Desilo mi se ne znam kako da mi se na particiju na kojoj nemam windows instalaciju implementira tri foldera instalacionog tipa.Znaci ne moguce ih je obrisati cak i posle nove instalcije wina!Problem se javio kada sam instalirao neki win sa neta koji sam skinuo!Postoji li neki program koji moze da ga obrise tj otkljuca?Probao sam sa Unlockerom i nema sanse!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Vidi kada klikneš desno na njaih pa security da li je tebi (ili adminu) dozvoljeno da upšte nešto rafdiš sa njima. Imao sam tripove sa nekim fajlovima i folderima da nemaju uopšte nikakve usere a samim tim i dovole (full control, modify, execute....).
Ako ne mozes da obrises iz ERD komandera ili Linuxa, onda je zakljucan na nivou medija, u tom slucaju samo Unlocker pomaze. Ali i on ima proceduru, ako nece da obrise najpre mora move toga u kantu za smece, pa potom empty recycle bin. Ponekad jos experimentisanja oko ponudjenih opcija, ali pali...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.