Imam AVAST trenutno je 4.7 pro OD KAD GA KORISTIM NIAM IMAO NIJEDAN PROBLEM sa VIRUSIMA a to je skoro 2 godine! Sam mi se update-uje i to BRZO jer imam ADSL, maltene mi updajtuje za manje od 10sec a i sam program mogu da updajtujem cim izadje nova verzija! :) E najbolje je to sto ga i NE OSECAM, ne smeta , ne usporava, ne smara me stalno!!!
BESPLATAN JE!! (za njega imas sifre gde oces da ga otkljucas jednom i ne mislis)
+++ oce i da pronadje i trojance!! i to momentalno kad se instaliraju zlotvori tako da nekoristim nikakav trojan guard!!
Ne znam za Nod32 nisam probao moguce da je bolji al sad sam se vec naviko na avast i nebi ga menjao a KASPERSKY je takvo sra** (bar po meni) koje mi je USPORIO masinu za nekih 20% i od tad sam ga istog dana uninstall i vratio dobri stari avast!
Probao sam i Pandu koji je po meni NAJGORI ikad i jos vise usporava komp do granice LUDILA!!!
Norton je nekad bio ok, ne znam sta je sad sa tim antivirusom nesto ne cujem mnogo o njemu....
Mislim da nisam ni ja imao mnogo vremena da STELUJEM gore navedene antiviruse i da su zato usporavali al realno zar nije cilj instalirati nesto i onda NE MISLITI i ne PODESAVATI nego da samo RADI i ne pita nista i NE SMARA!!!! zato avast rules
Al opet najbolji savet je da NE KORISTIS EXPLORER za surf po netu jer je on najgori moguci browser i svi virusi idu preko njega. opra ili mozila RULES!! I odkad ne koristim explorer virusi me zaobilaze uveliko!!! a mogu ti reci i spyware i malware!!
Moje iskustvo je ovakvo, ne osporavam druga misljenja
hej,moze li neko da mi kaze zasto ne mogu da instaliram Kasperski na -bitnu Vistu? da li bi mozda pomogla legalna instalacija ili se ipak radi o Visti?
Broj postavljenih tema: 60420. Broj poslatih odgovora: 647658. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.