Imam jedan problem sa Faceom, kad hocu da se ulogujem izbaci mi sledece: NEVAZECI SERTIFIKAT SERVERA To mi se desava samo na lap-topu, na drugom kompu nemam taj problem! Inace koristim Google chrome! Imam kablovski net, dva racunara povezana ruterom. Neznam sta jos da vam napisem da vam bude od pomoci! Inace sa Mozille i Explorera kad se logujem nemam taj problem! (na lap-topu) Sta da radim sad?
koja je to verzija chrome-a? ja isto imam problem od pre 2 dana je nastao, na google chrome-u uopste ne mogu da se izlogujem, koja glupost, ff radi fino.. evo ti 18 stabilna verzija pa probaj: http://www.filehippo.com/download_google_chrome/download/cebb13f8ee7f5930dbe55c3594fc43ab/ pozeljno je obrisati ga kompletno ukljucujuci i registry, ali ako ne znas nemoj bolje.
:: Obrisao sam ga pa sam ga ponovo instalirao i opet isto :: Jesi mislio da ga skroz obrisem i da ga nekoristim vise :: :: ::
... ja forsiram Operu, ali, ovde bi bilo dovoljno da se OBRIŠE KEŠ browsera pa da sve proradi kako treba. Koj` je neuk kako to da uradi, neka mu ccleaner to radi automatski....
Taj problem mozes da resis tako sto ces obrisati taj Google Chrome, ali kod brisanja stikliraj da ti obrise sve podatke, skini sa sajta proizvodjaca najnoviji i instaliraj, potom instaliraj Adobe Flash Player i sve ce da radi..
provereno sam i ja resio nekim korisnicima tako, ne moras da diras registry ako se ne razumes toliko..
Sve sam probao sto ste mi napisali i nista! Nema veze! Posto je to cerkin lap-top, kad oce na Face ici ce preko Mozile a ostalo preko Chroma! Sta da radim! Hvala vam na trudu momci! Poz....
Možda imaš instaliran neki add-on i slično za chrome...
07.04.2012. 12:05
status: user broj poruka: 3241
koji je korišćen za neki proxy.Meni recimo face nije dozvoljavao logovanje na profil kada sam koristio add-on sa hidemyass.com proxy-ja da se ulogujem.Proveri u add/remove programs da nemaš nešto tako instalirano.
Provericu kad mi se cerka probudi! A jel zna neko zasto mi na ovom drugom kompu Face jako sporo radi! Znaci samo Face! Konekcija mi je dobra, koristim KDS net. 6Mb/s
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647676. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.