Ma ne razumijem se u reinstalaciju.| Mozda bih i to mogao uraditi jer sam gledao kako radi momak kome je to posao. Problem je sto nemam xp na cd-u, imam nesto skinuto, a ne znam da li je to to. Okacicu slike da vidite, kada ga budem ekstraktovao da li je to too
Inace, ovo kucam sa laptopa, linux mint, live cd, i ako nista, samo zbog ovih stvari se isplati preci na njega, barem na jednoj masini.
Pusticu ove programe jos jednom da odrade sken, ca cc cleanerom cu pokusati popraviti registry. Inace, odokativno, jer nisam puno cackao, ovaj zarazeni se ponasa na oko normalno.
Jbg momci, nije mi se prekidalo,mislio sam da koristim pouzdanu zastitu,, ali eto. Zanio sam se :D
imas internet, umesto da trazish kako da popravish windows, bolje trazi kako da ga instalirash vishe ce ti pomoci, uostalom taj problem necesh reshiti ni sam kakvim programom... Nov windows je jedino reshenje, imao sam virus lechio komp koliko sam uspeo sa 1000 programa ali ne moze, kompjuter sporije radi...Procesor se koristi 100% povremeno a ne radi mi ni jedan program. Reinstal windowsa je jedino reshenje, a ti kako zelish.
do yaya zayebanog podstanara. Samo će ti format c: i reinstalacija win pomoći. Ne vredi ti da se zezaš oko čišćenja, taj je već napravio štetu u registrima i nikada nećeš napraviti postojeću instalaciju da radi kako treba
mislim da hoce...kolko ja vidim sve je ocisceno,a to nije zajeban podstanar do yaya,to je samo fake alerter...njegov je posao da te utripuje kako imas gadan virus,tako sto ce ti izbacvati kojekakva obavestenja o kojekakvim cudima na kompu,a u stvari ta obavestenja su lazna... mislim da e ovaj tvoj win raditi,ali ako mozes,ti obori sistem,to je uvek najpouzdanije resenje...
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: do yaya zayebanog podstanara. Samo će ti format c: i reinstalacija win pomoći. Ne vredi ti da se zezaš oko čišćenja, taj je već napravio štetu u registrima i nikada nećeš napraviti postojeću instalaciju da radi kako treb :: :: Shit happens :: ::
Jesam li te ja dobro razumio Ovo ce mi unistiti podatke ,na disku od terabajta. Zezas li se ili ozbiljno. Mogu li za prvu ruku da iskljucim racunar i da onda iskopcam hdd.
je uradio trece skeniranje i nije nasao nista. Sada radim ponovo malwarbytes, a kasnije avast, koji nije odradio niti jednom do kraja jer su ova druga dva programa po zavrsetku trazila restart.
NE!!! pogledaj koga sam citirao!!! Nisam tebe citirao!!! Podaci su bezbedni,komp je cist,uzivaj!!!
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: :: :: Jesam li te ja dobro razumi :: Ovo ce mi unistiti podatke ,na disku od terabajta :: Zezas li se ili ozbiljno :: Mogu li za prvu ruku da iskljucim racunar i da onda iskopcam hdd ::
Hvala. Ako bude problema, pitacu. Sada skeniram, aktivna je opera ,skype,avast i nista znacajno i 7750be, je opterecen prema task manageru od 55 do 65%, ali praticu ja jos to, pa cu okaciti rezultate, mada sramota je imam prilicno poruka, a ne znam reinstal da napravim.
U tom pravcu cu da djelujem. Jos jednom hvala i laku noc.
Ne mogu a da ne primetim logicnu povezanost naslova teme...
25.11.2009. 13:15
status: user broj poruka: 11009
i pocetka prve recenice. Pa, naravno - kakav bi to sex bio ako nekome nesto ne bi uletelo. Zestoko. Stos je upravo u tome da se i tebi nesto desi (da `uleti`) a ne samo da se desava onima na ekranu. - - - - - - - - - - Da li si probao `restore`? ComboFix?
Broj postavljenih tema: 60420. Broj poslatih odgovora: 647659. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.