Pozdrav svima, imam jedan dosadan `problem` pri startovanju Wim 7, koji se sastoji u sledećem:
- pri podizanju OS, pojave mi se dve sličice za izbor korisnika - ADMINISTRATOR i slika korisnika koji takođe ima sva prava administratora. U svim podešavanjima Acounta nisam uspeo da pronađem kako da izbegnem pojavu tih sličica, koja `čekaju klik` da bi se podizanje sistema nastavilo. Nikakve šifre nisam postavljao, s obzirom na to, da je u pitanju kućni PC.
Da li neko zna ili ima ideju kako da rešim ovaj `problem`.
Proveri da nemas mozda nekog treceg usera (.net npr.).. pa ga delete-uj. Inace, po default-u, u W7 administrator acc je `disabled`, u slucaju da je neko, ili ti `enable`-ovao, to znaci da ti se zbog toga pojavljuju admin i drugi user. Ako to ne zelis, mozes da disable-ujes admin-a (desni klik na computer-manage), klikni na local users and groups/users, desni klik na admin, properties, stikliraj `disable`. Posle toga, nece te vise pitati, sem ako imas vise od 1 korisnickih naloga.
:: Pozdrav svima :: imam jedan dosadan `problem` pri startovanju Wim 7, koji se sastoji u sledećem :: :: - pri podizanju OS, pojave mi se dve sličice za izbor korisnika - ADMINISTRATOR i slika korisnika koji takođe ima sva prava administratora. U svim podešavanjima Acounta nisam uspeo da pronađem kako da izbegnem pojavu tih sličica, koja `čekaju klik` da bi se podizanje sistema nastavilo. Nikakve šifre nisam postavljao, s obzirom na to, da je u pitanju kućni PC :: :: Da li neko zna ili ima ideju kako da rešim ovaj `problem`. :: :: Unapred hvala!
imarkovic me je primorao da malo više prostudiram problematiku, međutim, zbog nekih mojih brljotina ranije, nisam uspeo da postignem baš ono što sam želeo.
Savatije mi je dao rešenje, mada kad pogledam na drugom PC-u kako je to odrađeno, problem je otklonjen, ali vidim još neke moje bljotine.
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647744. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.