Video nije ni blizu onog sto je moglo sve da se prikaze!Komercijala!
16.11.2011. 03:13
status: user broj poruka: 18472
*Srbi su ti kao i kerovi.Bacis kosku izmedju njih i odmah se pobiju..*
Apropo teme,nasa zemlja je bogata i jedna od retkih koja ima prirodne resurse zdrave hrane mada smo i mi u lancu izumiranja jer se sve vise potencira na ovoj genetski modifikovanoj vestackoj hrani. Najveca zalost je sto se to poljoprivredno dobro ne neguje nego se potiskuje i unistava i teraju nas i terace na uvoz onog sto mi sada imamo na pretek pet puta bolje nego iko izvan,na zapadu.. To je tuga.. A setite se i Sljivovice,nasa je i jedinstvena ali se ludi Srbin nije izborio da to bude nacionalno pice pa je sada svacije.U americi mozes lagano da narucis sljivovicu.
@Mikishon Zato su amerikanci debilna nacija,debilna i debela.Zive brzo,hrane se brzo i nekvalitetno i to rezultira i sam kvalitet jednog drustvenog lanca sto se i prenosi sa kolena na koleno nasledjem,tj genteskim putem..
Mnogo smo mi Srbi srecan narod samo sto to ne znamo i ne cenimo,dozvolili smo da nam drugi kroje kapu. To je najveci problem.
@Mikishon Sad da se setim ali ne znam tacno kad sam poslednji put bio u Mc-u a kamo li nesto jeo od te hemije. Ono sto mogu da pojedem to su sladoledi sto je donekle i ok ovo ostalo nema sanse..
ja od tih mesista samo ponekad pojedem banjalucki cevap (onaj crveni) koji je PROVEREN, isti ukus ima vec godinama, bosanci drze i stvarno ljudi ja sam izbirljiv ali garantujem vam slobodno krvljajte na sva usta :) ..ostalo ako bas mora onda samo piletina na odabranim mestima i pomfrit:)
:: da cenimo, al verovatno vecina nas sem onoga sto jede kuci cesto ode na pljeskavicu sa 2 % mes :: :: :: :: Ipak nije sve izgubljeno, kolko vidim na temi i dalje cenimo domaće i što je više moguće prirodne stvari, to me veseli :: :: :: :: :: ::
Samo sto nas Mek snabdeva Frikom, za razliku od americkog. Dok sa druge strane KFC snabdeva nas poznati trovac Matijevic. Probao onaj bucket manji (bataci, ledja i jos nesto), na pola puta mi bilo muka, a tek na tih pola puta sam poceo da osecam lekove(koncentrat teski za `ishranu` pilica).
razvila se `lepa` diskusija i pored takve diskusije neprijatelji nam nisu ni potrebni. Malo tolerancije ce najvise pomoci svima nama pa i Srbiji.
Hajde da se malo postujemo. Za pocetak. Pa nakon toga da razmenimo svoja misljenja bez sujete. Nece svakako jedan spot da pomogne da `tamo neko` `tamo negde` promeni svoje misljenje o nama. Mnogo takvih stvari je potrebno. Pa neki `tamo neki` mozda čitaju i ovu temu na ovom forumu i pored najboljeg spota (a verovatno i moze da bude još bolji) kada pročitaju ovakve diskusije pada sve pozitivno pre toga što su videli.
Malo tolerancije i ni malo psovki je potrebno da se svi osećamo malo bolje nego sada.
A sada o spotu :
Celo društvo sedi na višespratnici grada i služe se specijalitetima iz različitih krajeva zemlje. Sve prikazano je napravljeno na tradicionalan način, a jeste li videli kako je lepa kecelja one bake koja seče i pravi sir. I još mnogo takvih detalja će videti stranci. Ali ne može se sve reći jednim spotom. Treba ih više koji bi medjusobno tematski bili vrlo različiti.
Moj prijatelj živi u Danskoj veše godina. Njegov komšija Danac je imao veliku želju da vidi zemlju Srbiju, zemlju divljaka kako su je predstavili veliki zapadni mediji, jer nije mogao da veruje da tako divan čovek dolazi iz takve zemlje. Sada je oduševljen i svojim komšijom i našom zemljom nakon što je bio ovde i doživeo gostoprimstvo nas,običnih ljudi. Zavoleo je i naše viceve, šale, priče, opuštenu atmosferu ( gle čuda ovo je za njega opušteno, pa kako je tek kod njih napeto ako je ovo opušteno).
