malo guglajte i naci cete i za x32 i za x64!Ne da budem ` ponosan` ali meni x64 beta Activated i Genuine!!!Znaci radi!!!Poz!!!!Rado bi dao linkove al sad nemam vremena al za 3-4i sata mogu...ako nekog jos zanima!!!
Konacno sam uspeo da skinem aktivacioni kljuc..posle milion pokusaja.... Ne shvatam eseses kako ne mozes da skines sa ovog linka sto je Zmajko postavio...Ja sam sinoc skinuo sa ovog njegovog linka 7-icu 64 bita.....
skidem trenutno 7-icu 64bit,nego pitao sam jer su izasli programi za njega(rivatuner,ccleaner.........)i ako jesu nek neko stavi link gde imaju svi programi za skidanje koji su provereni da rade za 64bit.
Palit je zakon!
:: :: Konacno sam uspeo da skinem aktivacioni kljuc..posle milion pokusaja... :: Ne shvatam eseses kako ne mozes da skines sa ovog linka sto je Zmajko postavio...Ja sam sinoc skinuo sa ovog njegovog linka 7-icu 64 bita.... :: ::
Eh desava se, izgleda da nisi obratio paznju da je `ultimate`.
Izvinjavam se tek sad vidim da je razlika u oba fajla u samo jednom `X`.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: A u kurac ja skinuo 64bitni win 7! Fuck! Kako maliabner nije naveo da je 64bitni1!? :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :))) :: ::
Sve sto radi na Visti 64-bit trebalo bi da radi i na Win 7, inace neces nigde naci specijalno radjene programe za win7 kad je beta u pitanju, ja vec dve god. koristim Vistu 64bit i iz iskustva sve novo sto skinem od programa radi, tako da.....
:: skidem trenutno 7-icu 64bit,nego pitao sam jer su izasli programi za njega(rivatuner,ccleaner.........)i ako jesu nek neko stavi link gde imaju svi programi za skidanje koji su provereni da rade za 64bit :: :: Palit je zakon! :: :: :: :: :: Konacno sam uspeo da skinem aktivacioni kljuc..posle milion pokusaja... :: :: Ne shvatam eseses kako ne mozes da skines sa ovog linka sto je Zmajko postavio...Ja sam sinoc skinuo sa ovog njegovog linka 7-icu 64 bita.... :: :: :: ::
A ja sam mislio da pitas za 7-icu 64 bita...Nisam fino procitao...Moja greska....
:: skidem trenutno 7-icu 64bit,nego pitao sam jer su izasli programi za njega(rivatuner,ccleaner.........)i ako jesu nek neko stavi link gde imaju svi programi za skidanje koji su provereni da rade za 64bit
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.