:: - ideš u advanced setup - isključiš self-defens :: - restar :: - startuješ maru - nod se pobuni - kažeš mu da se nosi u kurac - čekiraš `activate self-defense after restart` - fix i :: - restar POSLE RESTARTA INSTALIRAS MARU :: - nekad neće da apdejtuje odmah, sačekaj 10-15 minuta. posle prvog apdejta radi srećno do kraja život :: :: Uradiš ovo jednom i zaboraviš na ključeve i ostale zajebancije do sledeće reinstalacije sistem :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: ::
zahvaljujem svima na pomoci raicu najvise! Sve sam odradio i evoga sljaka! Recite mi samo da li mu se moze promeni `jezicina` na SRPSKI bre! (imam eset... na srpskom ali ima 37mb a ovaj engleski 47 mb instalirah eng mozda je kompletniji, ali mi fali srpski! Jos jednom hvala svima!
Nije komplatniji, a obimniji je verovatno jer ima gomilu jezika, a ovaj srpski ima samo srpski jezik (vrlo verovatno, odnosno sigurno ako je ista verzija).
If wants and needs divide me Then I might as well be gone...
:: zahvaljujem svima na pomoci raicu najvise! Sve sam odradio i evoga sljaka! Recite mi samo da li mu se moze promeni `jezicina` na SRPSKI bre! (imam eset... na srpskom ali ima 37mb a ovaj engleski 47 mb instalirah eng mozda je kompletniji, ali mi fali srpski! Jos jednom hvala svima :: :: ::
:: Imam dosta slabu masinu, a cesto `guram` fles svud redom, pa me strah da ne navucem neku muku. Koji anti virus program da koristim a da mi ne opterecuje mnogo ionako slabu masinu :: Bitno mi je kad `bucnem` fles da mi odmah javi ako nesto nevalja da mi ne zarazi sistem. Zahvaljujem unapred svima koji odgovore! ::
ma ne pita kod instalacije, stavio bih ja -a nigde ne primetih da se moze menja- sa engleskim se malo teze snalazim i zato nista ne pipam oko dodatnih podesavanja. Ova verzija na srpskom je 4.0.7 znaci malo starija i nema anti spajver
Broj postavljenih tema: 60420. Broj poslatih odgovora: 647658. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.