Odlicno radi, malo je zustriji zbog svih updatova, i sve 32bit radi xtra, a na 3.2ghz, 2gb dual, itd, shurenje....dosta je stabilan. Pre sam imao xp sp2 i xp 64bit, ali mi se smucilo stalno update-ovanje, dok na 64bit nisam video ni 20% 64 bit aplikacija. dzabe mi vise od 2gb kad mi nista ne treba u winxp 64bit
1. Windows XP Professional SP3 2. Windows Vista Ultimate SP1 x64 3. Ubuntu ___________________________________________________________________ Entombed in human body...
Imam i njega istalirano(Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP) Vec nedelju dana.Samo za graficku je trazio drajvere.Radi 30 dana.Necu puno da se zezam pa sam napravio badkup. Za MAC kratko uputstvo (ono sto znam)MIS I TASTATURA MORAJU DA BUDU NA USB. DVD NA USB BILI SERIAL ATA,TV KARTICA NA USB,GRAFICKA ATI DO 2600,NVIDIJA NISAM SIGURAN DO 8800.
...kod mene je mis bio na USB, ali tastatura je bila standardna PS/2, sve ostalo je normalno radilo cak i 8800GTS bez problema!
Pozz...
I dalje XP SP3 x86, Vista Ultimate SP1 x64, Ubuntu 8.04 x64 i MacOS X 10.5.4
:: :: :: Imam i njega istalirano(Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP) Vec nedelju dana.Samo za graficku je trazio drajvere.Radi 30 dana.Necu puno da se zezam pa sam napravio badkup :: Za MAC kratko uputstvo (ono sto znam)MIS I TASTATURA MORAJU DA BUDU NA USB :: DVD NA USB BILI SERIAL ATA,TV KARTICA NA USB,GRAFICKA ATI DO 2600,NVIDIJ :: NISAM SIGURAN DO 8800.
e ajde sad da lepo kazemo da su oni jos i legalni....(:-)-[-{ Pa bre pola vas sigurno koristi nelegalni win. Ubuntu(moj prekrasni) je daleko lepsi i manje zahtevan a free.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.