Dakle, Desilo mi se , posle reinstaliranje sistema ,da posle updateova silnih , nestanu odjednom sidebar , odnosno gadgeti , na koje sam navikao . Ne otvara gadget meni , ukljuceni su svugde ( na view , pa show gadgets , pa onda ukljuceni su i u Turn Windows features on - off ) . Neki update ih je verovatno obrisao , al ne znam koji ima ih milion .. ako neko zna , ili da mi pomogne bio bih mu zahvalan . Hvala
U W7 microsoft je ubacio update (bem ga koji) koji apsolutno neutralise Gadgete zato sto im je dojadilo da primaju dojave vlasnika racunara kako su im hakeri upadali preko backdoora koje oni prave.
Ukoliko nemas neki poseban razlog za update w7, nemoj ni da radis. Inace sada te samo reinstaliranje spasava.
meni se vec jedno 3 meseca desava da nestanu gadzeti prilikom startovanja racunara, restartom se normalno vrate (ovo se desava 1 u 20-30 ukljucivanja), sistem mi je takodje redovno updateovan.
Citao sam i nasao sam da je to verovanto, nema sta drugo , jer sam danas restartovao 7 puta sistem , pokusavao da namestim , al sam odustao ubrzo .. :(
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647744. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.