Skype ubica? Šta pa fali skype-u? Šta da radim sa preko 50 kontakata koje imam u Skype-u? Suludo koliko i čitanje SK. __________________ Scourge of PCBerza
:: Skype ubica? Šta pa fali skype-u? Šta da radim sa preko 50 kontakata koje imam u Skype-u :: Suludo koliko i čitanje SK :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
- nema instalacije jer nije program, za minimaliste koji vole da imaju sto manje instaliranih programa, ili firma u kojoj rade ne dozvoljava instalaciju programa na svoje racunare
- ima perioda u toku godine kada veoma veliki broj korisnika skypa istovremeno pokusava da se konektuje, pa se ceka na konekciju ili dolazi do usporavanja, i seckanja konekcije (zamrzavanja slike i tona, na primer), sto mi se desavalo i mnogo nervira
- nervira me i kada sa nekim razgovaram a nekoliko kontakata koji vide da sam konektovan na skypu me cima da se javim
to su neke sitnice zbog kojih koristim uporedo obe aplikacije
Sta ovaj naslov treba da predstavlja? Izgleda da ni urednici SK-a nisu lepo prepisali, tj preveli. Mora da su nasli negde da pise `skype killer` pa po default-u preveli rec za rec. Po ovom naslovu ispada da je skajp ubica i da kida sve zivo. Treba da bude `Ubica Skype-a`, da bi se razumelo o cemu se radi u clanku. Ali koga briga danas da se lepo izrazi..
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Jesi li sam smislio naslov teme ili si prepisao naslov clanka iz casopisa Svet Kompjutera? : :: :: ::
mozda moze pomocu export-import.. mada ja ne bih menjao skype, dobar je i najbolji u tu svrhu.. pokusao sam pidgin da koristim ali sranje je sto ne podrzava video/audio call u verziji za windows
:: Skype ubica? Šta pa fali skype-u? Šta da radim sa preko 50 kontakata koje imam u Skype-u :: Suludo koliko i čitanje SK :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Koji simbian koristis pa ne mozes da ga zamenis za android? Najjeftiniji mob koji mozes da kupis polovan a da vredi pare i da je vrh je i9000. Ima vec od 120e da se nadje. Mislim da je trenutno bestbuy (samo zbog prednje kamere sam uzeo umeso hd2).
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: :: popizdeo sto nema Viber za Symbian, :: :: :: Videcemo sta ce biti sa ovim, (da li ce se omasoviti ) :: ::
Skype koristim za posao tako da nema experimentisanja tu. Ceo svet normalan ga koristi i kad delim kontakt nekome neću sigurno da ga maltretiram da koristi neki treći servis. __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647671. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.