Samo sekund.... tebi sve ostalo radi savrseno, a samo u biosu i pri podizanju sistema ima ove anomalije ?? Ako je tako, onda graficka, dok radi `pod drajverom` (citaj: trosi vise, greje se vise) ne pokazuje anomalije?
Ako si vec obavio `higijenu` svih kontakata (slot i sama graficka), onda je hladan lem verovatno, idi kod nekoga neka je `prepegla` malo duvaljkom. Ja ne bih odustao dok stvarno ne crkne...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Ako ima racun i garanciju moze da dobije veoma dobru novu kartu bez da rizikuje da je duvanjem jos vise skroz unisti i tako izgubi garanciju, sve polako redom druze.
Ako je nema ili je istekla garancija, naravno treba da spasava kartu ako moze umesto da je baci u kantu.
Hvala na odgovorima ljudi, mislio sam da je tako nesto, posto sam malo trazio po netu, mada nigde nisam nasao situaciju u kojoj SVE radi savrseno, sem kad se pali komp, pa mi je zbog toga bas cudno :/
Postoji li mogucnost da se ASRock i Asus nesto ne mirisu u ovom slucaju, posto sam pri sklapanju kompa vec jednom promenio ovu graficku? (Doduse, tada je bilo evidentno da je grafa problem)
Inace, imam garanciju, samo ne znam dal da cekam dok ne rikne skroz, pa da je menjam za neku bolju uz malu doplatu, ili odma da je menjam?
Razmisljao sam i da je stavim u rernu, al necu bzvz da rizikujem kad vec imam garanciju :)
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647744. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.