Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
Facebook
STRANA 2 OD 2
Frantic84 Koliko specijalaca ovde ima pa to je nevidjeno 15.02.2009. 18:31 #96853

status: user
broj poruka: 587
Ja jesam na fejsu,ali mogu da se kladim da vise jebenog vremena provodim ovde gde se svi svadjate da li je bolji intel ili amd ili je bolji ati ili nvidia...
Nekim ljudima koriste takve stvari da stupe u kontakt sa ljudima koje inace ne vi mogli da nadju...
Ko ima u zivotu prijatelje jedino tamo,toga bih streljao za primer!!! Ali ljudi,da li ste svesni koliko ljudi tamo ima da bi jednostavno bili u kontaktu sa ljudima sa kojima ne bi mogli ovako da se zezaju_
Ajde neka mi neko objasnio kako bih se inace drugacije dopisivao i zezao sa drugaricom koja je u Italiji_ Ili sa sestrom koja je za pocetak 200km odavde i sa rodbinom do koje mi je stalo a sa svima njima nema priliku da se vidjam cesce od 3-4 meseca...
Jbt,pa vi ste stvarno genijalci...

Open source software rules!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
OCz re 15.02.2009. 18:34 #96854

broj poruka: 2900
Najveci uzas su fine ribice koje se slikaju u klonji pred ogledalom, uzas ..

Ja nemam inace facebook, a ni myspace account ..mada sad ko sto rece, nisam nikako protiv, bar za te koji su rasuti po svetu, pa na taj odredjeni nacin ostaju u komunikaciji.
SkyFire Re: re 15.02.2009. 18:37 #96855

broj poruka: 18472
O tom bolesnom umu ja i pricam!
Sta je podsticaj i sredstvo takvog vida exponiranja ?
Da nema ovakvih sajtova u manjoj meri bi se ljudi tako ponasali i trovali sami sebe!
Jadno je sta sve mozes videti a i cuti!

I Want to believe - The truth is out there

:: Najveci uzas su fine ribice koje se slikaju u klonji pred ogledalom, uzas ..
::
:: Ja nemam inace facebook, a ni myspace account ..
Modena Re: Poenta 15.02.2009. 18:46 #96856

broj poruka: 497

:: Je sledeca da danasnje drustvo vodi totalno nezdrav zivot i kako generacije na generaciju dolaze ljudi se sve vise kvare
:: Um se truje a najveca zalost je sto ta populacija danasnje omladine nece videti ni P od pravog ,zdravog i srecnog zivota.
:: Nemoras da budes bogat da bi bio srecan i zadovoljan,male stvari cine zivot.
:: Danasnji klinci su totalno isfrustrirani,iskomlexirani,iskvareni a sve je zbog sistema u koji su uleteli ,tj masovnog drustva koji ih okupira.Jedna krajnje odvratna i bolesna masinerija koja vlada putem ovakvih vidova `komunikacije` i ostalih i ostalih drugih virtuelnih sranja koje isprase mozak danasnjim generacijama!Svet je i onako postao iskvaren i bolestan,ovo samo dodje kao slag na tortu da naciju satre skroz
:: Najgore od svega je sto se to veze podsvesno i ti postajes zavistan kao narkoman i kasnije ces samo da buljis u monotor provodeci sate i sate jedva cekajuci da ti neko ostavi poruku i slicne gluposti
:: Ko je pametan radije ce procitati neku lepu knjigu,pogledati neki poucan film ili u najboljoj varijanti podeliti svoje vreme sa nekom dragom osobom
:: I Want to believe - The truth is out there

Svaka cast!
denasi Pridruzujem se... 15.02.2009. 19:12 #96858

broj poruka: 50
Samo da dodam da svaka luda ima svoje veselje pa mislim da to treba primeniti i na fejs. Zato samo napred, za svakog ima po nesto na netu, identicno ovom realnom svetu koji nas okruzuje. Ko voli, voli, ko ... vecina i ja nisam na fejsu i idemo dalje.

Equinoxe Re: re 15.02.2009. 19:26 #96862

broj poruka: 12057

Ni to nije opravdanje. Postoji mnogo načina za komunikaciju, slanje slika itd.
Za ribice se slažem.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Najveci uzas su fine ribice koje se slikaju u klonji pred ogledalom, uzas ..
:: Ja nemam inace facebook, a ni myspace account ..mada sad ko sto rece, nisam nikako protiv, bar za te koji su rasuti po svetu, pa na taj odredjeni nacin ostaju u komunikaciji.
MaliBaneBG A sto bi ti trebalo opravdanje za Face? 15.02.2009. 19:36 #96863

