Pre nekoliko meseci neko od ucesnika je postavio pitanje funkcionalsti programa iz naslova (mislim, Machine da je pitao). Nekako, upravo u to vreme sam instalirao program i vec polako sticao iskustva sa njim (dobra iskustva). Na prvom mestu update je bio redovan, lak i brz.
Pre nekoliko dana pri pokusaju update-a dobio sam poruku da je izasla nova verzija programa. Ja odmah - download, deinstaliram postojeci, pa instaliram novi AWC V2 Personal. I odusevim se. Nekoliko retkih zamerki koje sam imao (vezano za opciju Privacy sweep na prvom mestu) su u potpunosti otklonjene.
Cekiram sve opcije na glavnom ekranu (Spyware Removal, Security Defense, Registry Fix, System Optimization, Startup Manager, Privacy Sweep, Junk Files Clean) i pustim da skenira. Gotov za minut (mozda cak i manje) !
U Startup Manager manuelno odredim sta zadrzavam, a sta brisem i sve ostalo pustim da automatski odradi. Verovali ili ne - bez greske! Cak i Privacy Sweep koji je prethodno bio bruka jer brisao redom sta treba i sta ne treba.
Naime, instaliram nakon duze vremena i pustim nakon njega Adaware 2007 (updated), Reg Doctor, CCleaner i - prakticno sve uredno (nekoliko `negligible objects` preteklo). Radim malo sa kompom, pa jos malo, a ono nikakve probleme ne primetim, sve uredno, tecno, pitko...
Jos sada uveli novu funkciju (ko voli, ja ne) real time protection sa minimizacijom u tray po zatvaranju. Takodje, sada uvek pita `da li zelis report` nakon obavljenog posla, sto mislim da je smaranje, ali neko i to voli.
Takodje ima tri sjajne opcije pod Tools: - Memory Cleaner za optimizaciju RAM-a (moze da radi nnon stop i odrzava RAM dok je sistem `u leru` na desktopu) - Disk Manager za lepu analizu sadrzaja HD i jos kojesta - Add Ons koji sadrzi Process Manager, System Service, Software Uninstaller, Cookie Manager
Program je neverovatan. Sto bi rekli `sve ima`.
Opcija Add Ons je veoma korisna, ali jos je nisam iztestirao vec te stvari radim preko drugih programa. Kako je krenulo, za koji dan cu i to obavljati preko AWC V2 Personal (Cookie Manager je odlican: pregledan, jednostavan, dva klika misem i - gotovo).
Ja koristim taj program kao i ti, od pominjanja na ovom forumu i prezadovoljan sam. Takodje sam i ja skinuo novu verziju i imam samo reci hvale. Topla preporuka.
jes da koristim njihov OS (jer je XP zaista odlican) ali ovo nisam nikada pominjao, nemoj me turati u taj kos. Zasto bi neko pored Eset Samrt Security 3 BussinesEdition koristio bilo sta drugo??? Ova platforma podesena na max. je najbolja i tu nema dileme. update je vrlo jednostavan na komercijalno skinutim verzijama (ne eval) uvek funckionise onaj update server koji sam ranije postovao, vec 3 meseca je tako...
KaiserSoze je trazio link za Profesional verziju (prvi link u mom postu).
Ako si skinuo Personal - besplatnu - varijantu (donji link), a program ti trazi License code, ti samo pritisni da zelis da nastavis koristenje Personal verzije.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.