Kako cu se ja tebi oduziti,to sam bog zna.Ako mi se kockice sloze pa zapalim u inostranstvo na rad,sve sto ti padne napamet ja donosim.
Pali i uzivaj!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: sutra prepodne sve dobijes,objasnjeno,sa sajtovima adresama...sad moram da palim.poz :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: Zemo ako nije problem pusti i meni to za mail.Roka me neko/neka strasno,a nebih da ga prijavim kao spam :: :: :: :: Za problem moje misljenje je da je to cist bug kao suza,samo se prevencije radi dobro obezbedi od brace hackera i nemas brige :: :: Najaca fora je bila kada je meni u nekom kafe-u internet explorer izbacio pop-up kako je on sprecio neke viruse i pazi ovo-HACK ATTACK! Pa dobro nisam umro od smeha,a ljudi me gledaju kako se kidam na blank page.Dobro me nisu hospitalizovali :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: ::
ovo sa nenikinog linka je jedan deo svega,treba to procitati a ja cu vam na mail proslediti detalje o sajtovima i sl.
@ishmerish-ostavi mail,pa cu ti sutra direktno sve poslati na mail(pa odma mozes da isprobAas da li radi sve na mom mailu) @pasduh,tvoj mail imam...saljem sutra
Broj postavljenih tema: 60420. Broj poslatih odgovora: 647659. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.