broj poruka: 487
Mislim, ajde ovako-cinjenica je da ima brdo malih qr*ica koje se skidaju da bi jelte ispale ribe i primale komentare tipa: Jao kako bih te.... Bas si dobra. Bas si sexy itd...
Ali to je standardan ljudski kompleks nize vrednosti, meni licno je to smesno, ali sta sada. Ako to ne rade ovako radice to na TVu, sto vec rade, radice to po ulici, sto vec RADE. Ali ima brdo ljudi kojima Face sluzi za kontakt sa ljudima do kojih ne bi mogli da dodju. Da, postoji Skype, MSN, ali i ovo je ista stvar, samo imas profil.
Mislim da je to OK. Niko tebe ne tera da se skidas i kacis svoje gologuze slike i niko tebe ne tera da budes izrazito NADRKAN i da se qrcis po Faceu/Spaceu i da ne smes da kazes to u lice ljudima (sa ovime sam se sretao i ja).
Mislim da je ipak potrebna odredjena doza izbora. I ako rodjitelji svoje dete ne mogu da vaspitaju da se ne drogiraju, skidaju, bodu nozevima itd. onda jebiga, ionako smo vec otisli u qrac!
A mislim da ja to donekle i najbolje znam zato sto sam jedan od najmladjih na ovom forumu, ima i mladjih i oni kompletno znaju o cemu pricam.

P.S. Uvek ce biti jadnika koji ce celu osnovnu da budu pi*kice i da izigravaju dzak drugoj deci pa posle da svoj bes iskaljuju qr*eci se po Spaceu.
PoZ

==========
BLEJA:)))

mihro Re: Poenta 15.02.2009. 20:36 #96878

broj poruka: 143
Kad je covek u pravu - u pravu je.
Respect !

:: Je sledeca da danasnje drustvo vodi totalno nezdrav zivot i kako generacije na generaciju dolaze ljudi se sve vise kvare
:: Um se truje a najveca zalost je sto ta populacija danasnje omladine nece videti ni P od pravog ,zdravog i srecnog zivota.
:: Nemoras da budes bogat da bi bio srecan i zadovoljan,male stvari cine zivot.
:: Danasnji klinci su totalno isfrustrirani,iskomlexirani,iskvareni a sve je zbog sistema u koji su uleteli ,tj masovnog drustva koji ih okupira.Jedna krajnje odvratna i bolesna masinerija koja vlada putem ovakvih vidova `komunikacije` i ostalih i ostalih drugih virtuelnih sranja koje isprase mozak danasnjim generacijama!Svet je i onako postao iskvaren i bolestan,ovo samo dodje kao slag na tortu da naciju satre skroz
:: Najgore od svega je sto se to veze podsvesno i ti postajes zavistan kao narkoman i kasnije ces samo da buljis u monotor provodeci sate i sate jedva cekajuci da ti neko ostavi poruku i slicne gluposti
:: Ko je pametan radije ce procitati neku lepu knjigu,pogledati neki poucan film ili u najboljoj varijanti podeliti svoje vreme sa nekom dragom osobom
:: I Want to believe - The truth is out there
gile23 Re: A sto bi ti trebalo opravdanje za Face? 15.02.2009. 20:37 #96879

broj poruka: 9121
Ja sam druga godina srednje, a ti, a sky jeste u pravu!

Pozdrav!

:: Mislim, ajde ovako-cinjenica je da ima brdo malih qr*ica koje se skidaju da bi jelte ispale ribe i primale komentare tipa: Jao kako bih te.... Bas si dobra. Bas si sexy itd..
:: Ali to je standardan ljudski kompleks nize vrednosti, meni licno je to smesno, ali sta sada. Ako to ne rade ovako radice to na TVu, sto vec rade, radice to po ulici, sto vec RADE. Ali ima brdo ljudi kojima Face sluzi za kontakt sa ljudima do kojih ne bi mogli da dodju. Da, postoji Skype, MSN, ali i ovo je ista stvar, samo imas profil
:: Mislim da je to OK. Niko tebe ne tera da se skidas i kacis svoje gologuze slike i niko tebe ne tera da budes izrazito NADRKAN i da se qrcis po Faceu/Spaceu i da ne smes da kazes to u lice ljudima (sa ovime sam se sretao i ja)
:: Mislim da je ipak potrebna odredjena doza izbora. I ako rodjitelji svoje dete ne mogu da vaspitaju da se ne drogiraju, skidaju, bodu nozevima itd. onda jebiga, ionako smo vec otisli u qrac
:: A mislim da ja to donekle i najbolje znam zato sto sam jedan od najmladjih na ovom forumu, ima i mladjih i oni kompletno znaju o cemu pricam
:: P.S. Uvek ce biti jadnika koji ce celu osnovnu da budu pi*kice i da izigravaju dzak drugoj deci pa posle da svoj bes iskaljuju qr*eci se po Spaceu
:: Po
:: =========
:: BLEJA:))
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 15.02.2009. 21:08 #96890

broj poruka: 8138
epa ja sam 8.razred i ne zalim se na fejs.............sala naravno,najveca glupost koja je napravljena je fejs,svi se nesto qurce preko njega,pisu gluposti i hvale gole k*rve koje se slikaju.Cista glupost,trebalo bi da ga zabrane!

