Prilikom aktiviranja Mozile - ulaska na bilo koji sajt- prvo se otvara prozor sa nazivom `DOGRADNJE ZA PROGRAM FAJERFOX` i podnazivom `Provera usklađenosti dodataka`. Prozor je otvoren desetak sekundi i vidim da proverava Iobitov Care, DAP i još neke aplikacije. Kako to dešavanje već počinje da mi ide na ganglije, a ne mogu da nađem način kako da to izbacim - pitam da li je neko već imao ovkvu pojavu i da li je uspeo da je `ubije`?
Zvuci da ti je ukljucen automatski update i sinhronizacija, Tools->Options->Advanced-> i iskljucis update, a dok si tu pogledaj u tabu Sync dali je ukljucena sinhronizacija.
Ako ti nije ukljucena sync, onda kada odes u optios -> sync, imas opciju Set Up Firefox Sync, tako nesto bi trebalo da pise ne znam kuju verziju koristis. A ako je ukljucena onda u istom tabu imas Deacitivate this device cime ju gasis.
Hvala na pomoći! Srećom imao sam svež image diska i vratio sam stare postavke. Nije mi jasno kako se uključila sync? Moraću da mozilu prebacim na engleski da bi razumeo neke stavke menija i čemu služe.
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.