Evo da se i ja javim nakon dosta vremena. Ukinut mi je pristup internetu od strane bolje polovice, pa samo ponekad se javim. Ovo su neke od uputa kako se resiti bilo kojeg virusa ili spyware-a. 1. Ugasiti system restore 2. Page file obrisati 3. obrisati sve sa CCleaner-om, Glary Utilities, Tune UP-om 4.Dodati nove definicije za Adaware 1.06 SE od 27.05.05 5. Dodati nove definicije na Spybot Search&Destroy 1.6.0.30 i imunizirati sistem. 6.Dodati nove definicije za NOD 32 2.70.39 7. Instalirati Comodo Firewall 2.4.0.18 Ne Noviji !!!!!!!! 8. Instalirati RemoveIT Pro 4 SE sa najnovijim definicijama. 9. Skinuti Malwarebytes` Anti-Malware 1.32 sa novim definicijama i pokrenuti zastitu Veoma je vazno da se ovo uradi !!!!!!! 10. Skenirati i obrisati sve NOD-om, pa Remove IT 4-kom, Malware-om, pa onda na kraju Spybot-om i formatirati sve flash-eve. To je cista masina, bar za sada sa svim sto se pojavilo do pre 2 sata. Pozzzz
Kasno sam se ukljucio ali mogao si to da odradis i sa Hirens boot cd-om. Poslednja verzija 9.7 ima sveze azuriran Mcafee antivirus 4.4.50 ( 30.12.2008). Butujes racunar sa cd-a i pratis uputstva. Postoji i opcija da se prethodno raspakuje nova antivirusna baza na hdd u odredjeni folder iz koga ce je antivirus koristiti.
naravno nisam jos stigao do viste, a imam je skinutu aj nek neko napisae prodavnicu, verziju, build jos ni jednom je nisam inst, ali ubedio si me zmajko sutra cim ustanem, du vista
Pa kucaj u google VISTA SP1(2) RAPIDSHARE LINKS dobices par hiljada prodavnica,u svaku zaviris pa koja ti se ucini najbezbednija a ti pazari. Negde ti napisu kako mozes da proveris da je ta verzija Viste koju kupujes potpuno UNTOUCHED verzija,znaci nije cackano i menjano,ubacivano i izbacivano,nista na njoj. To vredi kupiti.
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: naravn :: nisam jos stigao do viste, a imam je skinut :: aj nek neko napisae prodavnicu, verziju, buil :: jos ni jednom je nisam inst, ali ubedio si me zmajk :: sutra cim ustanem, du vist :: :: :: ulsi
na netu skini - avast bootable antivirus and recovery tools - bootabilni cd i skeniraj sa njim. malo sam zakasnio sa informacijom ali moze nekome koristiti ako bude imao problem kao ti.
Pre nekoliko meseci sam napisao na forumu kako sam resio takav problem sa Antivirus XP 2008 (ista stvar). Stavka pod 1. je NAJBITNIJA jer `deblokira` racunar, inace ne mozes nista uciniti.
1. u start up izbacio dva programa ciji naziv pocinje sa `lph...` i `rhc...` 2. restart racunara 3. rucno sam obrisao folder pod nazivom `lph...` (ili `rhc...` ?) u Program Files kao i sve precice do njega 4. ocistio registry bazu sa AWC V2 Personal 5. update, pa scan sa AdAware 6. restart racunara 7. scan sa Malwarebytes` Anti-Malware 8. restart racunara 9. `otkacio` se sa neta, deinstalirao AV i stavio novi Avast Home, pa ga pustio da skenira pri dizanju sistema 10. restart racunara 11. update, pa scan sa Trojan Remover 12. restart racunara 13. ocistio registry bazu sa AWC V2 Personal 14. primenio pomenuto uputstvo: http://www.download.com/8301-2007_4-10041667-12.html?tag=nl.e415
15. restart racunara
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.