Od sinoc ne mogu da se logujem na PCB sa opere,jednostavno me vrati na main,ali i dalje ne prima log.Probao sam vise verzija opere,od 10.00,pa na dalje,napominjem da su radile bez greske.Brisao sam sve operine foldere u documents and settings>application data...i uvek isto.Firefox radi bez problema,ali opera je moj browser,pa bih vas molio da mi kazete da li ima jos neko isti problem(da znam sta mi je ciniti),jer mi je smor da 5x reinstalisem operu,pa ponovo konfigurisem speeddial,wand...(imam sve to bekapovano,ali opet uzasno dugo traje implatacija stranica iz speeddial.ini fajla,jer ih ima 30-ak).
I da,na drugim web stranama pass radi bez problema.
nema ni u operi. Sjebucnuo si usn ili pw koji je sačuvan, proveri u setovanjima, npr. obriši ih sve pa onda formiraj nove, i naravno, zbriši sav keš koji je opera sačuvala, a pre unosa novih - starih pwl i usn, obavezno i restartuj operu, da ne bi nešto bilo blokirano od brisanja zbog rada samog programa. Ako nije neki maligni kradljivac lozinki u pitanju koji ih sam upisuje. Napravi novi korisnički nalog na windows-u ili iskoristi nalog gosta, pa iz njega probaj da se loguješ sa operom.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: :: Ja furam FF kad su mi neophodni neki pluginovi, a za just browsing, Chrome. U ova dva, oba zadnje verzije, nema problema sa logovanjem :: ::
Ma jok,evo sada sam dosao kuci i probao ponovo,i ne je*e:( Lisica radi k`o zmaj,ali sa operom nema sanse da se sa logujem,pravo cudo!Jednostavno me baci na `main page`,a i dalje nisam logovan.Kada iskucam krivi pass,prijavi `NEUSPEŠNA PRIJAVA`,sto je i normalno.Sada cu da osvanem,mu mamu maminu
Brisao sam sav kes...Tacno ne znam sta je
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: nema ni u operi :: Sjebucnuo si usn ili pw koji je sačuvan, proveri u setovanjima, npr. obriši ih sve pa onda formiraj nove, i naravno, zbriši sav keš koji je opera sačuvala, a pre unosa novih - starih pwl i usn, obavezno i restartuj operu, da ne bi nešto bilo blokirano od brisanja zbog rada samog programa :: Ako nije neki maligni kradljivac lozinki u pitanju koji ih sam upisuje. Napravi novi korisnički nalog na windows-u ili iskoristi nalog gosta, pa iz njega probaj da se loguješ sa operom :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: :: :: Ja furam FF kad su mi neophodni neki pluginovi, a za just browsing, Chrome. U ova dva, oba zadnje verzije, nema problema sa logovanjem :: :: :: ::
Ma jok,evo sada sam dosao kuci i probao ponovo,i ne je*e:( Lisica radi k`o zmaj,ali sa operom nema sanse da se sa logujem,pravo cudo!Jednostavno me baci na `main page`,a i dalje nisam logovan.Kada iskucam krivi pass,prijavi `NEUSPEŠNA PRIJAVA`,sto je i normalno.Sada cu da osvanem,mu mamu maminu Brisao sam sav kes...Tacno ne znam sta je
@Bax2003: koristim oba preglednika,jer jedan drugog dopunjuju.Milion puta se desi da neki hiper-link ne moze da se aktivira iz Opere..., i na PCB-u iz Opere ne moze da se aktivira user-ov link `Moji Podaci`,`Promeni Lozinku`,`Odjavi Me`...tragedija!Sesto verzija sam probao,i ono jok! :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: nema ni u operi :: :: Sjebucnuo si usn ili pw koji je sačuvan, proveri u setovanjima, npr. obriši ih sve pa onda formiraj nove, i naravno, zbriši sav keš koji je opera sačuvala, a pre unosa novih - starih pwl i usn, obavezno i restartuj operu, da ne bi nešto bilo blokirano od brisanja zbog rada samog programa :: :: Ako nije neki maligni kradljivac lozinki u pitanju koji ih sam upisuje. Napravi novi korisnički nalog na windows-u ili iskoristi nalog gosta, pa iz njega probaj da se loguješ sa operom :: :: :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: :: :: :: :: :: Ja furam FF kad su mi neophodni neki pluginovi, a za just browsing, Chrome. U ova dva, oba zadnje verzije, nema problema sa logovanjem :: :: :: :: :: ::
Ma znam,radile su mi sve verzije opere bez problema.Evo sada sam reins.Win iz nekih drugih razloga i sve radi normalno,trenutno opera 10.00(cista desetka).U cemu je bio problem...vrag ce ga znati!
:: Sve što si napisao da NE radi, radi. v10.10. Radilo je oduvek :: :: Jesi li skidao novi Flash, Java-u ?
Evo, posle nekog vremena skontah zbog cega mi nisu radila dugmeta `moji podaci`, `promeni lozinku` i `odjavi me` Problem je bio sto sam za PCB iz `Quick preferences/Edit site preferences` pogasio sve zivo,a izmedju ostalog i Java Skripting- sto inace uvek odradim na pojedinim sajtovima.Sada nije ni bitno, jer su u medjuvremenu poradili na kolacicima i ne moram se 10X dnevno logovati...eto~:))
:: Sve što si napisao da NE radi, radi. v10.10. Radilo je oduvek :: :: Jesi li skidao novi Flash, Java-u ?
Znam za tu opciju, ali ovako sam valjda vec navikao.Ne konfigurisem vise ,nego samo prevucem vec bekapovane wand.dat, speeddial.ini, cookies, bookmarks i to je to, restartujem i gotovo.Jer svaki dan dodajem nove adrese, lozinke...,pa mi je smor da to odradjujem svakog dana.Uvek ih bekapujem radi sigurnosti na 2 lokacije, a imam i jednu na mediafire, za nedaj Boze.
:: dobro je sto si to sredio ,nego ,zasto non stop posle instalacije nanovo konfigurises speed dial :: :: Sinhronizuj podatke sa Opera Link i kad sledeci put instaliras operu ,bilo gde ,za par sekundi sve dovedes u red :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: CARPE DIEM :: ::
Broj postavljenih tema: 60491. Broj poslatih odgovora: 648439. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.