Imam nekoliko starih konfiguracija i na jednoj sam pokušao da instaliram win7 pro sp1. Međutim, po instaliranju os-a pokušao sam da ga apdejtujem ali javlja poruku o grešci. Da li možda neko zna u čemu je problem?
Не ради званичним путем, али овако ради. Очекујем следеће питање `најновији хром неће да ми ради..`. Имам решење, као и за остало јер користим вин7 још увек и не планирам да мењам у скорије време, немам потребе. План ми је да инсталирам на лаптопу линукс, лагано да видим како иде, не могу да пређем одједном тек тако пошто користим разне алате серверске итд. Игрице су на конзолама, тако да то није битно.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: Imam nekoliko starih konfiguracija i na jednoj sam pokušao da instaliram win7 pro sp1. Međutim, po instaliranju os-a pokušao sam da ga apdejtujem ali javlja poruku o grešci. Da li možda neko zna u čemu je problem ::
ако си скинуо ово са линка који сам ти дао, то иде поприлично брзо, са ссд диска заврши за 10-15мин., са НВМе за 5мин. Далеко брже одради него класично (док је радило)..
:: Pokrenuo sam update i dosta sporo ide. Koliko dugo to traje :: :: ::
е то нисам користио ни док је било актуелно, увек сам имао неки анти-вирус.. Вероватно не може да се ажурира.. Скини KIS 21 и активирај триал, после га само ресетуј. Немој само аваст и сличне глупости, боље да немаш ништа.
:: :: Instalirao sam update. Sada mi treba update za microsoft security esentials :: ::
Broj postavljenih tema: 60481. Broj poslatih odgovora: 648258. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.