Ali Malwarebytes odavno nije besplatan. Ja sam ga ranije koristio, koristim ga i sad, ali je istekao trial i nikako da nadjem valjani License key. Sad koristim free verziju gde su sve 4 live zastite iskljucene i ne znam da li icemu sluzi.
Ima li neko dobru verziju? Znate na sta mislim
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
:: Ali Malwarebytes odavno nije besplatan. Ja sam ga ranije koristio, koristim ga i sad, ali je istekao trial i nikako da nadjem valjani License key. Sad koristim free verziju gde su sve 4 live zastite iskljucene i ne znam da li icemu sluzi :: :: Ima li neko dobru verziju? Znate na sta mislim :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: ::
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: Poslacu ti ja, ostavi mail :: :: Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne :: i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja :: Gordon Allport :: :: :: Ali Malwarebytes odavno nije besplatan. Ja sam ga ranije koristio, koristim ga i sad, ali je istekao trial i nikako da nadjem valjani License key. Sad koristim free verziju gde su sve 4 live zastite iskljucene i ne znam da li icemu sluzi :: :: :: :: Ima li neko dobru verziju? Znate na sta mislim :: :: :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: :: that here obedient to their laws we li :: :: :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: :: :: :: ::
Imao sam godinama kombinaciju avast malverbajt.Kad je izašla sad se i ne secam koja verzija malverbajta instaliram a ono jede resurse samo tako ja ga izbrišem i od tad ga ne koristim kao ni avast. Zaštita u realnom vremenu jede resurse potpuno bespotrebno jer vam to ne treba.Skeniraš povremeno a nema potreba da ti stoji stalno.
Sami antivirus programi iz nekog razloga navlace više nepoželjnih stvari.Periodicna skeniranja dok sam imao te stvari pokazivala su stalno neke stvari a sad bez av kad skeniram jednom il 2 puta godišnje pokaže 0 (nula) bilo cega a sami zakljucite zašto. Nekad neophodnost danas navika koja se prenosi od onih koji su navikli na av programe na one koji uce od njih.
Šta je potrebno da se uradi.Iskljuciti automatsko pokretanje i brouzerima dodati adblokere i rešio si 99% opasnosti od infekcije.A ako se neko nameraci na tebe il si dovoljno glup da skidaš recimo igre ko zna odakle koje u stvari nisu igre nego nešto drugo tu ti ne može pomoci niko. Možeš da imaš najbolju zaštitu i nikad neceš biti siguran. Još jedna zabluda je kad ljudi stave krekovane verzije malverbajta recimo.Mislite da to firma ne zna i da oni koji to rade ne stavljaju ulazna vrata.Sa krakovanim verzijama ste dozvoli da budete bolja meta misleci da kao imate zaštitu. PRAVA OPASNOST NIJE ONO ŠTO VAM DOSADJUJE VEC ONO ŠTO NE VIDITE. Koristim onlajn placanje i evo nisam imao nikakvih problema godinama. Ovo govorim za windows 10 ne windows 7.Za windows 7 je potrebna zaštita.
Ako moze i meni na mail, moze ovaj sa berze... Hvala
:: Poslacu ti ja, ostavi mail :: :: Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne :: i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja :: Gordon Allport :: :: :: Ali Malwarebytes odavno nije besplatan. Ja sam ga ranije koristio, koristim ga i sad, ali je istekao trial i nikako da nadjem valjani License key. Sad koristim free verziju gde su sve 4 live zastite iskljucene i ne znam da li icemu sluzi :: :: :: :: Ima li neko dobru verziju? Znate na sta mislim :: :: :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: :: that here obedient to their laws we li :: :: :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: :: :: :: ::
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
:: :: @Imarkovic, :: :: Ako moze i meni na mail, moze ovaj sa berze... :: Hvala :: :: :: Poslacu ti ja, ostavi mail :: :: :: :: Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne :: :: i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja :: :: Gordon Allport :: :: :: :: :: Ali Malwarebytes odavno nije besplatan. Ja sam ga ranije koristio, koristim ga i sad, ali je istekao trial i nikako da nadjem valjani License key. Sad koristim free verziju gde su sve 4 live zastite iskljucene i ne znam da li icemu sluzi :: :: :: :: :: :: Ima li neko dobru verziju? Znate na sta mislim :: :: :: :: :: :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: :: :: that here obedient to their laws we li :: :: :: :: :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Sta pricas, pa to istrazivanje se vodi od postojanja, i vodice se do beskraja.
:: Razlika izmedju apstraktnog i konkretnog nacina poimanja sveta :: :: Kod mnogih je nedostatak ovog prvog osnovni problem :: :: Gordon Olport je sve to lepo napisao al ima jedna velika manjkavost.ne postoji empirisko istraživanje te stim nije ni važan za psihologiju.
Sajmone, opusti se i uzivaj, nemoj sad da zalazimo previse u to, nije vreme ni mesto
:: U nauci postoji nešto što se zove metodologija naucnog istraživanja :: ::
Broj postavljenih tema: 60420. Broj poslatih odgovora: 647657. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.