status: user broj poruka: 59 | Komedija koja mi oduze pola dana. update, sad vec I clean install windowsa 10 sa dell drajverima za win10 tv povezan sa laptopom hdmi kablom, ati catalyst, windows sve vreme detektuje da je prikljucen tv. Ako sekundarni monitor podesim kao extended on u winu sve podesi i strelica misa odlazi na sekundarni i to bi sve bilo super da je tv upaljen :) ili aktiviran hdmi na tv. ili druga varijanta radim na sekundarnom tj. TV na njemu je desktop + audio I ugasim tv. windows to treba da detektuje i sve sa tog sekundarnog mi prebaci na primarni. medjutim kod mene nista. ali najgore sto nemam zvuka dok ne promenim playback device. Ljudi na netu kupuju uredjaje da imaju ovo sto ja imam (http://monitordetectkiller.com/) ali meni to ne treba. caka je sto znam da je do drajvera i negde u registry. jer sam imao ovaj problem na 8.1 kad sam update driver ovo se javilo i onda sam obrisao i stavio dell drivere I radi sve. ali sad nemam ni jedne sem ovih driver od pre dva dana. ako neko imao ili zna kako resiti bio bih zahvalan.
|