Na Windows 11 24H2 HOME demolirao sharing. User ne moze da se autentikuje. Na zalost masina je vec ubrljana sa MS accountima, ali oni su prvi i pukli da se nakace na share. Dodao lokalnog usera ali nema sanse da prodje autorizaciju/autentikaciju...
Brljao svasta bez uspeha dok nisam deinstalirao djubre i posle reboota se odmah povezao prek MS accounta bez pitanja user/pass (mozda je ostao Guest sa dozvolom :)
Ako Vam ne ubije SSD, skenjace mrezu posto ste jeftina djubrad koja bi u kucnoj radinosti delila stvari izmedju dva racunara, a necete PRO...
сам си написао да је машина убрљана са налозима, не знам шта си мислио..
Требао си да покушаш даље да решиш то уместо што си реинсталирао цео систем само због тог проблема. Можда си нпр. могао да креираш локалног новог корисника и да се улогујеш као он и да онда пробаш. Такође си могао да обришеш тај последњи КБ. Такође си могао да урадиш `System restore`.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: :: Na Windows 11 24H2 HOME demolirao sharing. User ne moze da se autentikuje. Na zalost masina je vec ubrljana sa MS accountima, ali oni su prvi i pukli da se nakace na share. Dodao lokalnog usera ali nema sanse da prodje autorizaciju/autentikaciju.. :: :: Brljao svasta bez uspeha dok nisam deinstalirao djubre i posle reboota se odmah povezao prek MS accounta bez pitanja user/pass (mozda je ostao Guest sa dozvolom : :: :: Ako Vam ne ubije SSD, skenjace mrezu posto ste jeftina djubrad koja bi u kucnoj radinosti delila stvari izmedju dva racunara, a necete PRO...
Ja MS accounte smatram brljotinom i kada podizem sistem stavljam lokalne accounte...
Samo je deinstaliran update (original poruka - dok nisam deinstalirao djubre) na masini i sve je proradilo, kao sto je i pre radilo.
Naravno da sam dodao lokalni account, ali neko nije citao sve sto pise u poruci > Dodao lokalnog usera ali nema sanse da prodje autorizaciju/autentikaciju...
Interesantno je da nisam deinstairao update na drugoj masini i test shera na njoj prolazi bez problema. Ili je ova nesto zbrljana u toku update, ili se ne ponose kad su u paru... Nisam imao zelje da ispitujem...
Inace verujem da ima dosta HOME instalacija, pa sam ostavio ovu poruku cisto ako neko natrci na slicno da ne gubi vreme nego deinstalira djubre.
Djubre nazalost nije mali update, zato sam se i smarao da ga nateram da proradi...
Не, прочитао сам ја, него ме ниси разумео шта сам хтео.. Иако сам написао.
Знам да си написао да си додао локалног усера, али ниси написао да ли си га само додао, или си покушао да се улогујеш КАО ОН на други десктоп и покушаш да приступиш тако, јер се тако креира његова нова сесија, па онда према шеру, некад зна да успе на тај начин. Али знам да ти то све већ знаш, можда си заборавио у тренутку фрустрације. А видим да си и даље исфрустриран, није смак света...
МС онлајн налози јесу бљувотина, слажем се.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: Ja MS accounte smatram brljotinom i kada podizem sistem stavljam lokalne accounte.. ::
Ko ima moze da ga obrise. Kazu da SSD diskovi imaju problem zbog tog updata. Mislim da su prijavljeni problemi i sa ponekim Samsung diskovima, pretpostavljam da Samsung diskove imaju dosta ljudi.
Ma gde nisam pravio i logovao se na obe masine sa istim user/pass kombinacijom, non stop net use * /delete da ocisti sta god da se pipne... net use sa DESKTOP-XXXXXXuser, bez desktop, .user... Sve samo otkaci... bez imena masine pokusava MS Account logovanje...
Ali kad smo osudjeni na hebani nexus i eBanking, i svo djubre drzavno za windows a u pozadini java... makar neko da proba da napravi neki flatpak...
Broj postavljenih tema: 60455. Broj poslatih odgovora: 647920. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.