Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
Najbolji besplatni antivirus?
STRANA 2 OD 3  
Spacewla Re: re 11.07.2011. 16:14 #343732

status: user
broj poruka: 612
Koliko ovih spyware i adware remover-a, system tunera, strasno. Ko ce se snaci u tolikoj gomili. Sada je hvaljen Malwarebytes, dok je pre par godina bio hvaljen Lavasoft ad-aware.
Program koji se spominje Reanimator je RegRun Reanimator ili
:: @ uroshne
:: AVG, ali treba i 2 druga programa da bi funkcionisao. To su TuneUp, Malwarebytes Antimalware,Reanimator i SpywareBlaster. To je minimum
::
:: Antivir nje toliko loš, znači za većinu je prihvatljiv kao samostalni paket, uz dodatak Reanimatora
:: operator
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
washburn Avg ni lud. 11.07.2011. 19:22 #343821

broj poruka: 312
Avg dno dna. Microstoft cudo takodje bzv. Ili avast ili avira... (Avira mi je gusila net tako da nju ne koristim ) Avast je ok, mada detekcija nije bas vrhunska. Norton je broj jedan vec duze vreme ali njega je tesko (nemoguce) krekovati. Takodje nova verzija nortona je vrlo dobro optimizovana i ne gusi sistem. Licno koristim kaspersky posto se licence lako nalaze.

imarkovic Re: re 11.07.2011. 19:39 #343826

broj poruka: 19071
sto se tice ovih konstatacija uopste nisi u pravu, slozio bih se jedino za Avast, za onog ko ne zna da koristi racunar za internet NE POSTOJI adekvatni av koji ce ga zastititi od raznih gamadi, ne pomaze tu ni Kaspersky, nista se ne boj, dakle za FREE varijantu AVIRI retko koji software ako ne i ni jedan moze da konkurise, a nod32 je po meni ne najbolji, vec najadekvatniji av za normalan rad, ili drugim recima best buy.

:: - Microsoft security essentials - petlja po kompjuteru i prikuplja log-ove, pa možeš lako dobiti tužbu, iako imaš orig Win, a nemaš ostalo(Photoshop / AutoCAD)
:: - Avast nije zahtevan, ali i ne štiti. Ne pomaže ni Comodo Firewall ili bilo šta drugo. Ni u kombinciji sa Malwarebytes Antimalware
:: - AVG sada bolji od Avast-a, ali nema zakrpa za Syn, Tocp & Crua napade. Brutal Force isto tako
:: -Antivir Anakin nije loš, ali ako imaš net 4mb/s, dosta usporava sistem i protok cca. 20-50%, kao i Kaspersky, ako nemaš baš pristojan CPU aka E5200+ ili AMD Athlon 7850+
:: Ostali nisu vrijedni spomena, čast Vipre-u, ali on ima drugih nebuloza, koje nisu za standardnog korisnika
:: Dakle ostaje šta
:: Šipak
:: NOD 32 2.70.39 za mašine sa XP-om, Malwarebytes Antimalware, Comodo Firewall, Reanimator) ali ne koristiti opciju disable autoupdate, već samo zaštititi particije)
:: Norton pod Win7 360 i malwarebytes Antimalware sa blokiranjem MS svih adresa, zbog priklupljanja info, bez znanja korisnika. Ostavili su 12 back doorova u Win7, bar sam ja toliko našao, pa zato uvek odradim custom verziju za sebe. Neki dan mi se zahvališe ponovo na svim oriđiđi programima što koristim na svojoj mašini :D
:: P.S Kaspersky - produženu ruku MS-a izbegavati u širokokm luku.Smradovi razmjenjuju info o korisnicima sa MS-om i onda im MS šalje tužbe. Fuj
:: To je teško zadiranje u privatnost, mada im dopuštam na svojoj mašini, ali ne i kod korisnika, jer ne znaju šta uraditi i kako
:: operator
philaemos Re: Re: re 11.07.2011. 20:56 #343847

broj poruka: 2743
+1 za NOD32, koristim ga ceo zivot.
Nikada u zivotu mi se nije desilo da odnesem moj flash kod nekog (ili flash sa posla) i da mi nadje na njemu virus, dok mi se redovno desava i kuci i na poslu, da kada ubacim tudji flash odmah nadje nesto (a ljudi koriste svasta, ukljucujuci i Kaspera)

Demon to some. Angel to others.

