Slažem se i ja da se preteruje, ali možda u moru predloga ispliva i neki stvarno koristan, a lak za implementaciju.
Od naslova teme do ovako normalne diskusije velika je razlika.
Inače, slažem se da je i ovako forum pregledan. Na kraju, baš kao što si i rekao, svako može da napravi prečicu na najnovije teme ili odgovore, a ono drugo mu je daleko jedan klik.
Pozdrav!
Vlada
:: Svi bi da neko nesto promeni ali po njihovim instrukcijama... tj, da bude bas onako kako bi njima odgovaralo, `S` POSEBNIM AKCENTOM NA `NEKO NESTO` I `PO NJIHOVIM` !! :: :: Sta ti je srbin u `Paradajz Republiki Srbiji` nista manje nista vise nego pravi pravcati lezileb.. :: :: Sta bre fali ovome sto je sada, ne shvatam zasto neki kukaju da je malo 10 novih tema i 10 poslednjih odgovora... pa ja cim pristupim berzi odmah imam 100 poslednjh tema i uz samo jedan klik dobijem isto toliko poslednjih odgovora a takodje i moje teme ili moje odgovore :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Ja sam ovde relativno nov u smislu da aktivno ucvestvujem na forumu , ali sam ovde neaktivno odavno, par godina.
Blejim na benCHMARrku i ovde kad mi nesto treba, kad zapne, kad treba savet ili pomoc. Maltene je sve bilo vec pitano u postojecim temama, pa sam imao ponudjena resenja.I nisam imao neku potrebu da se registrujem.
Medjutim, samo sam se ovde registrovao i postao da kazem aktivan clan.
Iz par razloga,
Ovde je zajebancija cimanje druzenje zezanje, nekad se sprdas sa nekim, nekad ti je zao nekoga zbog nesrece koja ga je zadesila,nekad se svadjas i raspravljas sa nekim.
Nekako domacinski, opusteno , prijatno. Ako pogresis na nekom CHMAR forumu: tipa gtc (c pored x) sledi zlobno smejanje , u fazonu ,kao ti si retard ,gtx je oznaka a ne gtc, i treba ti par postova da objasnijs da je greska u kucanju a ne u neznanju, dok ce ovde cimanje da padne (ne zlobno) i to je to ( primerWlada i Klionac ) , nema nipodastavanja ( kao na nekom drugom mega fensi forumu koji sadrzi CHMAR u sebi)
Znanje i strucnos ovde ne manjka u odnosu na CHMAR forum Humor i zezanje ovde + , tamo -
Sama struktura ne treba da se menja, samo mozda par stvari
1.Slike - priVju 2.Direkat gledanje linka sa youtuba 3.+ - za odgovor-post , kao npr. na Blicu da ne moraju svi da postuju i kazu 1+ za ovo ili ono, nego tipa + - pa covek odluci izmedju dva ili 3 predlozena resenja-odgovora 4.privatne poruke - nije strasno uvek imas mejl korisnika
Bolje je hvala dugme ako se ide u taj fazon, a za te + i - nekome ce da dune u glavu pa da onako bezveze deli + i -. Ali licno mislim da nije potrebno ni jedno ni drugo :).
:: Bolje je hvala dugme ako se ide u taj fazon, a za te + i - nekome ce da dune u glavu pa da onako bezveze deli + i -. Ali licno mislim da nije potrebno ni jedno ni drugo :) :: :: Pozdrav!
:: Potpuno se slazem da je bez potrebno + , - .. :: :: :: AthlonII x4 64 :: MSI 770-C4 :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: Gainward HD4850 G :: LC6650GP3 V2. :: :: :: :: Bolje je hvala dugme ako se ide u taj fazon, a za te + i - nekome ce da dune u glavu pa da onako bezveze deli + i -. Ali licno mislim da nije potrebno ni jedno ni drugo :) :: :: :: :: Pozdrav!
:: Ja sam lepo rekao da je Dexter retardiran.. :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: :: :: Potpuno se slazem da je bez potrebno + , - .. :: :: :: :: :: :: AthlonII x4 64 :: :: MSI 770-C4 :: :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: :: Gainward HD4850 G :: :: LC6650GP3 V2. :: :: :: :: :: :: :: Bolje je hvala dugme ako se ide u taj fazon, a za te + i - nekome ce da dune u glavu pa da onako bezveze deli + i -. Ali licno mislim da nije potrebno ni jedno ni drugo :) :: :: :: :: :: :: Pozdrav!
Ljudi generalno pojedinac moze da bude pametan i umeren ali rulja je stoka u globalu i tu je princip isti a sve su ostalo nijanse.
E pa nijansa je ovaj forum i ako je sve dozvoljeno ipak je ovde jedna homogena sredina kakvu bilo ko od nasih metak foruma sa Aushvic pravilima mogu samo da sanjaju.
Prvo sta bi bilo sa Bench-om i drugima da imaju slobodu kao mi???
Drugo postavljanje moderatora bi definitivno unistio ovaj forum i ubacio ga u more svih ostalih IT prcvarnika,a ja sigurno necu biti ovde kada budem trebao da pisem disertaciju mesto posta i da gubim enormnu kolicinu vremena pazeci svaku rec a pri tom pokusavajuci da postignem zeljeni efekat post-om
Trece i najbitnije svi smo mi ovde moderatori, ako samo malo bolje pogledate odredjene teme videcete sablon, najsveziji primer bi bila tema ovog Ananasa sa bencha u vezi linkova za win7.
