NOVI Flash v11.3.300.257 (Texture streaming, Firefox Protected Mode...)
STRANA 1 OD 1
PhatPhuck
NOVI Flash v11.3.300.257 (Texture streaming, Firefox Protected Mode...)
09.06.2012. 16:44
T46156
status: user broj poruka: 1886
* New features: - Full screen keyboard input for Flash Player - Low latency audio support for streaming audio through NetStream - Low latency audio support for Sound API - Protected mode for Firefox (Windows® Only) - Texture streaming * Enhancements and bug fixes related to stability, performance, and device compatibility.
Dal imate problema sa ovim flashom i mozilom 13.0. Mozila je lepo radila sa starim flešom a sa ovim nemogu da pustim ni jedan video osim na youtube al on ide onda preko html5.Sa drugim brouzerima sve lepo radi.Naravno radi i sa ovim al kad uradim ono što sam postavio gore. Inace ne puca. Pucala je kad se pojavila verzija 13 a ja imao 12 i nisam uopšte mogo da je pokrenem. Verovatno je zabagovala nešto oko apdejta ili... Uglavnom posle instalacije ver. 13 radi kako treba bez pucanja osim ovog problema.
:: Poneki crash - ali ništa više nego sa starijim verzijama :: Doduše, ja sam neko ko konstantno ima otvorenih MNOGO tabova. :: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Sopran :: ::
Ja sam samo rekao da nisam primetio da se to češće dešava, nego sa starijim verzijama... Šta znam...
Evo korisnog komentara:
`Disabling the new `Protected Mode` seems to solve the crashing and freezing issues with Firefox. Here`s a thread on how to do that: http://forums.adobe.com/thread/1018071 `
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647671. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.