jel se desava jos nekome od pre neki dan box mara fix vise ne radi, isto mi je na 2 kompa ima li mozda novijih verzija ili je jednostavno prsla _____________________ L-Dizajn, namestaj po meri http://www.wix.com/protecha/ldizajn
Često može da se pronađu u mrežnim prodavnicama AV rešenja sa solidnim popustom, da ni za naše prilike ne bude puno. Da ne shvatite kao reklamu, ali video sam da Kaspersky Internet Security 2012 može da se kupi za 1000 din po licenci za jednu godinu. Uz još dva istomišljenika (koji hoće da plate softver), eto jeftinog rešenja da se ne razmišlja godinu dana o AV zaštiti...
ajde ne sviraj, nod32 je najkonstruktivniji virus koji postoji! a ako ne znas kako da resis `activation` onda nemoj davati dezinformacije.. za norton i mcafee se slazem.. inace, ne leci se nego se upload-uje serial i to je sve, ko zna zna ko ne zna jbg sta da mu radim.. koristim ga brate vec ko zna koliko dugo, trenutno sam na poslednjoj 4xx verziji, ne pada mi na pamet da ga placam ali on RADI
@Daum, ne treba ti ni taj mara fix, zasto ne koristis google..disable pa google i to je sve sto ti treba, ti fixevi su `lazni` i nepouzdani..
:: narocito ako je `izlecen` (90% `lekova` su trojan horses napravljeni i pusteni u galop od strane autora NOD-a) :: :: lista av-a koje treba izbegavati :: :: 1. McAff :: 2. Norto :: 3. NOD/ESE :: ::
Ne trebaju vam creck-ovi, lepo odete na internet sajtove koji izbacuju dnevne seriale, skinete nod sa zvanisnog sajta i samo po netu trazite serial i uzivajte. Vec vise od 4 godinr koristim eset smart sec i najbolji je ...
jednom sam i ja koristio neki fix, i tako mi je pisalo isto..vazi do 2050 i sl., i ja sam mislio da je tako, i stvarno je i radio update, medjutim crko je, posle sam morao da brisem iz registry-ja, iz safe mod-a da izvodim akrobacije, pa ponovo reinstall av-a.. od tada vise to ne radim nego iskljucivo `clean`, copy-paste, kulturica i nema zime.. to bih preporucio svima jer tu nema greske nikakve, nikakvo lecenje,fix-evi, i uvek radi. napravice vam sranje taj fix
Moj i dalje odbrojava do 2050 hehehehehe :PP i radi savrseno, pre tog sam imao stariju verziju koja je bila bolja od nekadasnjeg Nortona i Kasperskog koga sam isto imao. NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: jednom sam i ja koristio neki fix, i tako mi je pisalo isto..vazi do 2050 i sl., i ja sam mislio da je tako, i stvarno je i radio update, medjutim crko je, posle sam morao da brisem iz registry-ja, iz safe mod-a da izvodim akrobacije, pa ponovo reinstall av-a.. od tada vise to ne radim nego iskljucivo `clean`, copy-paste, kulturica i nema zime.. to bih preporucio svima jer tu nema greske nikakve, nikakvo lecenje,fix-evi, i uvek radi. napravice vam sranje taj fi :: :: :: http://imageshack.us/f/835/5ica.png :: :: :: :: :: :: do 2016 god
Na barem 10 mašina držim Boxmara fix koji resetuje trial svaki drugi dan, nijedna mašina ne zajebava, a ne moram da unosim login podatke nikad. Još nisam čuo da ne radi nekome. Ne može da ne radi kad samo sredjuje u registry-u nešto da se resetuje trial. Probaj pa ćeš da vidiš. Već 2 godine nisam jedan user i pass uneo.
@protech, probaj novi boxmara fix koji je izašao za Eset 5... __________________ Scourge of PCBerza
:: ajde ne sviraj, nod32 je najkonstruktivniji virus koji postoji! a ako ne znas kako da resis `activation` onda nemoj davati dezinformacije.. za norton i mcafee se slazem.. inace, ne leci se nego se upload-uje serial i to je sve, ko zna zna ko ne zna jbg sta da mu radim.. koristim ga brate vec ko zna koliko dugo, trenutno sam na poslednjoj 4xx verziji, ne pada mi na pamet da ga placam ali on RAD :: :: @Daum, ne treba ti ni taj mara fix, zasto ne koristis google..disable pa google i to je sve sto ti treba, ti fixevi su `lazni` i nepouzdani. :: :: :: :: narocito ako je `izlecen` (90% `lekova` su trojan horses napravljeni i pusteni u galop od strane autora NOD-a) :: :: :: :: lista av-a koje treba izbegavati :: :: :: :: 1. McAff :: :: 2. Norto :: :: 3. NOD/ESE :: :: :: ::
probacu novi ako ga ne prijavljuje kao virus cisto da vidim kako radi
:: Na barem 10 mašina držim Boxmara fix koji resetuje trial svaki drugi dan, nijedna mašina ne zajebava, a ne moram da unosim login podatke nikad. Još nisam čuo da ne radi nekome. Ne može da ne radi kad samo sredjuje u registry-u nešto da se resetuje trial. Probaj pa ćeš da vidiš. Već 2 godine nisam jedan user i pass uneo :: :: @protech, probaj novi boxmara fix koji je izašao za Eset 5.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: 3. NOD/ESE :: :: :: :: :: ::
I kod mene je tako, Marici nema mane ako oćeš 100% hassle-free. Kao trojanca mora da ga prijavi jer radi na sličnom principu ali pouzdano nije trojanac.
preskeniraš komp pre fixa - nema ništa ubaciš fix preskeniraš posle - nema ništa
:: Na barem 10 mašina držim Boxmara fix koji resetuje trial svaki drugi dan, nijedna mašina ne zajebava, a ne moram da unosim login podatke nikad. Još nisam čuo da ne radi nekome. Ne može da ne radi kad samo sredjuje u registry-u nešto da se resetuje trial. Probaj pa ćeš da vidiš. Već 2 godine nisam jedan user i pass uneo :: :: @protech, probaj novi boxmara fix koji je izašao za Eset 5.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: ajde ne sviraj, nod32 je najkonstruktivniji virus koji postoji! a ako ne znas kako da resis `activation` onda nemoj davati dezinformacije.. za norton i mcafee se slazem.. inace, ne leci se nego se upload-uje serial i to je sve, ko zna zna ko ne zna jbg sta da mu radim.. koristim ga brate vec ko zna koliko dugo, trenutno sam na poslednjoj 4xx verziji, ne pada mi na pamet da ga placam ali on RAD :: :: :: :: @Daum, ne treba ti ni taj mara fix, zasto ne koristis google..disable pa google i to je sve sto ti treba, ti fixevi su `lazni` i nepouzdani. :: :: :: ::
Ja sam stavio ESET 5 i novi boxmara se ne detektuje kao virus. ESET 4 je detektovao boxmaru kao `potentially unwanted application`, dakle ni kao virus. __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60420. Broj poslatih odgovora: 647658. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.