:: sto se tice ovih konstatacija uopste nisi u pravu, slozio bih se jedino za Avast, za onog ko ne zna da koristi racunar za internet NE POSTOJI adekvatni av koji ce ga zastititi od raznih gamadi, ne pomaze tu ni Kaspersky, nista se ne boj, dakle za FREE varijantu AVIRI retko koji software ako ne i ni jedan moze da konkurise, a nod32 je po meni ne najbolji, vec najadekvatniji av za normalan rad, ili drugim recima best buy
:: :: - Microsoft security essentials - petlja po kompjuteru i prikuplja log-ove, pa možeš lako dobiti tužbu, iako imaš orig Win, a nemaš ostalo(Photoshop / AutoCAD)
:: :: - Avast nije zahtevan, ali i ne štiti. Ne pomaže ni Comodo Firewall ili bilo šta drugo. Ni u kombinciji sa Malwarebytes Antimalware
:: :: - AVG sada bolji od Avast-a, ali nema zakrpa za Syn, Tocp & Crua napade. Brutal Force isto tako
:: :: -Antivir Anakin nije loš, ali ako imaš net 4mb/s, dosta usporava sistem i protok cca. 20-50%, kao i Kaspersky, ako nemaš baš pristojan CPU aka E5200+ ili AMD Athlon 7850+
:: ::
:: :: Ostali nisu vrijedni spomena, čast Vipre-u, ali on ima drugih nebuloza, koje nisu za standardnog korisnika
:: :: Dakle ostaje šta
:: :: Šipak
:: :: NOD 32 2.70.39 za mašine sa XP-om, Malwarebytes Antimalware, Comodo Firewall, Reanimator) ali ne koristiti opciju disable autoupdate, već samo zaštititi particije)
:: :: Norton pod Win7 360 i malwarebytes Antimalware sa blokiranjem MS svih adresa, zbog priklupljanja info, bez znanja korisnika. Ostavili su 12 back doorova u Win7, bar sam ja toliko našao, pa zato uvek odradim custom verziju za sebe. Neki dan mi se zahvališe ponovo na svim oriđiđi programima što koristim na svojoj mašini :D
:: :: P.S Kaspersky - produženu ruku MS-a izbegavati u širokokm luku.Smradovi razmjenjuju info o korisnicima sa MS-om i onda im MS šalje tužbe. Fuj
:: :: To je teško zadiranje u privatnost, mada im dopuštam na svojoj mašini, ali ne i kod korisnika, jer ne znaju šta uraditi i kako
:: :: operator
Blueberry Re: ... 31.01.2019. 15:10 #653501

broj poruka: 1272
Da ne otvaram novu temu, updatujem ovu.
Isto pitanje, sada u 2019.
Potreban mi je free antivirus, tj. preporuka za isti.

Jedan od onih što neće prodavati hardver, već pljeskavice.

jocho Avira 31.01.2019. 15:32 #653502

broj poruka: 36
https://www.avira.com

Koristim ga poslednjih 16 godina, perfektan!

IvanNo1 Ne garantujem da je najbolji, ali 31.01.2019. 16:04 #653503

broj poruka: 471
Koristim Avast neodređeni broj godina (~10) i, koliko znam, nisam bivao zaražen, mada uglavnom pazim šta radim, ali tu i tamo se herojski baci pred metak namenjen mom OS-u. Doduše, poslednji put mi je ubio nešto savršeno legitimno (i legalno) ali se takve stvari dešavaju dosta retko - nedovoljno često da bih probao da pređem na Aviru ili besplatni Kaspersky.
imarkovic Re: Re: ... 31.01.2019. 16:49 #653506

Dobar je Kaspersky free, Avast. Avast je user friendly u odnosu na Kaspersky.

U zadnje vreme sam primetio da je odlican ZoneAlarm FREE Firewall+AV. Odlicno je sto ima firewall koji je vrhunski, a i nemilosrdan sto se tice filtriranja.

Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne
i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja.
Gordon Allport

:: Da ne otvaram novu temu, updatujem ovu
:: Isto pitanje, sada u 2019
:: Potreban mi je free antivirus, tj. preporuka za isti
:: Jedan od onih što neće prodavati hardver, već pljeskavice.
Lug šta znam, `360 Total Security` 31.01.2019. 17:47 #653508

broj poruka: 995
neko negde preporučio. `360 Total Security`, ja probo i ne skidam ga više, pre toga avast, i ne bih se vratio na njega
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7

imarkovic Re: šta znam, `360 Total Security` 31.01.2019. 18:01 #653509

Sta da ti kazem, taj kineski AV ima previse false positive akcija, plus mnogo smara sa reklamama. Dobar je cisto radi reda, da se ima neka zastita, ali daleko je od ozbiljne zastite.

Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne
Gordon Allport

:: neko negde preporučio. `360 Total Security`, ja probo i ne skidam ga više, pre toga avast, i ne bih se vratio na njega
:: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-
Simon72 ... 31.01.2019. 19:26 #653514

broj poruka: 2799
Ne treba vam ni jedan.
Ažurirani windows i videce te da vam zaista ne treba ni jedan.
Moj i svima kojim `održavam` kompjuter vec nekih 2 godine bez problema.
Probajte.Ovo je posebno dobra stvar ljudima sa slabijim hardverom jer ne troši nikakve dodatne resurse.

gilopile Re: šta znam, `360 Total Security` 31.01.2019. 19:49 #653518

broj poruka: 9459
Isto koristim 360 i svima kome radim komp ga instaliram i odlican je. Ne oseti se uopste da je tu, ne trosi resurse. Ne treba nikakvo podesavanje, tako da i najveci laik moze da ga install i da odmah radi kako treba, sam se azurira...
Dok Avast kad god vidim u nekoj masini i kad ga skinem, komp progleda. Uglavnom su to office laptopovi, dual core 2-4GB RAM....Avast ga ugusi u startu :D
Sasvim dovoljan je 360 security.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

:: neko negde preporučio. `360 Total Security`, ja probo i ne skidam ga više, pre toga avast, i ne bih se vratio na njega
:: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-
vladarko Re: Re: šta znam, `360 Total Security` 31.01.2019. 20:15 #653520

broj poruka: 4228
Da li instaliraš dodatne i endžine (BD i Avira) ?

Pozdrav!

Vlada

:: Isto koristim 360 i svima kome radim komp ga instaliram i odlican je. Ne oseti se uopste da je tu, ne trosi resurse. Ne treba nikakvo podesavanje, tako da i najveci laik moze da ga install i da odmah radi kako treba, sam se azurira..
:: Dok Avast kad god vidim u nekoj masini i kad ga skinem, komp progleda. Uglavnom su to office laptopovi, dual core 2-4GB RAM....Avast ga ugusi u startu :
:: Sasvim dovoljan je 360 security
:: - Majstore, da li će ići ili neće ići
:: - Hm, mislim da će biti čupavo.

:: :: neko negde preporučio. `360 Total Security`, ja probo i ne skidam ga više, pre toga avast, i ne bih se vratio na njega
:: :: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-
imarkovic Re: ... 31.01.2019. 20:35 #653522

Sajmone, vec si jednom propagirao da se ne instalira AV, samo tako nastavi, izbusice te virusi ko svajcarski sir

@gilo, ne bih se slozio sa tobom u vezi Avasta, trosi resurse isto kao i 360, ali ima bolju zastitu, dobro su ga optimizovali. Avast je ocenjen kao najbolji free AV, samo sto ga ja ne volim, ali kad me mrzi da se zajebavam, ja ga instaliram drugima, sebi nikad.

