u pitanju je ploca a55m-p35.kada ubacim dvd sa win7 i izaberem jezik i dodjem do biranja particije dobijem windows cannot be installed to this disk. this computer`s hardware may not support booting to dis disk.
sta mi je ciniti. stavio sam disk u ahci mod ali ne pomaze.sta moze da bude u pitanju? sa instalacijom xp-a nije bilo problema.
``...sa instalacijom xp-a nije bilo problema``? Na isti disk i na istu particiju si vec instalisao XP-a? Ili je druga particija istog diska u pitanju? Ili si na toj particiji RANIJE imao XP-a, formatirao si je pa sad win7 nece na nju ? Pojasni, covece...
Ako imas samo taj jedan jedini hdd, formatiraj ga skroz, sve particije obrisi, pa onda od 0 kreiraj nove c i d ili koliko vec ih pravic inace. Tako mora 100% da radi.
This computer`s hardware may not support booting to dis disk.
Ova poruka, hmm da nije mozda cpu x32 a windows x64?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Pojavilo mi se `windows not genuine` i ako sam koristio WaT Removal i nisam ima problema sve do pre nekoliko dana,a pocelo je da se pojavljuje ta poruka kada sam stavio novu verziju Bios-a. Sta da se uradi,dal da uklonim WaT pa ga ponovi instaliram ili netso drugo ?
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.