Ovako: Uzeo sam neki lap top od drugara,on koristi samo Internet Explorer,e sad vec nedelju dana mu se pojavljuje neki problem..Kad god udje u njega on mu blokira svaku stranicu,ni jedna stranica ne moze da se otvori...Ko da je ubacen neki program da blokira sve stranice... A pokusao sam da ga obrisem i opet da instaliram i nisam uspeo...U controlpanel uninstall ga nema,nasao sam ga u Windowsu i pokusao da ga delete,mada znam da tako ne dobijam nista ali nece ni tako...Ne znam kako da ga izbrisem iz kompijutera i da instaliram drugi...9-ku sam skinuo i nece da se instalira,pise da u komp. vec ima instalirana i da nastavak instalacije nije moguc...Znaci moram da izbrisem prvo ove pa onda novu...Ili imate neko bolje resenje?
Mozilla Firefox, Opera или Google Chrome. Не знам зашто је уопште користио Internet Explorer?! Ако и њих не можеш да инсталираш онда очисти рачунар од вируса или уради нов систем. Поздрав!
ja se izvinjavam sto nisam stavio koji je OS,windows 7 je!jer sam mislio da je isti djavo na kojem je...,windows 7 je ne znam koji je IE valjda 9,on samo njega koristi,probao sam drugi pretrazivac i radi sve normalno a ovde mu sve blokuje...A u Programs and features ga nema,ne mogu ni da ga uninstall...
If you`re trying to uninstall Internet Explorer because of an issue with the browser, first check to see if a solution is listed in Internet Explorer 9 Help and How-to.
The following instructions apply to both Windows 7 and Windows Vista.
Click the Start button Picture of the Start button, type Programs and Features in the search box, and then click View installed updates in the left pane.
Under Uninstall an update, scroll down to the Microsoft Windows section.
Right-click Windows Internet Explorer 9, click Uninstall, and then, when prompted, click Yes.
Click one of the following:
Restart now (to finish the process of uninstalling Internet Explorer 9 and restore the previous version of Internet Explorer).
Restart later Note
After you uninstall Internet Explorer 9, the previously installed version of Internet Explorer will be available on your PC. It isn`t necessary to reinstall.
Malo da nas je sramota od ovih saveta, ha? Ja nemam kompleks da me neko nazove simpatizerom Internet explodera, ali, ja ga imam na računaru. Do sada mi se jedno dva tri puta dogodilo da ništa drugo nije moglo da se upotrebi zbog isključivog stava proizvođača nekog softvera za koji mi je zinula gz-ca. Neka ga. Nego, sramota je što ne lečimo nego sečemo. Exploder je zarazio najverovanije taj učeni korisnik LIČNO, prihvatajući gomile `toolbarova` odnosno, špijunskih dodataka koji prate šta gde i koliko nas interesuje na netu i šta gde i koliko imamo na računaru.... i to neznani broj istih i konflikt između njih, ko će imati prvenstvo špijuniranja i još omesti druge, najverovatnije mu ruši funkcije IE-a. Sam IE, ipak, radi OK, ali, ja koji 98% vremena provedem na operi, skoro sam i zaboravio koliko tona i tona toolbarova, od google-a, zone alarma, kuradi-palladi ih ima za exploder i flejmerfoks... Dakle, neka prvo na istom mestu gde se deinstaliraju programi, proba da deinstalira razne toolbarove i dodatke za IE, tipa kockarnice, buddy-ji i slično, pa proveri IE.. a zatim, bogami bi tu MORAO i malware, spy i ostala bratija + AV skeniranje. Ja to nikako ne bih preskočio, pa tek onda ostalo. I na kraju - skenjao je IE, skenjaće i ostale browsere ako ne pazi.
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647671. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.