII x4 64 :: MSI 770-C4 :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: Gainward HD4850 G :: LC6650GP3 V2. :: :: :: Pa reko ja nismo mi dorasli tvom intelektu,kad vidim 10 zadnjih tvojih poruka to shvatim i molim se da sam upio bar malo te tvoje mudrosti i znanja :: :: :: ::
Da se ne zajebavamo dupli nalog nije,ovo je jedini i nisam taj koji mislis da jesam,takvi kao vi jaki ste samo na recima a na prvi znak opasnosti paljba!Inace sto se mene tice vi ste za mene laka kategorija ako je istina sto ste pisali. Ovo je cisto rasprava i nemam nameru da ikoga vredjam ili ponizavam,ovo je samo pokazivanje kako je kad te neko pravi budalom ili pokusava da te napravi glupim sto na ovom forumu mnogi rade i zbog toga trebaju moderatorii,jer ovo sto sam ja pisao,skyfire i mnogi drugi popili bi momentalni ban nevazno koliko postova imali!
:: Pa vec sam mu spremio.Pavijan i ne zna da znam da je to njegov dupli nalog :: nVidia logo na ledjima..Sprej ima da riba mesec dana nece spasti.Uzeo sam onaj slicnog sastava kao farba za radijatore.Masan . :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: Zezaj ga pa ces upiti i pesnicu! : :: :: :: :: :: :: AthlonII x4 64 :: :: MSI 770-C4 :: :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: :: Gainward HD4850 G :: :: LC6650GP3 V2. :: :: :: :: :: Pa reko ja nismo mi dorasli tvom intelektu,kad vidim 10 zadnjih tvojih poruka to shvatim i molim se da sam upio bar malo te tvoje mudrosti i znanja :: :: :: :: :: ::
Hm videcemo my friend.Strpljen spasen kaze stara izreka..Ko ceka taj i doceka.. Reci u dela itd.. Samo se ti opusti i cekaj svojih pet minuta. Nego reci mi na koga sam ja to mislio?
P.S.Anarhija vlada svugde pa ovako losi useri kao ja kolo vode.Sta ces.Nema pravde
Štangliranje
:: Da se ne zajebavamo dupli nalog nije,ovo je jedini i nisam taj koji mislis da jesam,takvi kao vi jaki ste samo na recima a na prvi znak opasnosti paljba :: Ovo je cisto rasprava i nemam nameru da ikoga vredjam ili ponizavam,ovo je samo pokazivanje kako je kad te neko pravi budalom ili pokusava da te napravi glupim sto na ovom forumu mnogi rade i zbog toga trebaju moderatorii,jer ovo sto sam ja pisao,skyfire i mnogi drugi popili bi momentalni ban nevazno koliko postova imali :: :: :: :: Pa vec sam mu spremio.Pavijan i ne zna da znam da je to njegov dupli nalog :: :: nVidia logo na ledjima..Sprej ima da riba mesec dana nece spasti.Uzeo sam onaj slicnog sastava kao farba za radijatore.Masan . :: :: :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: :: :: :: :: Zezaj ga pa ces upiti i pesnicu! : :: :: :: :: :: :: :: :: :: AthlonII x4 64 :: :: :: MSI 770-C4 :: :: :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: :: :: Gainward HD4850 G :: :: :: LC6650GP3 V2. :: :: :: :: :: :: :: Pa reko ja nismo mi dorasli tvom intelektu,kad vidim 10 zadnjih tvojih poruka to shvatim i molim se da sam upio bar malo te tvoje mudrosti i znanja :: :: :: :: :: :: :: ::
Nisam imao vremaena da procitam celu temu, ali bas je svjetska:) Bas sam sinoc sam zbrckao mleveno za pljeske, ima gomila za mene samog i bas cu sa oblikujem u cevapcice, pa na rostilj, ali elektronski nazalost. Bacam skreen shot kada do jutra:) pa da pravimo zazubice!
:: Hm videcemo my friend.Strpljen spasen kaze stara izreka..Ko ceka taj i doceka. :: Reci u dela itd. :: Samo se ti opusti i cekaj svojih pet minuta :: Nego reci mi na koga sam ja to mislio? :: :: P.S.Anarhija vlada svugde pa ovako losi useri kao ja kolo vode.Sta ces.Nema pravde :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: Da se ne zajebavamo dupli nalog nije,ovo je jedini i nisam taj koji mislis da jesam,takvi kao vi jaki ste samo na recima a na prvi znak opasnosti paljba :: :: Ovo je cisto rasprava i nemam nameru da ikoga vredjam ili ponizavam,ovo je samo pokazivanje kako je kad te neko pravi budalom ili pokusava da te napravi glupim sto na ovom forumu mnogi rade i zbog toga trebaju moderatorii,jer ovo sto sam ja pisao,skyfire i mnogi drugi popili bi momentalni ban nevazno koliko postova imali :: :: :: :: :: :: :: Pa vec sam mu spremio.Pavijan i ne zna da znam da je to njegov dupli nalog :: :: :: nVidia logo na ledjima..Sprej ima da riba mesec dana nece spasti.Uzeo sam onaj slicnog sastava kao farba za radijatore.Masan . :: :: :: :: :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Zezaj ga pa ces upiti i pesnicu! : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: AthlonII x4 64 :: :: :: :: MSI 770-C4 :: :: :: :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: :: :: :: Gainward HD4850 G :: :: :: :: LC6650GP3 V2. :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pa reko ja nismo mi dorasli tvom intelektu,kad vidim 10 zadnjih tvojih poruka to shvatim i molim se da sam upio bar malo te tvoje mudrosti i znanja :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60439. Broj poslatih odgovora: 647799. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.