Moja nerođena sestra je udata za Engleza, kada su prvi put dolazili ovde pojeo je prvi put u životu jagode koje imaju i miris i ukus. A probao je i još mnogo drugih stvari koje imaju i miris i ukus.
Ovim ljudima nikakav BBC ili CNN neće moći više da kaže da su Srbi divljaci. Pa hajde da se i ponašamo tako. Nije baš tamo kod njih sve tako sjajno kako mi to mislimo.
I nije ovde najgore mesto na svetu. Ali može da bude i mnogo bolje. Ali svako pojedinačno mora da uradi bar malo da bi tako i bilo.
je l` mi to ovde pricamo o turizmu ili o proizvodnji brendirane hrane? ili o tome kako mali Djokica vidi turizam i proizvodnju brendirane hrane? nesto mi se cini da ovaj forum ipak bolje poznaje IT nego bilo koju od ove dve stvari.
Brate, ako dozvoljavas tako da te nazovem? Jesi mnogo pisao, al` svaka ti je 100% na mestu. Kome ovo bude tesko da procita mnogo je propustio. Iz ovog tvog teksta i ja dosta toga mogu da naucim i da primenim ovde na forumu, a u zivotu sam druga osoba. Pohvala i za SkyFireta za njegove postove u ovoj temi. Al njega cu cimati da ne preteruje u navijanju za hardver i da se opusti. Ocu da bude kao u ovoj temi realan i opusten.
:: razvila se `lepa` diskusija i pored takve diskusije neprijatelji nam nisu ni potrebni. Malo tolerancije ce najvise pomoci svima nama pa i Srbiji. :: :: Hajde da se malo postujemo. Za pocetak. Pa nakon toga da razmenimo svoja misljenja bez sujete. Nece svakako jedan spot da pomogne da `tamo neko` `tamo negde` promeni svoje misljenje o nama. Mnogo takvih stvari je potrebno. Pa neki `tamo neki` mozda čitaju i ovu temu na ovom forumu i pored najboljeg spota (a verovatno i moze da bude još bolji) kada pročitaju ovakve diskusije pada sve pozitivno pre toga što su videli. :: :: Malo tolerancije i ni malo psovki je potrebno da se svi osećamo malo bolje nego sada. :: :: A sada o spotu :: :: Celo društvo sedi na višespratnici grada i služe se specijalitetima iz različitih krajeva zemlje. Sve prikazano je napravljeno na tradicionalan način, a jeste li videli kako je lepa kecelja one bake koja seče i pravi sir. I još mnogo takvih detalja će videti stranci. Ali ne može se sve reći jednim spotom. Treba ih više koji bi medjusobno tematski bili vrlo različiti :: :: Moj prijatelj živi u Danskoj veše godina. Njegov komšija Danac je imao veliku želju da vidi zemlju Srbiju, zemlju divljaka kako su je predstavili veliki zapadni mediji, jer nije mogao da veruje da tako divan čovek dolazi iz takve zemlje. Sada je oduševljen i svojim komšijom i našom zemljom nakon što je bio ovde i doživeo gostoprimstvo nas,običnih ljudi. Zavoleo je i naše viceve, šale, priče, opuštenu atmosferu ( gle čuda ovo je za njega opušteno, pa kako je tek kod njih napeto ako je ovo opušteno) :: :: Moja nerođena sestra je udata za Engleza, kada su prvi put dolazili ovde pojeo je prvi put u životu jagode koje imaju i miris i ukus. A probao je i još mnogo drugih stvari koje imaju i miris i ukus. :: :: Ovim ljudima nikakav BBC ili CNN neće moći više da kaže da su Srbi divljaci. Pa hajde da se i ponašamo tako. Nije baš tamo kod njih sve tako sjajno kako mi to mislimo. :: :: I nije ovde najgore mesto na svetu. Ali može da bude i mnogo bolje. Ali svako pojedinačno mora da uradi bar malo da bi tako i bilo. :: :: Previše sam pisao .. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647678. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.