Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
glup problem ali...
STRANA 1 OD 1
veliki glup problem ali... 03.04.2008. 08:47 T9107

status: user
broj poruka: 19

obrisan recycle bin na visti kako vratiti?Sta cec igrala se deca
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Erestun Verovatno... 03.04.2008. 16:05 #49982

broj poruka: 1797
je samo iskljucen iz opcija za prikazivanje sistemskih ikonica, kao sto su My Computer,Documents itd. U XP to nije moglo, ali u Visti su omogucili. Ne znam sad napamet, a nije mi Vista butovana koja je putanja u njoj za to setovanje, ali u XP-u je Desni klik>properties>desktop>customize desktop i tu izaberes sta ce ti pokazivati na desktopu, a sta ne. Sto se tice Viste...verovatno je slicno, s tim sto ti otvara onaj generalni prozor za setovanje okruzenja pa odatle desktop pa isto ovo.

drzacomp da znas! 03.04.2008. 22:43 #50017

broj poruka: 359
i meni se isto desilo i potrosio sam 10 minuta da probam to da resim - bezuspesno tako da nekako uspevam da zivim bez Recycle Bina... inace koristim uvek shift+del.
Ako provalis - javi.

Zmajko A taman sam mislio da cu da se penzionisem... 03.04.2008. 23:28 #50025

broj poruka: 1228
Desni klik na radnu povrsinu (desktop) pa Personalize, u prozoru koji se pojavi skroz gore levo imas opciju Change desktop icons. Pojavi se prozorche Desktop Icons Settings i tamo stikliras sta hoces da bude na radnoj povrsini, kliknes na OK i to je to.

Pozdrav!
veliki re 04.04.2008. 23:46 #50186

broj poruka: 19

svaka cast zmajko .

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs