Lek za 8.1 ne postoji jos uvek aktivacija reko neke Skype fore
:: Da li ima neko proveren link sa ISO slikom i lekicem za x64 verziju 8.1 :: :: Hval :: :: :: `Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba`
Peki proveri mail poslao sam ti link preko koga sam ja instalirao i aktivirao bez problema. Nadam se da ce pomoci.
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Malo pre sam podigao 8.1Pro I stignem do Skype ubacim ID ali nece...Zna li ko sta da radim :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Ukucaš how to activate win 8.1 (ili win 8.1 keys) i u filteru selektuješ today pa potraži jer je bitno da su ključevi što noviji dok ih ne blokiraju, ja sam tako juče na dva kompjutera aktivirao i onda zoveš preko skype-a.
Prvo i osnovno je bitno da ubiješ net preko firewalla aktivaciji da bi ti dozvolio aktivaciju preko telefona, a drugo što je JAKO bitno je da kada klikneš na prozor da ti se prikaže niz brojeva koji trebaš da čitaš preko skype-a, NE SMEŠ DA GASIŠ TAJ PROZOR jer kad se vratiš u njega brojevi su izmenjeni, najbolje pusti Metro Skype i stavi ga na jednu stranu ekrana u zaseban deo da ne bi morao alt-tab. __________________ Scourge of PCBerza
Zarko ja ubacim kljuc uspesno i idem na slui 4 ubacim ID key na Skype kad odgovara` Skype told you are victim of software piracy` ne moze se aktivirati.
Daume tako i radim.Mislim da sam probao 20 puta i uvek isto.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Na jednom kopjuteru je radio prvi ključ koji sam našao a na drugom sam tražio 2-3 sata ali sam ga na kraju našao kao što sam ti napisao na youtube, a probaj i onaj key finder: Windows 8.1 Product Key Finder Ultimate v13.10.1 Setup ali pazi ima puno lažnih onaj pravi je oko 22 MB koliko se sećam oni fake su oko 1.5mb, mislim da je kickass torrentu.
Treba da ti kaže da li prihvata ili ne prihvata ključ, ja sam zvao preko skype sa mobilnog i onda upišeš ključ na papir naravno ako ti prihvati ključ i tek onda ga ukucaš. Možda ti nevaljaju ključevi ako ti se prekine, jer meni se to desilio jednom da u pola unosa brojeva kaže da mi prihvata ključ ali za MAC.
Pogledaj ključeve i koristi posebno ključeve za 8,1 ne za 8. Šaljem ti na mail link. Mora Pro verzija da se instalira.
__________________ Scourge of PCBerza
:: Zarko ja ubacim kljuc uspesno i idem na slui 4 ubacim ID key na Skype kad odgovara` Skype told you are victim of software piracy` ne moze se aktivirati :: :: Daume tako i radim.Mislim da sam probao 20 puta i uvek isto :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
kupio ssd, stavio ovaj win preaktivirani i sad oce da zabode nekad. dal je ssd problem, ovaj win ili nesto do drivera bog zna. mental health na proveri
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647744. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.