Cetvrto bez namere da ikog vredjam svaka shusha koga najure sa bilo kog od nasih `renomiranih` foruma dodje ovde da kuka i umesto da bude instant banovan i stavljen na ignore listu od svih usera ovde, dobije razumevanje i podrsku, sto opet govori koliko smo mi iznad svih.
Peto STRUCNOST je veoma precenjen pojam u ovoj eri copy/paste vremena, a ovde dosta vise od ostalih foruma odgovori dolaze iz licnog iskustva.
Sesto i poslednje ipak se vidi razlika u zrelosti po ovom pitanju izmedju nas i Admina, jer mi smo nasa misljenja menjali tokom vremena a oni su sve vreme videli bigger picture i sa moje strane hvala im na tome.
:: Ljudi generalno pojedinac moze da bude pametan i umeren ali rulja je stoka u globalu i tu je princip isti a sve su ostalo nijanse :: :: E pa nijansa je ovaj forum i ako je sve dozvoljeno ipak je ovde jedna homogena sredina kakvu bilo ko od nasih metak foruma sa Aushvic pravilima mogu samo da sanjaju :: :: Prvo sta bi bilo sa Bench-om i drugima da imaju slobodu kao mi?? :: :: Drugo postavljanje moderatora bi definitivno unistio ovaj forum i ubacio ga u more svih ostalih IT prcvarnika,a ja sigurno necu biti ovde kada budem trebao da pisem disertaciju mesto posta i da gubim enormnu kolicinu vremena pazeci svaku rec a pri tom pokusavajuci da postignem zeljeni efekat post-o :: :: Trece i najbitnije svi smo mi ovde moderatori, ako samo malo bolje pogledate odredjene teme videcete sablon, najsveziji primer bi bila tema ovog Ananasa sa bencha u vezi linkova za win7 :: :: :: Cetvrto bez namere da ikog vredjam svaka shusha koga najure sa bilo kog od nasih `renomiranih` foruma dodje ovde da kuka i umesto da bude instant banovan i stavljen na ignore listu od svih usera ovde, dobije razumevanje i podrsku, sto opet govori koliko smo mi iznad svih :: :: Peto STRUCNOST je veoma precenjen pojam u ovoj eri copy/paste vremena, a ovde dosta vise od ostalih foruma odgovori dolaze iz licnog iskustva :: :: Sesto i poslednje ipak se vidi razlika u zrelosti po ovom pitanju izmedju nas i Admina, jer mi smo nasa misljenja menjali tokom vremena a oni su sve vreme videli bigger picture i sa moje strane hvala im na tome :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: http://imgur.com/QFXgQ.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Mislim da je to samo kap koja je prelila casu. Za godinu i nesto dana imas 6.123 postova??? Ako to nije uticalo na ban, evo gde sam. Plus sto je jasno naznaceno u pravilima da se ne nabijaju postovi i ne pise svasta.
:: Banovan sam jer sam napisao u Portal 2 temi da mi se ne svidja igra i da ne kapiram cemu taj hype, bukvalno istim recima. : :: :: Ustao admin na levu nogu, posle cele noci igranja Portala 2 verovatno ::
Ja čak nikad nisam ni bio na drugim forumima jer me to uopšte ne zanima.Ovde je jako dobro ljudi su fini svi znaju da pomognu ,a pošto ja baš i nisam neki jako veliki štručnjak neki me dobro ispraše kad nešto nije po njihovoj volji ali sve je ok dok ne napišeš da je ati bolji od n vidie ili obratno onda kreće cunami.
a i ti si uskukao ko da je ne znam sta udarili ti bananu pa sta sto, nece da ti dodju na slavu ko im klacka kosti ovde ionako mozes da dobijes vise pomoci nego na bilo kom IT forumu kod nas (za okolne nam ex prijatelje ne znam) prema tome - dabome :) suskaj i uzivaj
ali pazi kad te ne kapiram uopste :) sto hate ekipa? lepo sam rekao sta sam mislio razumeo bi da je neka online igrica u pitanju (BF,gladiatus,ikariam,...) i da si davao lovu da bi igrao pa si popio bananu, e tad bi razumeo sto galamis ovako, potrosio si samo svoje vreme, da ga nisi imao ne bi ni trosio ljudi koji nemaju vremena nisu na forumima,FB i ostalo ma ... sta ti ja objasnjavam bez veze kad ces ti onako da kazes kako je ovo shit forum odoh da pijem ladno pivo ae
Jedino sto sam ja skapirao kao pozitivno je da ne mozes da napravis pogresan korak, ukoliko ne pravis nikakav(mislim na promene na forumu). Poenta foruma je da se informises o necemu iz prve ruke, od nekoga ko je pre tebe skapirao ono sto ti treba. Ne kapiram te banove isl, mozda je logicno prvo neko upozorenje da dodje, kao na yumetal forumu npr. Nije toliko tesko napraviti dobar forum, niti je greh neku gresku priznati pa vratiti na staro(ukoliko dodje do nje). Treba samo vremena i volje. Da ne bude zabune, meni nista ne fali ni ovako, na kraju ljudi cine forum, ne interfejs, ali sto je neka promena strasna?
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.