Uh uh stvarno ste i bukvalisti ali stvarno dobra fora da nabijete br. postova.
Kad sam reko PC(personal computer) mislio sam na 386,486 racunare,, inace tek od pojave BBS-a, eterneta pa na kraju interneta mozemo da pricamo o nekim ozbiljnim virusima.
Mogu ja da pomenem isto tako i spectrum, c-64, amiga-500-1200 itd. koji su isto PC.
@PISKO sve si reko, nema sta da se doda.
Lepo trolovanje nema sta, ovakvi postovi mogu samo da nastete ljudima koji se ne razumeju puno u racunare pa citaju razne forume u nadi da ce naci pravi odgovor na svoje pitanje mada dobra raspra moze i da koristi, ako citalac shvati poentu kompletnog Topica.
:: `Kaspersky neprevazidjen obe firme postoje jos od prvih PC racunara (1990god.) :: :: PC računari postoje celu deceniju (i više) pre toga. Da ne tražim sad tačan datum kada je IBM predstavio prvi PC. 1981 ili 1982 sam video kod tipa PC sa CGA karticom i kolor monitorom (ja sam tada imao TRS-80) na kome si mogao da poteraš Flight simulator u boji a zadovoljstvo je koštalo 10K ondašnjih maraka :: :: ::
Mrzi me da citam sve postove, samo da kazem da sam sa kasperskim PREZADOVOLjAN. Imao sam par meseci NOD32 i za to vreme imao problema. Nasao sam foru za Kaspersky, da obnavljam trial verziju svakih mesec dana i evo vec dve godine, nikakvih problema.....do pocetka 2011 :/ vise nije moguce da u regedit-u produzavam licencu, opametili se i oni.
Tako da mi je danas drug koji se bavi racunarima, odrzavanjem servera preporucio Aviru i dosao sam da vidim sta i drugi kazu o njoj.
Koliko mogu da shvatim od vase rasprave......naj bolje da rusim WINDOWS i instaliram Linux.
e nije nego avast :P:P:P:P p.s. da pametniji popusta,svetom bi vladale budale :D :D :D :D salim se naravno druze mixx,otkad si mi ono pomogao oko onog bios-a,a ne mogu da se inatim sa tobom,tako da priznajem eto da je taj nod najbolji :D :D :D :D
Jebga ljudi, ja nikada problema sa virusima nisam imao, samo pazis sta radis, a sto se tice av-a, koristim security essentials koji jako fino radi...(brani od tudjih fleseva, malware,trojanci,crvi itd) (koliko je to moguce, hehe)
Edit: Daume, nadam se da mozes da argumentujes to tvoje `jugo bez kocnica` x) __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Broj postavljenih tema: 60420. Broj poslatih odgovora: 647658. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.