Gordon Allport

:: Ne treba vam ni jedan
:: Ažurirani windows i videce te da vam zaista ne treba ni jedan
:: Moj i svima kojim `održavam` kompjuter vec nekih 2 godine bez problema
:: Probajte.Ovo je posebno dobra stvar ljudima sa slabijim hardverom jer ne troši nikakve dodatne resurse
BassivitY Defender 31.01.2019. 21:14 #653523

broj poruka: 911
i ja se od prosle godine, tj od pocetka maja bacio u milost i nemilost windows defenderu, rekoh kad je vec win legalan da probam kako ce raditi solo defender. I evo `da kucnem u drvo` od tada nikakvih problema.
Mada kao sto neko rece, pazim sta radim po navici i ne klikcem na svasta, pazim sta i odakle skidam i instaliram i za sada je ok. Videcu do kad ce da izgura. Pre toga sam koristio avast dugi niz godina sa kojim nije bilo problema takodje
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CARPE DIEM

gilopile ... 31.01.2019. 21:46 #653525

broj poruka: 9459
Vladarko, ma jok, nista.
Samo njega klot i pogasim sve sto moze, one aktivne gluposti na desktopu, show boot time koji ni jednom nije pokazao pravo vreme :D Ili su to nebuloze tipa 3 sekunde ili pola sata :D
Samo ne moze da se iskljuci ADS koji povremeno izbaci neke vesti isl. ali desi se bukvalno jednom dnevno...tako da je jos podnosljiv u free varijanti. :)
Stvarno sam odusevljen ovim AV-om. Bukvalno mozes i na p3 da ga instaliras a komp ce raditi i dalje kao i bez njega. Svestan sam da to mozda i nije dobro, ali sa virusima nemam problema otkad sam na njemu.

Naravno, sigurno nije bolja zastita od tih giganta poput Kaspreskog i sl, ali za nas normalne korisnike koji ipak pazimo gde i sta klikcemo, i radimo backup, sasvim je dovoljan. Pa i ako dodje do havarije, nista strasno, a i nemas kome da kukas kad je free :D

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

uroshnet re 31.01.2019. 21:56 #653527

broj poruka: 1033
Pa realno avast i avira slicni, probao sam i 360 (na poslu) smara zaista sa reklamama, kaspersky free nisam probao. Avast trosi malo vise resursa od avire. Ne bih se usudio da ostanem samo na windowsowom defenderu, mada ko ima ad block i pazi sta klikce mozda je i dovoljan defender.

ASUS STRIX B450-F
Ryzen 2600
CM Nepton 140XL
Kingston HyperX 2x8GB PREDATOR @3400
Gigabyte WF GTX 1060 3GB
KINGSTON A400 480GB
CM Storm Trooper

Blueberry Re: ... 31.01.2019. 21:58 #653528

broj poruka: 1272

Nakon konačne dileme između Avasta i Avire, biće Avira.
Hvala svima.
Jedan od onih što neće prodavati hardver, već pljeskavice.

Simon72 ... 31.01.2019. 23:06 #653533

broj poruka: 2799
Ljudi probajte.Izbrišite sve gluposti koje se zovu antivirusu sve vam je to jebena propaganda :)
To je sve imalo smisla kad se instalirao ubogi xp bez apdejtova pa ti je av zasita trebao.

Sad svi av rade isto ko što rade i na androidu.Ništa.A ljudi su robovi navika.
Šta postigneš kad ukloniš sve gluposti.Prestaneš da se opterecuješ glupostima i rasteretiš sistem.
A ako si baš tolko paranoican povremeno instaliraš malverbajts pa se uveriš da NEMAŠ NIŠTA.
Probajte i videcete da sam u pravu.I ja bi pre 2-3-4 godine da mi neko kaže da mi ne treba ni jedan av reko da je lud.
imarkovic Re: ... 01.02.2019. 07:15 #653540

Pazi, ne bih pisao bez veze da nisam iskusio (vise puta), namerno ili nenamerno. Evo ti primer od skoro, priznaces da je Win7 i dalje dobar sistem, stavio sam ga na sekundarni PC koji mi sluzi da pogledam nesto na netu, nista specijalno, u radionici. Bio je bez ikakve zastite 6 meseci, jer me bolelo uvo da instaliram, mrzelo me. Kada sam instalirao ZoneAlarm AV+firewall, pronasao je tu i tamo par stvari, iako sam pazio, kao sto pazim uvek, tj. ne posecujem sumnjive sajtove i sl. Ne koristim tudje flash-eve. E sad, ne mozes da kazes da je dovoljan defender, nije taj defender svemocan, naprotiv.

Na poslu na virtuelnoj infrastrukturi na SERVERSKIM Windows-ima 2012/2016 sa serverskim AV-om ESET smo imali napad randsomware-a, takodje na masinama sa Win7. Na Win10 nista nismo imali, jer su one relativno skoro postavljene. Da ne pominjem ove malecke gluposti koji se zakace i ne vidi ih nista sem malwarebutes-a. To se zakaci preko interneta nasumicno, ne moras nista da radis.

Zastita u vidu firewall-a, anti-malware-a, anti-spyware-a, anti virusa, anti-ovoga i anti-onoga postoji, zato sto se svaki dan prave programi koji ugrozavaju sistem i podatke, protiv Microsoft-a i ostalih kompanija, kao i ostalih stvari. Pa, svidelo se tebi ili ne, moras da imas zastitu, ili snosi posledice.

Ja licno nemam vremena da se opet borim s tim, imao sam problema ne samo u XP-u, vec i u sedmici, a uvek pazim i vodim racuna vise nego sto je potrebno, jednostavno je tako i kraj. To su moji podaci koji su mi bitni, verujem i ostalima, bez obzira na backup, koji imam i ja, necu da sedim i cekam da nesto napadne, a ja nemam zastitu, npr. Ti si ubedjen da nema nicega, da nema potrebe, zato sto u ovom trenutku si cist, daj boze da tako i ostane, ali... Sta ces da radis ako ti se (ne daj boze) desi da budes zarazen i to zestoko? Hoces opet da reinstaliras sistem i da opet ne instaliras nista od zastite? Ne bih se kladio. Ne moras sebi nista da instaliras, ali nemoj drugima to da pricas i da ubedjujes kako je to okej, jer veruj mi, nije tako, uopste ne znaci da, ako ti kao pojedinac nisi nista zakacio (ili mozda tako mislis), da ce tako biti kod svih, opet isto tako nije garancija da cak i neko ko ima zastitu na visokom nivou, da nece zakaciti nesto.

U ovom trenutku kada na nekoj relativno novijoj masini instaliras ajde primer, Kaspersky Internet security+malwarebytes, koliko je opterecena ta masina? U najmanju ruku smesno. 100-ak megabajta, i 1% cpu-a, ako ne i manje. Jel to puno? Nije, a imas zastitu od svega, pa i firewall. Danasnji komp sa 8-32Gb rama, procesorske moci od 4-8 jezgara itd.

Jedino imam Linux bez zastite, zato sto nije target kao Microsoft podlozan raznim napadima, nego mozes zestoko da ga zastitis na nivou podesavanja sistema, da niko ziv ne moze da mu pridje sem tebe, tu mi stoji backup i jedino tome verujem.
srecno :)

Gordon Allport

:: Ljudi probajte.Izbrišite sve gluposti koje se zovu antivirusu sve vam je to jebena propaganda :
:: To je sve imalo smisla kad se instalirao ubogi xp bez apdejtova pa ti je av zasita trebao
:: Sad svi av rade isto ko što rade i na androidu.Ništa.A ljudi su robovi navika
:: Šta postigneš kad ukloniš sve gluposti.Prestaneš da se opterecuješ glupostima i rasteretiš sistem
:: A ako si baš tolko paranoican povremeno instaliraš malverbajts pa se uveriš da NEMAŠ NIŠTA
:: Probajte i videcete da sam u pravu.I ja bi pre 2-3-4 godine da mi neko kaže da mi ne treba ni jedan av reko da je lud.
operator re 01.02.2019. 10:15 #653541

