PC Berza Forum : Ver. 2.35  

maleevic           Pomagajte      17.05.2010. 19:40      T26832               status: user  broj poruka: 345     Prckao sam nesto u paragon partition manager 9  Imam C,D i E Obrisao sam D ali sada ne vidim E  Vidim ga preko programa ali ne i kada udjem u my computer Vidim da je pun,nisam nista obrisao ali ne mogu da udjem Sta da radim a da ne pogresim i obrisem       :: www  :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         tortojed           da nisi `sakrio` particiju?      17.05.2010. 19:44      #214427               status: user  broj poruka: 11036     Preko Paragon-a udji u properties te particije i vidi da li je `hidden`. Ako jeste, komanda je `unhide` ili `show`.       :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         raic           Hm      17.05.2010. 19:47      #214434               status: user  broj poruka: 9006     Taj paragon je i meni jednom napravio zvrčku, jedva se izvukoh.Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.        :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         tortojed           ...probaj i `undetele partition`, ako je jos uvek moguce...      17.05.2010. 19:48      #214435               status: user  broj poruka: 11036     to jest, ako nisi preoblikovao/modifikovao stanje nakon brisanja particije.       :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         maleevic           ree      17.05.2010. 19:48      #214437               status: user  broj poruka: 345     Znam na sta mislis Nije sakriven  Kada probam drugu particiju da sakrijem nista se ne desava       :: www  :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         raic           re      17.05.2010. 19:50      #214438               status: user  broj poruka: 9006     Ako ti ovo od tortojeda ne pomogne, a win tii dalje ne vidi particiju, probaj iz nekog inuxa da bar izvučeš podatke, on će verovatno da je vidi.Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.        :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         tortojed           Re: Hm Nikakvu on zvrcku ne pravi. Ja sa njime radim od verzije 7      17.05.2010. 19:51      #214441               status: user  broj poruka: 11036     i nikada nikakve probleme nisam imao. Naravno, potrebno je tacno znati sta se radi i sta se hoce... Posle svake promene imas upozorenje i neophodna je `apply` komanda. Svaka promena (ako je sveza, neposredno izvedena) moze se uspesno opozvati...:: Taj paragon je i meni jednom napravio zvrčku, jedva se izvukoh :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous  :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.:: ::          :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         raic           re      17.05.2010. 19:52      #214442               status: user  broj poruka: 9006     Ma jok, bila je neka zvrčka s nekim buljavim maxtorom što mu se pobrkali onaj allocation unit size, ne pitaj, bilo je svašta.Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.        :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         tortojed           E, to zna da bude problem - ako si menjao unit size, ne prija ista      17.05.2010. 19:56      #214448               status: user  broj poruka: 11036     velicina svim op sistemima i FAT-ovima... Bolje ostaviti veci, vise prostora gubiti ali imati vecu brzinu rada itd.       :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         tortojed           Re: reee Probaj da joj dodelis neki naziv (label). Ima li uopste label?      17.05.2010. 19:57      #214454               status: user  broj poruka: 11036     :: Ah da :: :: Umesto E imam zvezdicu u paragonu        :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         maleevic           reeee      17.05.2010. 19:59      #214456               status: user  broj poruka: 345     A neee Promenio sam naziv pre par neseci i ostao bez 500 GB   Sve mi je obrisao       :: www  :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         tortojed           Re: reeee Nemoguce da je uzrok tome label-ovanje. Time samo...      17.05.2010. 20:01      #214460               status: user  broj poruka: 11036     menjas naziv particije (prva, druga, magazin, bekap...), nista ne menjas u njenoj strukturi...:: A nee :: :: Promenio sam naziv pre par neseci i ostao bez 500 GB  :: :: Sve mi je obrisao        :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         tortojed           Re: reee Sta kaze pod `properties`? Je li aktivna, primarna, logicka...?      17.05.2010. 20:03      #214461               status: user  broj poruka: 11036      Cega jos ima tu od informacija...:: Imam label        :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         maleevic           reeee      17.05.2010. 20:06      #214468               status: user  broj poruka: 345     Da li postoji mogucnost da kada sam obrisao D da mi je obrisao i System Volume Information... Mislim da je povezano       :: www  :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         tortojed           Osnovno pitanje glasi: sta si uradio nakon brisanja. Polazim od...      17.05.2010. 20:10      #214471               status: user  broj poruka: 11036     pretpostavke da si izveo akciju cija je komanda `delete  partition`. Dakle, sta je uradjeno nakon toga? Spajanje sa nekom drugom particijom? Ponovno obrazovanje iste i njeno formatiranje? Deljenje slobodnog prostora i formiranje dveju manjih particija namesto one prethodne?       :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         maleevic           reee      17.05.2010. 20:13      #214475               status: user  broj poruka: 345     Obrisao i otisao u my computer i TRAS Nemam E a D je prazna kao sto sam hteo  Nakon toga nista nisam radio       :: www  :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         Equinoxe           Re:      17.05.2010. 20:19      #214482               status: user  broj poruka: 12057      Ono što si ti uradio najverovatnije je da si obrisao extended particiju u kojoj su D i E logičke jedinice, tako da aj vozdra.       :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         tortojed           Re: reee Ako si samo OBRISAO, onda si taj deo prostora na disku      17.05.2010. 20:21      #214484               status: user  broj poruka: 11036     ucinio NECITLJIVIM (to je RAW structure). Ujedno je doslo i do izmene u slovnim oznakama particija (ono sto je bilo `E` sada je `D`...).:: Obrisao i otisao u my computer i TRA :: :: Nemam E a D je prazna kao sto sam hteo :: :: Nakon toga nista nisam radi ::         :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         maleevic           reee      17.05.2010. 20:59      #214506               status: user  broj poruka: 345     USPEO SAM I POCEO DA DjUSKAM OD SRECE :) Isao na drive letter i sve vratio kako je bilo U svakom slucaju hvala       :: www  :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         tortojed           Re: reee E sad da castis pivo, pa da i ja djuskam...      17.05.2010. 21:15      #214512               status: user  broj poruka: 11036     :: USPEO SAM I POCEO DA DjUSKAM OD SRECE : :: :: Isao na drive letter i sve vratio kako je bil :: :: U svakom slucaju hvala        :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 

Broj postavljenih tema: 60475 . Broj poslatih odgovora: 648190 . Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte   se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.	   

- niste prijavljeni 

- samo za čitanje 

- zaključano 

- nema novih poruka 

- ima novih poruka 

- ima novih tema