Elem, primetio sam da kad extract-ujem nesto na kompu, nebitno koje velicine, i slusam muziku preko Aimp-a, pesme mi seckaju, WTF?! Zauzece procesora jedva da je malo vece od idle moda! Znate moju masinu, 3570k na 4 GHz, z77 Extreme 4, 8gb rama itd...
To se meni dešavalo kad sam uključio AAM na mom Caviar Black-u ,skini neki program kao što je hd sentinel pro ili hd tune pro i vidi kako ti je podešen AAM pa stavi na max performance ako nije tako podešeno. Black Wolf
hdd drlja, nije ni do cpu-a ni do rama niti graficke niti bilo sta trece, kad bi imao 2 ili vise glava na hdd-u toga ne bi bilo, ali jbg tako je kako je.
Pusti muziku peko nekog drugog programa a isto uradi i za arhiver menadzer tj. sa nekim drugim pa javi da li i onda secka pri pakovanju ili raspakivanju
`Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije
:: Pusti muziku peko nekog drugog programa a isto uradi i za arhiver menadzer tj. sa nekim drugim pa javi da li i onda secka pri pakovanju ili raspakivanj :: :: :: `Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije :: ::
I ja sam pomislio da je do harda, ali fora je u tome sto mi muzika stoji na sistemskom hardu, 750gb 7200rpm, a raspakivanje radim na storage-u...da ga bem! :D
Idi u device-menager, pusti neku pesmu i klikni na ono `scan for new changes`.
Ako ti se isto dogadja, gotovo je sigurno da je problem u Windowsu.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Elem, primetio sam da kad extract-ujem nesto na kompu, nebitno koje velicine, i slusam muziku preko Aimp-a, pesme mi seckaju, WTF?! Zauzece procesora jedva da je malo vece od idle moda! Znate moju masinu, 3570k na 4 GHz, z77 Extreme 4, 8gb rama itd... ::
Proveri da kad pri raspakovanju, ne raspakuje prvo u neki temp folder tog arhivera koji koristis, pa dalje sa tog mesta ne kopira tamo gde si zadao. Meni je to radila pre par godina neka verija winzipa ili winrara, ne secam se tacno.
Za taj temp folder imas opciju u winraru da stikliras da koristi samo za `removable drive`. Ako je vec stiklirana mozda nemas dobar driver pa taj hard imas `safely remove`
Sad ti je na 254? mislim da je to i bila podrazumevana vrednost. Malo ce vise da se cuje. Kod mene je stalno 128, nema slicnih problema, iako je nesto vece vreme pristupa zbog toga.
Mozda ne bi bilo lose da proveris i ovo sto je neko predlozio, da li ti raspakuje `u letu`.
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.