zamolio bih vas za pomoc,instalirao sam win7 i zatim krenuo sa instaliranjem krekovanih igrica,prvo sam krek od igrica pokusao da kopiram na instalirane igre pa mi je pravio problem sa write protection,to sam resio sa properties/security/allow write i dozvolio mi je da krekujem,nakon toga sve igrice instaliram i rade,ali ni u jednoj igrici ne snima settingse,predjene nivoe,profile,znaci igram igricu,ne snimi nista i vraca me na pocetak.o cemu se radi?hvala na pomoci,dodao bi da sve te igre rade u xp-u,dali mogu da se pokrenu u sedmici?
1. Sve igre koje su ti radile na Xp-u radice ti i na w7.
2. Ako je u pitanju G4WL zastita igara onda moras da napravis offline account da bi ti radio save game. U svakom drugom slucaju save game nema veze sa operativnim sistemom.
Problem može da bude i ako si za `account name` koristio srpske karaktere tipa č,ć,ž,š...ja sam imao takav problem. Na žalost tu pomaže samo reinstal win-a.
kad sam instalirao te igre u xp radile su bez offline accounta,samo jedna ga trazi,da li moze da bude nesto drugo,da li ima veze to sto imam instalirana dva windowsa,na jednoj particiji xp a na drugoj win7?
:: Ajde samo ako mozes nabroj sve igre koje ne rade sto se tice sejvova :: A kao sto ti rekose ljudi to apsolutno nema veze sa windowsom, to je do igara.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 :: : Isto pitanje pitao i na Benču, isprašili ga odande.
Desno dugme na ceo D hard/particiju ili sta god ili gde se vec nalaze igre. Posto pretpostavljam da ne instaliras na C. Izaberi Properties. Security, Advanced, Owner, Edit, izaberi Administrators, stikliraj replace owner owners and subcontainers and objescts pa OK.
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.