BlueSkyNIS Imam jedno pitanje... 15.02.2009. 22:23 #96903

broj poruka: 860
Mene zanima...da vi mi mene kažete gde ima jeftina kavurma, čvarci...mene to brine jutros?

Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738

gilopile ... 16.02.2009. 03:08 #96934

broj poruka: 9459

Po meni je svaki,ali svaki vid komunikacije zlata vredan,pa cak i taj facebook,mayspace...
Normalno je da ima svako-jakih debila i probisveta svuda,pa zasto nebi i na faceu i spaceu...,ali i pametnih i finih ljudi koji koriste sve te iste servise.
Odmah se setim ranih`80-ih kada smo pokusavali brat i ja da napravimo voki-toki,nebi li popricali,pa makar i s distance od 5-6 metara.Tu su kasnije dosle cb stanice itd.
Sve je to bilo neuporedivo vece zadovoljstvo,nego danas sa skype-om s kojim se svaki dan gledimo i pricamo.
Mislim da smo svi `danas`prezasiceni ovim novim tehnologijama,te nas vise nista ne moze obradovati,sem da nam se materijalizuje po neka sika,nebi li ju pomazili.
MaliBaneBG Re: Re: A sto bi ti trebalo opravdanje za Face? 16.02.2009. 06:50 #96940

Pa mislim da je retardirano misljenje da to treba zabraniti...Jeste on covek u pravu i to je ok ali ne mozes ti tako da razmisljas sada. Te stvari umnogome pomazu komunikaciju, doduse to vazi samo za normalne ljude. Retardi ce uvek biti retardi i nece im trebati ni Face, ni Space, ni Karike ni MSN ni nemam pojma sta da bi bili idioti i to je tako oduvek!
Inace, ja sam 4. godina:)! U kojoj si skoli?
XD

==========

:: Ja sam druga godina srednje, a ti, a sky jeste u pravu
:: Pozdrav
:: :: Mislim, ajde ovako-cinjenica je da ima brdo malih qr*ica koje se skidaju da bi jelte ispale ribe i primale komentare tipa: Jao kako bih te.... Bas si dobra. Bas si sexy itd..
:: :: Ali to je standardan ljudski kompleks nize vrednosti, meni licno je to smesno, ali sta sada. Ako to ne rade ovako radice to na TVu, sto vec rade, radice to po ulici, sto vec RADE. Ali ima brdo ljudi kojima Face sluzi za kontakt sa ljudima do kojih ne bi mogli da dodju. Da, postoji Skype, MSN, ali i ovo je ista stvar, samo imas profil
:: :: Mislim da je to OK. Niko tebe ne tera da se skidas i kacis svoje gologuze slike i niko tebe ne tera da budes izrazito NADRKAN i da se qrcis po Faceu/Spaceu i da ne smes da kazes to u lice ljudima (sa ovime sam se sretao i ja)
:: :: Mislim da je ipak potrebna odredjena doza izbora. I ako rodjitelji svoje dete ne mogu da vaspitaju da se ne drogiraju, skidaju, bodu nozevima itd. onda jebiga, ionako smo vec otisli u qrac
:: :: A mislim da ja to donekle i najbolje znam zato sto sam jedan od najmladjih na ovom forumu, ima i mladjih i oni kompletno znaju o cemu pricam
:: ::
:: :: P.S. Uvek ce biti jadnika koji ce celu osnovnu da budu pi*kice i da izigravaju dzak drugoj deci pa posle da svoj bes iskaljuju qr*eci se po Spaceu
:: :: Po
:: :: =========
:: :: BLEJA:))
gile23 ... 16.02.2009. 12:45 #96962

broj poruka: 9121
Masinsko-saobracajna, smer masinski smer za kompjutersko konstruisanje, daj MSN!

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliBaneBG Re: ... 16.02.2009. 14:58 #96986

mali_bane_bg@hotmail.com
Ajde me svi dodajte, samo napisite tamo u onom Note-u ili sta je vec ko ste pa da znam:)!!!
PoZ

==========

:: Masinsko-saobracajna, smer masinski smer za kompjutersko konstruisanje, daj MSN
:: Pozdrav
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647704.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs