Vi morate shvatiti da su ameri po definiciji glupi, bezobrazni,bez trunke stida i kad jos sve to pomesate sa alkoholom imate recept za Beogradski aranzman miss amy.
Ja licno da sam bio tamo odmah bi pozvao trubace i skocio na binu,pa ponudio mladu goscu sa jednom dudovacom, pa kad oce vec da pije da vidi kako se to u Srbiji radi. A ne ovako ko beskicmenjaci da nas jedna Americka alkofufica pravi majmunima.
Wladimire ti samo bilduj nos i opusti se, ja znam da je definicija normalan jako siroka u tvom slucaju pa kad na sve to dodas alkohol gde ces gore.Samokontrola je za tebe Spansko selo i bez alkohola, tako da nema potrebe da se brukas dajuci sebi za pravo da ti nekog vredjas jer to je isto kao da gubavci ocenjuju izbor za mis.
:: A ja mislim da to vise prilici nekima sa foruma koji se hvale koliko dana nisu trezni. Sretao sam razne u zivotu ali nikada se niko nije mogao poniziti kao ljudi na alkoholu. Osim sto im je ponasanje grozno video bi ih da im za dnevno sred=djivanje treba 30 puta vise novca i da je stvar koja im treba nelegalna i samim tim ne mozes da je nabavis kada ti hoces. Nemas prodavnicu koja se otvara u 8 i ti ides sa 50 din po svoj dnevni mir. Pored svega toga nejavece mizerije ljudkse su bili zavisnici od alkohola. Zato sam ga prezirao oduvek, kako i njegovo jadan i mizeran rad tako i ponasanje ljudi na njemu :: Prezirao sam da ne znam sta radim :: Ona ne pije zato sto voli nego zato sto joj mozak trazi kokain a za to ne postoji efikasan lek i fizicka zavisnost ne postoji ali zivot gubi smisao totalni pogotovu crack kokain koji je ona pusila od koga nema veceg zla :: :: ::
:: Vi morate shvatiti da su ameri po definiciji glupi, bezobrazni,bez trunke stida i kad jos sve to pomesate sa alkoholom imate recept za Beogradski aranzman miss amy :: Ova nesrećnica je rođena u Engleskoj, a inače je Jevrejka, tako da to pijačarsko lupetanje možeš da ostaviš za sopstvene sunarodnike (Guča i slični mandovski `sabori`).
:: Ja licno da sam bio tamo odmah bi pozvao trubace i skocio na binu,pa ponudio mladu goscu sa jednom dudovacom, pa kad oce vec da pije da vidi kako se to u Srbiji radi :: A ne ovako ko beskicmenjaci da nas jedna Americka alkofufica pravi majmunima :: Nema tu ko šta da pravi. Napravili sami sebe majmunima,i to odavno. Sastav `VIP lože` sve govori.
... neko je platio za ovu zajebanciju ?!? Neko sluša ovu odvaljenu narkomanku ??? Sad da li je gora ona ili ovi što dali pare za koncert... :( Nego, oće oni da vraćaju pare zbog ovoga ? :)
Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!
:: Evo i transkript scene iz njenog glavnog štaba :: :: Menađer 1: Jebo te bog, moramo sledeće nedelje da počnemo turneju a ova krava se i dalje ne trezni :: Menađer 2: Jes vala, još koji put da zasere i ima svima dupe da nam završi na astalu :: Menađer 1: Nego, možda bi rešenje bilo da počnemo turneju u nekoj bestragiji pa da vidimo oće li moći da se sabere bar za koncert il sve da rasturamo i ne da radimo :: Menađer 2: Eee, ta ti vidiš nije glupa, šta veliš za Kazahstan :: Menađer 1: U bre de njih nađe, svet im je naklonjen posle one zajebancije s Boratom pa kontam da bi im oprostili i da nas linčuju, što bi lako moglo da se desi. Jok, treba nam neko mesto da nije daleko al da je van svih tokova, po mogućnosti neka istočna državica što čeka milostinju sa zapada il ulazak u evropu pa ne smeju da prave sranja a pritom ih niko ne jebe dva posto... samo gde to da iščeprkamo :: Menađer 2: Dobro pitanje, gde ćemo :: Menađer 1: Da ti ga mećemo! Meni stalno zapadne da čistim za njom među elitom jer jelte izgledam bolje od tebe, nemam više nijedno odelo s čitavim kolenima, sve mi se izlizalo, ajd uključi malo mozak sunce ti poljubim :: Menađer 2: Hmm, a možda Srbija, tamo su grdni indijanci, poješće sve što im serviramo a čuo sam da ni internet nemaju tako da ništa od prenosa blamaže preko tjuba :: Menađer 1: Džone, ti si toliki genije da bi te sad u dupe poljubio, Srbija je idealna. Pakuj kofere :: :: Zajebali su se, imamo internet
Ne znam kako ti uspeva... ali svaka čast :))) Uzmi bre piši nešto, barem blog, ako ne knjigu...
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Jer ako jesi, onda je to megafail, a evo i zašto :: :: :: Vi morate shvatiti da su ameri po definiciji glupi, bezobrazni,bez trunke stida i kad jos sve to pomesate sa alkoholom imate recept za Beogradski aranzman miss amy :: :: :: Ova nesrećnica je rođena u Engleskoj, a inače je Jevrejka, tako da to pijačarsko lupetanje možeš da ostaviš za sopstvene sunarodnike (Guča i slični mandovski `sabori`) :: :: :: Ja licno da sam bio tamo odmah bi pozvao trubace i skocio na binu,pa ponudio mladu goscu sa jednom dudovacom, pa kad oce vec da pije da vidi kako se to u Srbiji radi :: :: A ne ovako ko beskicmenjaci da nas jedna Americka alkofufica pravi majmunima :: :: :: Nema tu ko šta da pravi. Napravili sami sebe majmunima,i to odavno. Sastav `VIP lože` sve govori ::
brate nasi smo, kao da ne znamo u kakvim smo gownima pa moras jos i da nas podsecas i da nam stajes na muku i zulj a samim tim i sebi jos, ne kapiram te.. lako je reci `its ok my friend, everything`s gonna be fine`.
:: Jer ako jesi, onda je to megafail, a evo i zašto :: :: :: Vi morate shvatiti da su ameri po definiciji glupi, bezobrazni,bez trunke stida i kad jos sve to pomesate sa alkoholom imate recept za Beogradski aranzman miss amy :: :: :: Ova nesrećnica je rođena u Engleskoj, a inače je Jevrejka, tako da to pijačarsko lupetanje možeš da ostaviš za sopstvene sunarodnike (Guča i slični mandovski `sabori`) :: :: :: Ja licno da sam bio tamo odmah bi pozvao trubace i skocio na binu,pa ponudio mladu goscu sa jednom dudovacom, pa kad oce vec da pije da vidi kako se to u Srbiji radi :: :: A ne ovako ko beskicmenjaci da nas jedna Americka alkofufica pravi majmunima :: :: :: Nema tu ko šta da pravi. Napravili sami sebe majmunima,i to odavno. Sastav `VIP lože` sve govori ::
Iz organizacije saopštiše da ne vraćaju pare jer im dosad niko nije ni došao sa zahtevom za povraćaj.
... mora da su svi povratili još na koncertu.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: ... neko je platio za ovu zajebanciju ?!? Neko sluša ovu odvaljenu narkomanku ??? Sad da li je gora ona ili ovi što dali pare za koncert... :( Nego, oće oni da vraćaju pare zbog ovoga ? : ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647684. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.