Disckeeper pro premier kupio mi prijatelj i koristim ga. Radi super ali moj windows, možda ću sad lupiti, ne izdrži više od pola godine a nekad ni dva meseca. Naime posle češćeg korišćenja na trakama disckeeper programa se izgubi reserved system space i prijavi mi da je MFT 97posto popunjen. Ima li šanse vratiti reserved system space i ima li MFT veze sa page file? ploča je asus P4PE-X intel 2.4ghz procesor hard maxtor 6Y080LO imam i nov WD 320gb mogu li i kako ovaj stari koristiti za page file. Hvala za odgovore.Da napomenem da radim sa video materijalom i da se vremenom page file drastično poveća.
Meni je Diskeeper samo probleme pravio i sa ver. 7 sam prestao da ga testiram. Već dugo imam RAID 0 (što njega izgleda i buni) i svaki 2.-3. put kad sam sa njim uradio defrag popijao sam plave ekrane pre ili posle reseta. Od tada samo Perfect Disk. Mada ni O & O defrag 10 Pro nije loš. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......
Za Diskeepra je poznato da ima problema sa sistemskim fajlovima a narocito sa boot sekcijom. Bile su najave da ce se u verziji 2008 stvari resiti. Po meni program vise pravi stete nego koristi i neosnovano je izvikan od strane domacih casopisa kao ponajbolji defrag program. Inace kao i bax2003 ja najvise preferiram PerfectDisk, mada mnogi tvrde da je O&O tata.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.