Koristim ga ja, ako ti IE9 radi dobro, nemas potrebu da ides na 10. Jedina prednost koju sam dobio je da pcberza na IE 10 radi dobro, dok su na IE 9 bili prisutni pomenuti problemi sa pcberzom.
Medjutim IE9 mi je radio jako dobro, bez ikakvih bagova, dok IE 10 se zaglupljuje, ponekad se izgubi kursor prilikm kucanja teksta, pojedini stariji sajtovi nisu vise upotrebljivi, nekad google zasteka, neke sajtove otvara jako sporo... Mozda je problem do mog kompa (Win je prilicno mator...), ali pomenute probleme nisam imao sa starijim verzijama.
:: :: Jel neko instalirao i zna li se kako se ponaša?
Radi odlicno. Prva (public preview) verzija je bila problematicna...
13.03.2013. 21:11
status: user broj poruka: 11017
poslednja ``beta`` je bila OK. Svakako ga instalisi (to jest ``apgrejduj``) zbog bolje podrske za HTML5 u poredjenju sa prethodnim izdanjima. Narocito ako ti je IE jedini browser ili default browser na kompu.
Jedina svrha bilo kog IE-a je da skines neki drugi browser, i naravno za korisnike koji su zakucani sa mikrosoftovim proizvodima (ja naposlu) gde neke stvari rade jedino iz ie-a, nazalost...
Ja sam hteo da ga instaliram ali mi trazi sp1 za win7,dali moze negde da se skine sp1 posebno ili da samo apdejtujem win 7(sve sto mi je ponudjeno) jer do sada nije uopste apdejtovan? win mi je jako `legalan`...
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.