broj poruka: 4291
U zadnje 2 godine situacija sa servisiranjem je sljedeća.
Najviše donose računare koji su ubijeni sa 8 ili više rama sa:
-Kaspersky 48%
-Avast(AVG) 36%
-microsoft security essentials 12%
-ostali.
Kako je kod ostalih, ne znam, ali iako smara sa reklamama svaki put kad se uključi računar, 360 Total Security se pokazao kao najbolji za online plaćanje.
Nemam ni jednog korisnika da su mu pokrali podatke ili da su mu ispraznili bankovni račun, dok je to kod Kasperskog i Avasta uglavnom slučaj.
Što se tiče opterećenja, kombinacija Google Chrome i Kaspersky uzimaju i 20 GB RAMA na jačim mašinama, dok ista ta kombinacija 360 Total Security+Google Chrome je max 8,36 GB što sam do sada vidio( na istoj mašini na Kojoj je bio Kaspersky).
Od Avasta, baš zbog gubitka podataka i krađe sa kartica, NE PREPORUČUJEM.
Aviru koristi premalo korisnika da bih dao svoj sud kakav je danas. Ranije je bio stabilan za online plaćanja i nije puno smarao.
Bez antivirusa, ko skida igrice, gleda porno sajtove i plaća online NIKAKO ne preporučujem.
Čak i ubogi Kaspersky, dovoljna je zaštita bio do 20 decembra prošle godine, mada su imali problema ove godine sa početka januara. Intessa korisnici i Erste banke, tako da ne mogu dati svoj sud.
360 Total Security koristi preko 80% korisnika koje ja održavam i nisam imao problema, kao sa Avastom i Kaspersky paketima zaštite.

Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.

ZooLoo ... 01.02.2019. 11:26 #653545

broj poruka: 3975
Antivirus, ja se ne secam kad sam imao virus na kompu, nema vise diskova sa smecem i piratskim glupostima, nema pornica na diskovima, sjebani usb-ovi.. nema vise stvari koje su dovodile do toga dok nije bilo interneta da vas zarazi..

Sada je ista prica, ne budi retard da ides na sajtove koje ne znas kakvi su, ne klikci na reklame, ne instaliraj smece uz programe i vodi racuna sta skidas od piratskog materijala, i nikako ne klikci da povecas puzonju, ili da vidis koja je to hot famfulja u blizini.. :D

Kad je neki sajt u pitanju, sam google ti kaze nemoj to, sad ako si uporan, fak ju, ako si razuman, bravo. Svi free antivirusi su isti, uzmi onaj koji najmanje jede resurse u pozadini. Windows Defender je sasvim dovoljan za razumne i normalne korisnike, ko hoce da se zastiti psihicki, ubaci neki za koji misli da je dobar. Koristio sam WD plus Malwarebytes godinama i nikakav problem ni kod sebe ni na desetine racunara koje sam odrzavao itd. Sada furam Eset Premium, previse cool stvari ali radi lepo, moze i free verzija, isti djavo.

PC Igre https://goo.gl/nReEin

HB https://goo.gl/v7sVst

imarkovic Re: 01.02.2019. 12:11 #653549

Ti si operatore fenomen, mislim da ce ceo forum da se slozi s tim i zabavno je ponekad, ali ove brojke u procentima su bas vickaste.
Mozes li napisati, koji alat koristis za spasavanje sistema od virusa? A anti-randsomware alatke?

Jel si ovo napisao na osnovu nekog merila, ili onako nasumicno iz glave, po principu:
- Kaspersky na 500 PC-a - 48%
- Avast na 20 PC-a - 36%
- MSE na 2 PC-a - 12%

Zakljucak: 360 kineski anti-virus i to FREE, sa optimizacijom PC-a u vidu rakete i jednog klika za to za korisnike koje mrzi da klikcu vise od jedanput, koji pitaj boga sta radi, je najbolji AV, kojem ne moze da prismrdi Kaspersky jedan od najozbiljnijih zastita, kao ni ovi ostali pomenuti.

Ajde bre, mnogo si neozbiljan, kako te samo ne mrzi.

Gordon Allport

Guest ttt 01.02.2019. 12:28 #653551

broj poruka: 583

Jel dovoljan samo malwarebytes?

ZooLoo Re: ttt 01.02.2019. 12:43 #653552

broj poruka: 3975
WD plus Malwarebytes.

PC Igre https://goo.gl/nReEin

HB https://goo.gl/v7sVst

:: Jel dovoljan samo malwarebytes
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60420. Broj poslatih odgovora: 647657.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs