Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
PAŽNJA! PAŽNJA! PAŽNJA!
STRANA 2 OD 2
operator re 03.06.2016. 18:28 #619148

status: user
broj poruka: 4291
@VMARC
Je li sve u redu kod tebe ?

Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
stzivan Mozda ce jos nekome da pomogne... 17.08.2016. 20:50 #622390

status: user
broj poruka: 5
... dakle, cerber (ne znam koju verziju) sam nekako dobio 02.06.2016. Relativno brzo sam primetio povecanu aktivnost diska i procesora (blizu 100%) pa steta nije bila potpuna, ugasio sam ga na prkidac na PSU. Izgubio sam deo slika i videa snimljenih u poslednjih 6 meseci (imao sam backup, ali neazuran), ali je ipak jako bolelo do juce. Elem, prateci razne forume i sajtove Trend Micra koji razvijaju software za dekripciju, juce kasno uvece naleteh na Check Pointov sajt. Traze da uploadujem jednu kriptovanu sliku do 1 MB i posle 20 - 30 sekundi dobijem link za kljuc i dekripter. Isprobam ga i radiiiiii!!! Evo redom vracam fajlove! Pogledao sam malopre sajt i kaze da vise ne radi jer je neki propust u kripteru (ako sam dobro shvatio) pomocu kojeg su dekriptovani fajlovi zakrpljen, ali da programeri rade na pronalazenju novog nacina. Dakle, verujem da ima nade za sve koji su prosli kao ja! Evo ga i link: https://www.cerberdecrypt.com/RansomwareDecryptionTool/
Treba cekati, ali mozda se isplati.
Pozdrav!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60420. Broj poslatih odgovora: 647657.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs